Pozdrav nije nas bilo odavno evo malo novijih slika
Oštenjena 06.05.2011

Oštenjena 06.05.2011
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To sto neki kazu da virjeme lijeci sve rane je, da oprostite, sr*nje! Meni je prije 3 godine umrlo stene skotskog ovcara, i sada kada ga se sjetim pokusavam se smiriti citav dan ali ne uspjeva.. :/ Nadam se da ce me osjecaj samoce jednog dana proci. Sviju nas koji patimo za najboljim prijateljom..![]()
Izvinjavam se mislila sam na tu rasuCula sam se sa zenom nije ni jednu vakcinu primila , tako da cu da vidim sa veterinarom sta sve treba da primi jer se u to ne razumem... nazalost... A to za kucu ne znam kako cu da izvedem bas jer ja radim,a moj otac ne voli pse u kuci tako da se nadam da joj nece biti nista ako je napolju u kucici
![]()
Mozda se nisam bas dobro izrazila,te granule sa mirisom ribe mu nikada nisam davala.Jeste da se vecinom hranio kuvanom hranom,ali je dobijao i granule posto nije bas ljubitelj.Nisam mu uvek kupovala iste granule,posto sam ih uvek davala kao drugi obrok,ali ih je generalno slabo jeo,jedino iz ruke pa kolko pojede.Suprug je kupio te sa ribom i odmah je poceo cirkus,mada je i njih rado jeo.I mislila sam da mu one ne odgovaraju pa mu uz kuvanje ponovo dajem pedigre balans i takodje povraca.Dans sam ga stavila na dijetu pa cu videti kako ce biti.
molim da mi prijavite ako neko prodaje ili pak poklanja belog boxera ,rado bih ga imao.imao sam vec nemackog tigrastog boxera sampionskog porekla od oca svetskog prvaka Alena El Boska ,tako da imam veoma lepo i nezaboravno iskustvo sa boxerom ,tako da bi bio veoma dobar i odgovoran vlasnik. ako neko zna neka mi javi na 062 8236630 ili na nd.nemanja@gmail.com unapred hvala Nemanja