tanana...
Zainteresovan član
- Poruka
- 305
Ovako izgledom mi lijepo izgledaju,
Ali da li mi neko moze iskreno reci nesto vishe o ovim psima, posto na sajtovima ne pishu mane pasa, nego samo vrline.
Unaprijed hvala!
plavooki djecak---Prvo pozdrav za josh jednog ljubitelja ove rase..
Nisam neki strucnjak ali mogu delimicno da odgovorim na tvoje pitanje i onoliko koliko znam.
Svaka rasa ima svoje karakteristicne mane koje mogu a i nemoraju da se ispolje...
Kao i da od tebe zavisi da li ce da se te mane ispoljiti i napredovati...
Kao i to da ima i geneckih greshaka usled nepozeljnih parenja tako da mozesh da dobijesh i psa sa geneckom greshkom...
Mane kod vecine velikih rasa su zadnje noge,kukovi,srce...
Kod doga koliko ja znam to je najblazi ,treci kapak koji ume da se upali,krive porednje i zadnje noge (za koje ti mozesh da budesh kriv),srce...
Kao vlasnik ili ti prijatelj Nemacke doge (ovo vlasnik mi malo glupo
) kao najvecu manu mogu ti navesti je "SHTO NE ZIVE DOK I SMO I MI ZIVI"
Malo pateticno receno ali iskreno...
E sad nek se neko javi da me dopuni ili ispravi ako treba...
Ali da li mi neko moze iskreno reci nesto vishe o ovim psima, posto na sajtovima ne pishu mane pasa, nego samo vrline.
Unaprijed hvala!
plavooki djecak---Prvo pozdrav za josh jednog ljubitelja ove rase..
Nisam neki strucnjak ali mogu delimicno da odgovorim na tvoje pitanje i onoliko koliko znam.
Svaka rasa ima svoje karakteristicne mane koje mogu a i nemoraju da se ispolje...
Kao i da od tebe zavisi da li ce da se te mane ispoljiti i napredovati...
Kao i to da ima i geneckih greshaka usled nepozeljnih parenja tako da mozesh da dobijesh i psa sa geneckom greshkom...
Mane kod vecine velikih rasa su zadnje noge,kukovi,srce...
Kod doga koliko ja znam to je najblazi ,treci kapak koji ume da se upali,krive porednje i zadnje noge (za koje ti mozesh da budesh kriv),srce...
Kao vlasnik ili ti prijatelj Nemacke doge (ovo vlasnik mi malo glupo

Malo pateticno receno ali iskreno...
E sad nek se neko javi da me dopuni ili ispravi ako treba...