Sad sam izasla u dvoriste da ispusim pljugu jer u kuci ne pusim,komsijin ker je zalajao i mene pukle emocije zbog Bele. Imam sa kim to da podelim ali ja zaista ne mogu da pricam o svojim osecanjima sa ljudima koje poznajem,ne znam zasto. Sve u svemu,napisala sam jedan teks i pesmu za nju. Nadam se da ce te me razumeti. Pozdrav !
"Nedostajes mi. Onaj osecaj kad otvorim kapiju a ti mi potrcis u zagrljaj. Lizes me svojim velikim jezikom i sapama me prljas. To je iskrena sreca. Nevazno je kad sam dosla, vazno je da sam tu. Znas onda kad mi je bilo slomljeno srce, kad niko nije bio tu za mene,secas se tog jula? E da si bila tu. Sa mnom. Mozda nisi sve razumela sta sam ti pricala ali znam da si me slusala. To mi je najvise i trebalo. Onda kad sam nervozna,srecna, ljuta, ogorcena, ili vesela i belesava ti si me volela. Ne bitno je kakvu odecu imam na sebi i na koji parfem mirisem, tebi sam uvek ista. Jer si me uvek gledala nekim ocima koji me drugi nisu videli. Gledala si u moju dusu,pa i sama znas da je tamo samo tvoje ime!
Secam se kad sam te prvi put videla,bila si tako mala i vrlagolasta. Jedina si se razlikovala od ostalih,oduvek si bila posebna. Uzela sam te u ruke i ti si mi kinula u lice. Taj pogled koji mi je govorio "izvini" nikad necu zaboraviti. Secam se kad si napunila prvu godinu! Pojela si sve moguce slatkise koje sam ti kupila. Oduvek si bila debela ! Valjda na mene . Secam se kad si postala mama. Izostala sam sa nastave jer sam se palsila da neces moci sama.Ali zapravo sam ja ona koja je stvarala paniku a ti si samo lezala i pustila prirodu da ucini svoje. Secam se kad si se razbolela. Celu noc smo ostale budne. Plasila sam se ako zatvoris oci da ih nikad neces otvoriti . Te tvoje krupne smedje oci. Niko nije imao tako bistar pogled pun ljubavi prema meni. Nikom nikad zaista nije bilo stalo zbog mene takve kakva sam. Svi su oduvek voleli samo neku sliku koju su sami naslikali o meni. Ali ti nisi ko drugi. Ti si moja sestra,onu koju nikad nisam imala.
Znas i sad kad udjem u dvoriste cekam zvuk tvojih sapa. Cekam da vidim tvoje oci pune pitanja "gde si bila,jel si dobro,nemoj nikad vise da odes" . TI si bila tu i kad je sve padalo i kad je sve bilo uredu. Ti si ona zbog koje je jutro imalo smisla. Sve nase setnje i zajednicki provedeni sati. Nedostaju . I sad uzmem prosetam sama nasim stazama. Cutim. A u sebi vristim . VRATI SE "
"otvorim vrata cujem zvuk lanca tvog ,
ustajes prilazis pruzas mi najlesi trenutak dana tog' !
Onaj blesav pogled u tvojim krupnim smedjim ocima
koje su me gledala cisto i iskreno nocima
Onda prosetamo krajem,ides pored mene svaku stopu pratis
jer kad se izgubis ne znas sama da se vratis
Ako bi neko zalajao na tebe,sakrila bi se izmedju mojih nogu
branila bih te od svega,i sad kad legnem za tebe se molim Bogu
da si dobro,ma gde da si,da si srecna jer ti to zaslucujes
moje lice kise zaliju,pomisao na nas-rastuzujes
samo zelim da se vratis,da setamo nasim stazama zivota
jer svaki tren proveden sa tobom za mene je divota
al i ova noc je jeziva i hladna
jer tebe i mene-zajedno sam gladna
zauvek cu da te pamtim i da se sanjam
i moje snove posvecene nama cu da ganjam
plasim se da sve ovo jos dublje pada
i da umrece i zadnja nada
da si tu sve bi bilo lakse znas
da podelis sa nekim bol a ljubav da mu das
tvoj laves negde daleko cujem
svoju dusu bez tebe svaki dan sve vise trujem
zelim da si pored mene
da zajedno se borimo za bolje vreme
volim bice tvog postojanja
bez tebe je sreca mnogo manja
od tebe ostalo je secanje trenutaka vecnih
a od mene samo borba protiv divova zverskih ! "
Oprostite na pravopisnim greskama,ako ih ima .