Radman Raja Pršić
Obećava
- Poruka
- 86
Definitivno vidi sve,ja sam svaki dan sa njim...isprobavao sam na razne nacine ali oci bele pa to je...cisto bih voleo da znam sta je.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kod katarakte neće pomoći ni antibiotik ni kortizon što su inače sastojci Neodexacin-a. A po opisu, to je najpre katarakta. Samo mi nije jasno kako se pojavla kod tako mladog psa. Možda da mu se proveri da nema dijabetes? Veterinar b, pod uslovom da redovno prati dešavanja u Komori i uopšte među kolegama, trebalo da zna šta i kako može da uradi po pitanju dijagnostike. (Npr. sad imamo odlične veterinarske laboratorije koje čak i preuzimaju uzorke od terenaca...)
ima li ikakve veze raspolozenje zivotinje, jede laje sasvim normalno se ponasa. kazi mi samo ishrana nekih dana posle operacije? Moze povrce npr kuvano. grasak,pirinac buranija neko voce ili sta vec
Pa ustace nekoliko sati posle operacije, com prodje dejstvo anestezije, a ne brini nece je nista boleti jer ce dobiti lekove protiv bolova.nadam se da ce biti sve ok a posle ce meni trebati jedna operacija, kako je stresno smo. Hocu da kazem sad pre operacije u takvom stanju kako je ima li ulogu nesto npr krv koja je dobra ili raspolozenje koje je ok i apetit. operacija je u cetvrtak. ej i samo jedno pitanje kad ce moci da ustane na noge npr ako bude sve kako treba?
hocu javicu se, cim je donesem...visicu ovde verovatno vam dosadjivati hehehhe moze i koja slika da se okaci, ma sve samo da joj bude dobro...