Nemacka otvoreno trazi da Srbija prizna Kosovo,ili...

Upravu su ljudi. Ne možemo da ignorišemo realnost, da gurnemo glavu u pesak i živimo u nekom svom svetu narednih 20 - 25 godina, kada će nas međunarodna zajednica primorati na priznanje. Ovo ignorisanje kosovske realnosti (nezavisnosti Kosova) vodi samo ka samo - izolaciji i ničemu drugom. Nemci nam savetuju ono što je najbolje za nas.

Idi piski,operi zube i mars na spavanje,deriste jedno!

A EU ( evropska unija ) ti garantuje sve slobode kretanja i života, a tako će i biti i sa Srbijom i Kosovom u bliskoj budućnosti, kada udjemo u EU

to si u pravu ali ni pod koju ceni ne treba da potpisemo nezavisnost,jer ta eu nece trajati doveka,kad krene rascep svako uzima svoje tako cemo i mi,uzimamo ono sto je nase.Potpisom bi izgubili pravo na svoje ako kapiras sta mislim,sada je prvo poluvreme izgubljeno......

Upravu su ljudi. Ne možemo da ignorišemo realnost, da gurnemo glavu u pesak i živimo u nekom svom svetu narednih 20 - 25 godina, kada će nas međunarodna zajednica primorati na priznanje. Ovo ignorisanje kosovske realnosti (nezavisnosti Kosova) vodi samo ka samo - izolaciji i ničemu drugom. Nemci nam savetuju ono što je najbolje za nas.

Ako ne znaš šta je ovo ... e to su oni što ljube stope rajh kancelaru.....dinkići, tadići i ostala šiptarsko demokratska gologuzija

http://www.raincitystory.com/flash/screenclean.swf

mislim da će dobiti jednu koskicu....... već oglodanu 2-3 puta.....za vernost.

Poslednja izmena:
Zbog takvih "saveta" su pocinjali ratovi...

to si u pravu ali ni pod koju ceni ne treba da potpisemo nezavisnost,jer ta eu nece trajati doveka,kad krene rascep svako uzima svoje tako cemo i mi,uzimamo ono sto je nase.Potpisom bi izgubili pravo na svoje ako kapiras sta mislim,sada je prvo poluvreme izgubljeno......

Više puta kroz istoriju je gubljeno to prvo poluvreme ( kako ga nazivaš ) na Kosovu.
A rat je bio, prošao je, a Srbija koju je vodio Milošević, izgubila je deo teritorije.

ako se procitaju zahtevi nato u rambujeu i ono sta se potpisalo posle bombordovanja dolazi se do zakljucka da smo pobedili nato .nato je u rambujeu zahtevao kompletnu kontrolu nad tadasnjom jugom drugim recima okupaciju citave zemlje do toga nije doslo rezolucijom 1244 nego sa ta okupacija odnosi samo na kosovo tako da smo si kupili tom rezolucijom vreme ali i buducnost kosova da ostane u srbiji .politicke prilike se menjaju sad imperija je na izdisaju i sada pokusavaju zadnjim trzajima da nas nateraju da priznamo kosovo, njihov krah sledi uskoro 2 do 3 godine .sama evropska unija je podeljena sto se tice kosova i sve vise glavobolje im to daje tako da mi ne treba da priznamo kosovo .eu kada shvati da se srbija nece odreci kosova mislim da ce tada napustiti albance niz vodu i ekspresno uvesti srbiju u eu

Realnost se ne moze ignorisati, to stoji. Ali ko sta vidi kao realno, to je tesko ujednaciti, trebat ce proci dvadesetak i vise godina da bi se pogled na realnost koliko toliko zblizio.

ako se procitaju zahtevi nato u rambujeu i ono sta se potpisalo posle bombordovanja dolazi se do zakljucka da smo pobedili nato .nato je u rambujeu zahtevao kompletnu kontrolu nad tadasnjom jugom drugim recima okupaciju citave zemlje do toga nije doslo rezolucijom 1244 nego sa ta okupacija odnosi samo na kosovo tako da smo si kupili tom rezolucijom vreme ali i buducnost kosova da ostane u srbiji .politicke prilike se menjaju sad imperija je na izdisaju i sada pokusavaju zadnjim trzajima da nas nateraju da priznamo kosovo, njihov krah sledi uskoro 2 do 3 godine .sama evropska unija je podeljena sto se tice kosova i sve vise glavobolje im to daje tako da mi ne treba da priznamo kosovo .eu kada shvati da se srbija nece odreci kosova mislim da ce tada napustiti albance niz vodu i ekspresno uvesti srbiju u eu

dobar komentar,bitno je da ne priznamo Kosovo i Metohiju kao nezavisnu drzavu

Ti mi znas sta je realnost!? Voleo bih da si malko stariji, pa da si ziveo u vreme kada su se stvari o kojima pokusavas da diskutujes ,dogadjale....Ili da si se rodio 70 i neke na Kosovu...

Ono sto je za tebe realnost: treba da zavrsis skolu, da pustis da ti porastu stidne i druge dlacice, pa da sedis za istim stolom i slusas sta cike pricaju...

Realnost je da ti krsis direktno ustav Srbije i da si na slobodi . Da ima realosti u Srbiji ti bi sad bio u popravno vaspitnoj ustanovi .

djELIC.jpg

" Србија никада неће признати независно Косово " :rtfm::evil:

http://www.politika.rs/rubrike/Politika/Delic-Nema-promena-stava-EU-i-Nemachke.sr.html

Cim se ekspert oglasio,krenuce nesto po zlu.

Back