B@mbi
Aktivan član
- Poruka
- 1.148
Srecica, je preslatka..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zdravo ljudi.. ja sam ovde nova.. iskreno nemam pojma nista o boxerima, ja ima rotastar je devet meseci.. mada to nije bitno.. ja sam ovde zato sto su meni potrebne informacije o tome gde bih mogla da nabavim boxera, kojeg zelim da kupim svom decku za rodjendan.. treba mi stene ali tek za decembar, dakle necu da to stene ima u decembru vec nekih 5 meseci, i zelela bih da mi neko kaze ako zna koliko od prilike para treba .. ali bez rodovnika..?
Hvala vam unapred.. pozz
Da li su bokseri psi za stan?mislim dal balave,dal "smrde"...??
25 novembra trebalo bi da se osteni jedna kuja pa ce mo videti.....vise naZdravo ljudi.. ja sam ovde nova.. iskreno nemam pojma nista o boxerima, ja ima rotastar je devet meseci.. mada to nije bitno.. ja sam ovde zato sto su meni potrebne informacije o tome gde bih mogla da nabavim boxera, kojeg zelim da kupim svom decku za rodjendan.. treba mi stene ali tek za decembar, dakle necu da to stene ima u decembru vec nekih 5 meseci, i zelela bih da mi neko kaze ako zna koliko od prilike para treba .. ali bez rodovnika..?
Hvala vam unapred.. pozz
![]()
evo malo i normalnih pasa....xeexee...
boxer voli da trci da se igra,nije za izlezavanje po stanu
za mene ovaj pas je savrsen
![]()
![]()
![]()
inace pas iz odgajivacnice Cekerbox..
![]()
evo taze slicica KIKINOG brata------koji nije BEOOOOO![]()
E baš si našao koji pas da ti se svidi
Definitivno imaš ukusa.To je i moj ljubimac.![]()