Nemački bokser

• Začetnik teme Začetnik teme B@mbi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
I jos me interesuje da li puno balave ili ono obrises i to je to?

Ba@mbi aj okaci neke slike.A sto se tice papira ako bi uzimao uzeo bi sa al neko ko voli ovu rasu al nije spreman da odvoji npr. 250e cesto se odluci da uzme bez:rtfm:.

pozZ...

papiri su ti naj manja stavka u svemu i kostaju 1400,00 rsd,a sto se tice balavljenja to je mana kod boxera da nekazem (greska)kad non stop balave,moze da zabalavi samo kad je u velikom zamoru kao i svaki drugi pas mada i to nemora da znaci...:bye:

papiri su ti naj manja stavka u svemu i kostaju 1400,00 rsd,a sto se tice balavljenja to je mana kod boxera da nekazem (greska)kad non stop balave,moze da zabalavi samo kad je u velikom zamoru kao i svaki drugi pas mada i to nemora da znaci...:bye:

Da nego kazem nemaju sva legla papire pa samim tim je cena manja,pa se ljudi sa manjkom novca odluce za tu varijantu.A jel se vis balavi muzijak ili zenka i jel imaju jak miris ili...?

pozz:bye:

I jos me interesuje da li puno balave ili ono obrises i to je to?

Ba@mbi aj okaci neke slike.A sto se tice papira ako bi uzimao uzeo bi sa al neko ko voli ovu rasu al nije spreman da odvoji npr. 250e cesto se odluci da uzme bez:rtfm:.

pozZ...

Na koje slike mislish?!:confused:
Postawi cu, samo reci koje.. ;)
Uprawu si kada neko woli neshto, ma spreman je i da plati.. Al kada ti imash 15god. tada sam imala 14god. eeeee:confused: onda i da ocesh ne mozesh da kupish skupog psa.. Mada kao shto sam wec rekla, a i ewo ponowo cu.. MENI PAPIRI NISU WAZNI!!!:rtfm: Ja swog psa kupujem da bi imala prawog ljubimca..:cool: Kada porastem i budem zaradjiwala za sebe necu kupiti kucu sa papirima, wec cu ostawiti par Belinih kuca za swoju dushu.. :heart:..:tajna:
Weliki sam ljubitelj, ne samo boxera, nego i pasa..:heart: Zato umesto da sebi kupujem krpice kao ostale tinejdzerke:whistling:, ja odem u pet shtop i kupim neshto Beli da uziwa i da se igra.. :roll:
Tako je kako je..:rotf:
Prizam joj ono shto joj je najwishe potrebno.. A to je paznja i ljubaw!!!!!!
Mislim da je to najwaznije, swe drugo ce poloko da dodje.. ;)
PozZz..:bye:..

I da oce on balaviti npr.. kad je miran tj. npr. dok sam ja u skoli ili slico?..ili samo kad je toplo,kad se umori..?..i dal balavi ono non stop u jednom danu ili malo pa prestane...?

Nece balawiti toliko.. Balawi kao i drugi psi.. Kada se umori itd.. Owako nece.. Ne znam kako je u stanu, al bela ne balawi..:worth: To je swe shto mogu da ti kazem.. Jer samo toliko i znam.. PozZz..:bye:

Uprawu si kada neko woli neshto, ma spreman je i da plati.. Al kada ti imash 15god. tada sam imala 14god. eeeee:confused: onda i da ocesh ne mozesh da kupish skupog psa.. Mada kao shto sam wec rekla, a i ewo ponowo cu.. MENI PAPIRI NISU WAZNI!!!:rtfm: Ja swog psa kupujem da bi imala prawog ljubimca..:cool: Kada porastem i budem zaradjiwala za sebe necu kupiti kucu sa papirima, wec cu ostawiti par Belinih kuca za swoju dushu.. :heart:..:tajna:
Weliki sam ljubitelj, ne samo boxera, nego i pasa..:heart: Zato umesto da sebi kupujem krpice kao ostale tinejdzerke:whistling:, ja odem u pet shtop i kupim neshto Beli da uziwa i da se igra.. :roll:

Pa mislio sam na tvog psa,belu tako?...slazem se sa tobom,e znam kako ti je.A za pet shop svaka cast:klap::D..ee malo je takvih:ok:..

pozdrav:bye:

tebi treba dati jos 5 kom...:super::super::super::super::super::super::klap::klap::klap::klap::ok:

Kod belih boksera je u pitanju nedostatak pigmenta, kod nekih rasa je normalno da su im donji kapci spušteni pa im se vidi crvenilo, a kog ostalih je u pitanju verovatno neka upala oka pa cu oči krvave.

Poslednja izmena:
Veliki pozdrav svim ljubiteljima ove rase,danas sam se uclanila na forum,posto sam pre par dana dobila sina ,tj boksera starog dva meseca...
Totalno je blesav,prvi dan je samo spavao,a vec posle toga se oslobodio i poceo da skace,trci po kuci,i naravno,vrsi nuzdu gde stigne
Citala sam dosta vasih korisnih saveta (naravno,ako neko ima jos koji savet ,sta bi trebalo a sta ne,i na sta da obratim paznju,dobrodosao je)
Polako smo naucili da vrsimo nuzdu po novinama,da pobegnemo na mesto kad napravimo haos van novina i tako...
par puta sam morala da ga cusnem po guzi novinama(iako mi je bilo zao,) moram priznati da je postao poslusniji
Dosta spava,bas kao prava beba...i nesto me brine,ne pije vodu uopste,mada jede dosta natopljenu hranu,pa mi je receno da mu u tom slucaju i ne treba vode
Dajem mu supu,sargarepu,pirinac,kacamak,drobljeni hleb i jogurt...i jedan obrok dnevno su mu granule natopljene,jel moze neko da mi da predlog sta bih jos mogla da mu dajem?

Evo par slika da upoznate Alexa :)
I hvala unapred...

Poslednja izmena:

Back