Nemački bokser

• Začetnik teme Začetnik teme B@mbi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Cao svima, evo i ja da se uključim pošto imam belog boxera, dečka starog 4 godine i 2 meseca. Nazalost gluv je,takav je od rođenja, ali koliko smo do sada primetili to mu nešto posebno ne smeta.Blesav je, presladak, obožava druge pse, non stop bi se samo igrao, mada su uglavnom svi oni takvi.Inače, nismo ga do sada parili, ustvari on nešto i nije pokazivao da je zainteresovan za avanture, ali definitivno je vreme, pa bi voleli da pokušamo.Ako neko ima devojku ili zna nekog ko bi pario svoju zenkicu, neka se javi, t.j. pusti pp. :cmok::super:

Beli boxeri cesto imaju problema sa sluhom, cesto su gluvi od rodjenja... Ako vas pas nema izrazitu zelju da pari, moj savet je da ga ne parite, jer postoji velika sansa da stenci ostanu gluvi, a to u svakom slucaju dosta otezava udomljavanje jednog rasnog psa...

Zdravo ljudi.. ja sam ovde nova.. iskreno nemam pojma nista o boxerima, ja ima rota :) star je devet meseci.. mada to nije bitno.. ja sam ovde zato sto su meni potrebne informacije o tome gde bih mogla da nabavim boxera, kojeg zelim da kupim svom decku za rodjendan.. treba mi stene ali tek za decembar, dakle necu da to stene ima u decembru vec nekih 5 meseci, i zelela bih da mi neko kaze ako zna koliko od prilike para treba .. ali bez rodovnika..?
Hvala vam unapred.. pozz

cheker.i:
Bela je skoro imala prwo teranje, ali smo je chuwali.. Josh je mala i nije spremna.. Pari cemo je tek posle druge godine.. Mislim da je za nju tako najbolje, kao i za njene shtence..
Tema: Owa moja ludica je otkachena ama skroroz.. Juche je lajala na lishce kada je padalo sa drweta.. Ja je gledam ne mogu da werujem.. :D Budala.. Na gazdaricu :D..

Zdravo ljudi.. ja sam ovde nova.. iskreno nemam pojma nista o boxerima, ja ima rota :) star je devet meseci.. mada to nije bitno.. ja sam ovde zato sto su meni potrebne informacije o tome gde bih mogla da nabavim boxera, kojeg zelim da kupim svom decku za rodjendan.. treba mi stene ali tek za decembar, dakle necu da to stene ima u decembru vec nekih 5 meseci, i zelela bih da mi neko kaze ako zna koliko od prilike para treba .. ali bez rodovnika..?
Hvala vam unapred.. pozz

Iskreno,kasno si se setila da traziz kucu,ali nadam se da ces je naci.

Samo mi jedna stvar nije jasna,zasto je naglaseno da pas treba da bude bez rodovnika?:think:

Predpostavljam da treb da bude bez rodovnika da bi bilo jeftinije.
Jer to sad svi rade, kada kupuju psa za poklon. Samo da bude bez rodovnika onda je jeftiniji. A to sto ce pas posle da bude bolestan ili ne daj Boze da ugine to nema veze, pogotovo sto je bokser u pitanju.
Ja razumem da se nema novca ali onda bolje ni nemoj kupovati takav poklon..

On je vec imao boxere bez rodovnika i nista im nije falilo, iskreno nisam spremna da dam oko 300 e za poklon, ja imam psta takodje bez rodovnika i savrseno je zdrav i super napreduje.. Ne shvatam ja ovo kao uvredu, ali kakve veze ima da li je pas sa rodovnikom ili ne, ako ti lepo ispitas njegovo poreklo i ostalo...? Ali dobro, svako ima svoje misljenje.. Ja sam nasla jednog lika koji prodaje boxere 350 trazi za one sa rodovnikom, a 180 za one bez rodovnika.. ali htela sam jos da se raspitam kod onih koji znaju o njima mnogo vise i bolje od mene..

Što da ne, ali ako uzmeš boxera ili bilo kog drugog psa za stan pripremi se da si ti taj od koga zavisi da li će smrdeti, da će ti stan biti pun dlaka kad se pas linja...Pravim ljubiteljima pasa ove činjenice ne smetaju.

Hvala vam unapred.. pozz
25 novembra trebalo bi da se osteni jedna kuja pa ce mo videti.....vise na

www.cekerbox.com

za cenu nista nemogu da ti kazem sad da vidimo kako ce da prodje uglavnom su svi sa rodovnicima, nema bez:rtfm:

picture.php

evo taze slicica KIKINOG brata------koji nije BEOOOOO:ok::ok::ok::ok::super::super::super::klap::klap:

I jos me interesuje da li puno balave ili ono obrises i to je to?

Ba@mbi aj okaci neke slike.A sto se tice papira ako bi uzimao uzeo bi sa al neko ko voli ovu rasu al nije spreman da odvoji npr. 250e cesto se odluci da uzme bez:rtfm:.

pozZ...

Back