Nemacka nema interes da narednih 20-30 godina primi bilo koga u EU

Тихи

Starosedelac
Banovan
Poruka
186.036
Njemačka je i dalje zainteresirana za stabilizacijom Zapadnog Balkana, prije svega Kosova, pišu njemački listovi. Tisak se, povodom "socijalnog izvješća EU-a", osvrće i na sve veći jaz između sjevera i juga Europe.

"Ne samo, ali prije svega u Berlinu se interes za prijemom novih zemalja u EU kreće oko nule. Šest za članstvo zainteresiranih zemalja Zapadnog Balkana će morati čekati, neovisno od njihovog integracijskog napretka. Ipak, Njemačka ima interes za daljnjom stabilizacijom Balkana. Na Kosovu već zbog toga što bi se skupa misija Bundeswehra tamo trebala makar srednjoročno okončati", piše Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ) u članku pod naslovom "Interes Njemačke na Kosovu".

http://www.dw.de/njemački-interesi-na-zapadnom-balkanu/a-16507607

Znaci narednih 20-30 godina nijedna balkanska drzava ne moze postati clanica EU jer za tako nesto ne postoji interes Nemacke.

Zato mi nisu jasni ovi sto i dalje gube vreme na te propale projekte.

Njemačka je i dalje zainteresirana za stabilizacijom Zapadnog Balkana, prije svega Kosova, pišu njemački listovi. Tisak se, povodom "socijalnog izvješća EU-a", osvrće i na sve veći jaz između sjevera i juga Europe.

"Ne samo, ali prije svega u Berlinu se interes za prijemom novih zemalja u EU kreće oko nule. Šest za članstvo zainteresiranih zemalja Zapadnog Balkana će morati čekati, neovisno od njihovog integracijskog napretka. Ipak, Njemačka ima interes za daljnjom stabilizacijom Balkana. Na Kosovu već zbog toga što bi se skupa misija Bundeswehra tamo trebala makar srednjoročno okončati", piše Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ) u članku pod naslovom "Interes Njemačke na Kosovu".

Znaci narednih 20-30 godina nijedna balkanska drzava ne moze postati clanica EU jer za tako nesto ne postoji interes Nemacke.

Uvode nam ponovo vize .Toliko o nasem putu u EU

Naravno da nema interes, nju ionako "crpe" neradnici kao sto su Grci, Spanci, Italijani, pa i Bugarska i Rumunija.

Ne znam kako jos vise neko kod nas ocekuje da smo uopste bas mi (kao takodje "gotovani" i neradnici) kandidat koga ce da "izdrzava" Nemacka.

nemoj da siris dezinformacije ili cemo i tebe da hapsimo subverzivni elementu.

У границама Београд-Крагујевац и Ваљево-Неготин.

O cemu ti to (TITO)? A Karlovac, Karlobag, Virovitica? Zar mi, Srbi,SrPi... Nismo nekakav iebeni Nebeski Narod??? :hahaha: :hahaha: :hahaha1:

Ludo je sa vama, lazljivi, do bola puknuti Nebeski Narode u Matici. Zaista se loodo zabavljam sa vama! :okok:

_nobody_

Poslednja izmena:
Dzaba ih pozivas - nije ovo 2001 ..ili 2008... pa da 10000 njih odma dotrce i proglase te ludim , krezavim , neznalicom .. polupismenim cobanom ...i neprijateljem progresa ...

Nece ti se niko javiti ....

Pa dobro i Tihi je malo dosadan s ovakvim temama i prozivkama.

Ljudi jednostavno vole da veruju u bajke, ili vole da se hvataju kao davljenik za slamku, pa stagod to znacilo.

O cemu ti to (TITO)? A Karlovac, Karlobag, Virovitica? Zar mi, Srbi,SrPi... Nismo nekakav iebeni Nebeski Narod??? :hahaha: :hahaha: :hahaha1:

Ludo je sa vama, lazljivi, do bola puknuti Nebeski Narode u Matici. Zaista se loodo zabavljam sa vama! :okok:

_nobody_

Ово би ти упалило кад бих се ја залагао или да сам се залагао за ту границу :bye:

Ti znas sta se radi idolima... Fume, fumare... Kapish!? :ok:

_nobody_

151771d6c520964445e9927469a98161.jpg

Back