Nemački bokser

• Začetnik teme Začetnik teme B@mbi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
naravno da imam:) potrudicu se ovih dana da skeniram neku slicicu,jer to je bilo pre ere digitalnih aparata:)za sada vam saljem slicicu njihove najbolje prijateljice-obozavali su se:)

Prilozi

• jasna 003.jpg
    jasna 003.jpg
    30,8 KB · Pregleda: 9
Meni su goworili da pochem sa wezbanjem tek posle 15 meseci, mada sam ja moju Belu uchila da preskache krede u parku, trchara izmedju stubowa wec sa 5-6 meseci, kada je pochela da istrazuje ostali swet.
Sada wec trchimo swaki drugi dan po nekih 20 min. ili pola sata.
Ali ako nisu formi da trchish mozesh da ga nauchish na lopticu da je zawoli i da mu je bacash i tako istrchawash.
Nadju mu neke lake wezbice, pa se samo igrajte, a kada obawi naredbu onako kako treba poslastica.
Neka tio budu neke jednostawne stwari iz dechieg parka.
Neka preskache klupe ili neka se penje na penjalice swe u igri nemoj da ga grdish ako neuspe, gledaj to kao igru...
Polako kreni po kuci da se igrash sa lopticom ili kanapom. Dok je mali i nemoze iz kuce.
Boxeri su weoma aktiwni psi i treba im dosta igre.
Snacices se ti sa njim. Moze neka fotka da upoznamo lepotana?
pozz :bye:

Gde ce biti i kada izlozba nekih boxera u bg-u?
Bela je dobila teranje!!!
sada 26. nam je prwi rodjendan, pa mozda prawimo neku zurku u komshiluku...
pozz za swe ljubitelje repatih drugara!!!!!

Ja sam veliki obožavaoc njemačkih boxera. Nedavno mi je uginula ženka koja nam je bila kao član porodice. :cry::cry::cry: Bila je nešto posebno. Imala sam i prije nje boxera, ali nijedan nije imao tako dobru dušu. Mogla bi satima da pišem o njoj, ali ne bi da budem dosadna. Sad tražim štene, pa ako neko zna gdje ima a da nije baš puno skupo molim vas da mi kažete. Ja sam inače iz Gradiške, RS. Hvala

a pa dobro su, vrucina ih ubija ali ulaze mi svaki cas u fontanu, evo nekih slika:D do duse imamo gradiliste pa su prljavi non stop se negde zavlace, inace tara je naucila uglavnom sve fazone i poslusna je.

Prilozi

• Picture 009.jpg
    Picture 009.jpg
    25,8 KB · Pregleda: 15
  • Picture 055.jpg
    Picture 055.jpg
    36,9 KB · Pregleda: 16
  • Picture 059.jpg
    Picture 059.jpg
    22,5 KB · Pregleda: 18
  • Picture 070.jpg
    Picture 070.jpg