Nema više "talasanja " u Srbiji

al bandit shta tebi konkretno smeta?
nemoj mi retji da ti nedostaju Radikali i Koshtunica?:sad2:
hebiga,sad svu vlast u zemlji ima DS i sve shto se zasere je samo njihova odgovornost,nema vishe mrak 90-tih,radikali i sheshelj,dss retrogradni nacionalisti..bla bla...moratje malo da se preuzme odgovornost i pojedu govna:)

Rekao bi da DS plaća cenu (ucena iz SPS-a),a da bi ih i sklonio koga drugog da izabere;DSS,SRS ili Nikolića.Ove male partije u ZES-u se osećaju sigurno u vlasti a opozicija nikad trulija.Tek sad su smenili Šarana iz železnica,a ostalo je još neraspoređenih funkcija i direktora.

To da neće biti promena i nije tako loše, jer sada je najbolja ekonomska situacija u istoriji zemlje. Prevazišli smo i pokazatelje iz 1989, 1981. i 1960-ih godina, koje su kao važile za prosperitetna vremena.

Sad uporedite tu realnost sa lupanjem neukih seljana ovde o nekakvoj nezapamćenoj krizi koje su donele Dosmanlije...

Evo uvaženi Tihi nas iz Egipta izveštava da je situacija užasna...
Zatim, moj bivši prijatelj Duh Sekire sa plaže u Turskoj poručuje da treba staviti tačku na ova gladna postpetooktobarska vremena...
Sve bih ja vas vremeplovom u 1999, da vas vicepremijer Nikolić konačno usreći.

ova je prsla nacisto :hahaha:

samo u beogradu porodici trebaju 2 prosecne plate za hranu a ova prica zivimo nikad bolje :hahaha:

hrana.jpg

pa evo sada imate to bez obzira kako to smesno izgledalo, Vlast koja realno nema ni pribliznu opoziciju , predsednik koji ima svu vlast bas kao i u Rusiji
samo problem onih koji prizeljkuju "srpskog Putina " je u tome sto je takav autokrata dobar za zemlju koja ima najvece rezerve energenata na svetu i drugu najvecu vojnu silu plus 150 miliona ljudi i najvecu povrsinu i ogroman uticaj u sveu bez ikakvih demokratskih tradicija
, a kada takav jedan zasedne u beznacajnu ,raspalu banana drzavicu na Balkanu onda to vise nije tako ruzicasto , ne bi ovde ni 10 Putina pomoglo

Како бре имамо... Тадића мрзи 60% људи, Тому 70%, Млохавог 90%, Чеду 95%... Каква је то власт када бре нема ниједног политичара да кажеш да га већина поштује, не мора да га воли и да гласа за њега, ал бар да га поштује. и што је нагоре народ њих мрзи, али се они између себе сви воле и љубе. Седе на кафама и којекаквим састанцима, једино се озбиљно посвађају ко ће да узме боља службена кола, а скупштина и препуцавања су за народ.

Да неко од свих ових наших има мозга дошао би на власт поделио шамаре слинавом Чеди и врачарама, Вељу сељака протерао из скупштине, Томи рекао врати мандате када их ниси освојио, дебелом Чанку прописао дијагнозу...

Тако да мислим да би било боље да се сви уортаче ДС, СНС и ДСС па можда из њихових заједничких редова и изађе неки Путин, или ако не изађе да их све терамо усраним моткама.

To da neće biti promena i nije tako loše, jer sada je najbolja ekonomska situacija u istoriji zemlje. Prevazišli smo i pokazatelje iz 1989, 1981. i 1960-ih godina, koje su kao važile za prosperitetna vremena.

Sad uporedite tu realnost sa lupanjem neukih seljana ovde o nekakvoj nezapamćenoj krizi koje su donele Dosmanlije...

Evo uvaženi Tihi nas iz Egipta izveštava da je situacija užasna...
Zatim, moj bivši prijatelj Duh Sekire sa plaže u Turskoj poručuje da treba staviti tačku na ova gladna postpetooktobarska vremena...
Sve bih ja vas vremeplovom u 1999, da vas vicepremijer Nikolić konačno usreći.

Чега показатеље? Људске глупости? :roll:

meni licno ni iz dzepa ni u dzep , al me nekako nervira kada vidim to naprasno jedinstvo i sveopstu ljubav
mora da sam los covek kada me takve krasote ne raduju :(

hm..izgleda zivimo u razlicitim drzavama..jer ja to nista ne vidim tako...ja ovo samo dozivljavam kao zatisje...cekamo sledeci potez sveta...sad nemaju vremena...obama im ispirao mozak danima..cek cek da se konsoliduju
hm

uopste tu nema jedinstva
ja samo vidim monopol da koji se zahuktao preplavio..kao plima....jedino sto znam da posle plime nekako uvek ide oseka..e onda ce da vidimo..kom obojci kom opanci

Meni se čini da je dobro što se od mnogih ekstremnih ideja odustalo i što je većinu ekstremista pregazilo vreme.... samo u pravu si, to oko čega su se političke-partije usaglasile deluje suviše zbrkano. Sem, ono da je bitno da su svi na vlasti.

Verujem, međutim, da će se uskoro naći i ljudi koji će biti dostojna opozicija, jer je osnovana, argumentovana kritika vlasti neophodna...mada, nemam pojma iz koje partije bi oni mogli da budu. Možda, Bandi osnuje stranku... Koštunica, Velja, Maja i preostali radikalni ne deluju pouzdano :(

Evo svedoci smo da je konacno u Srbiji uspaostavljen apsolutni monopol sadasnje vladajuce oligarhije i njenih domacih ffinansijera na celukupnu politicku scenu i sva buduca desavanja u Srbiji .
Vladajuci mejnstim - i Evropa i Kosovo , i Moskva i Vasington, i Caves i Bus, i Tito i Draza, i gore i dole , i Srebrenica i Bratunac, nasa Delta nasa snaga , idemo u EU svi srecni ali volimo i Kosovo i saradjujemo sa Hagom ... i sve ostalo ,vise nema ni primesa opozicije .
Dve jedine partije koje koje su koliko toliko talasale u javnim nastupima i remetile sveopstu idilu i blagostanje -SRS i LDP su klinicki ,a uskoro i fizicki mrtve , urusene sto spolja sto iznutra .
Nema vise jeretickih tonova tipa- zalazemo sa za nezavisno Kosovo ili za Srbiju do Trsta , nema vise ekstremnog liberalizma,pederluka i price o "suocavanju sa proslocu" , nema vise ni antiglobalizma , otpora EU i NSPu ,borbe sa slobodu srpskijeh zemalja ,niko vise ne kritikuje nase "postene privrednike" ...nevaljali ekstremisti sa obe strane su uruseni i vise ih niko ne slusa .,heil to that ...
Sada je tu Nacionalno pomirena proevropska vlada ,voljeni predsednik , novi veliki evropejci Toma i Aca koji su uvek bili za i EU groze se velike Srbije ,onda "narodnjacki" otpaci sa novim pojacanjem nacionalno svesnom evro-gradjankom Majom sve je lepo i krasno , ptice pevaju potok zubori ,milina bozija .
Iako je vecini jasno da kakvi su bili predstavnici gorepomenute dve "ekstremne " struje u Srbiji nije nikakva steta sto su i oni i njihove ideje najverovatnije netragom otisli na "djubriste istorije " .Mada je pomalo zabrinjavajuce sto se cela Srbija svela na viziju Saperovog marketing tima u kojoj vise nema nikakve razlike izmedju Tadica i Tome , Dinkca i Velje ,Palme i Micuna , Kostunice i Dacica ,svi su postali manje vise isti , duvaju u istu trubu bez vecih talasanja i svi rade za iste finansijere .
Mislim znam ja da je u normalnim zemljama sasvim uobicajna ova situacija da su sve parttija na manje vise istom kursu oko osnovnih drustvenih pitanja , ali ovde je problem u tome sto je cela ova vladajuca elita i njena "opozicija " vrlo diskutabonih sposobnosti , sto nam garantuje da se nista nece promeniti u narednih 10 godina i da ce svaka naredna vlada voditi istu potpuno politiku kao i do sada .Sto rece nas narod ko nas yebo godinama yebace nas opet bez obzira da li je u pitanju Toma ,Bota , Voja ili Mlada , pa svi smo nasi majku mu ...
Naravno samo su se naivni i ranije mogli nadati nekim ozbiljnijim i krupnijim promenama nabolje , u odnosu vlasti i gradjana kao i u vodjenju zemlje ,ali sada je i zvanicno jasno da od toga za duzi period nema nista .

Још ниси банован! То је срамота за овај форум. Писао си да су Срби стока и да би продавао оружје Српским непријатељима.

Nije losa stvar (u ovom trenutku) sto je nastalo zatisje na politickoj sceni, samo da smo pametni i da preokrenemo to u svoju korist na medjunarodnoj i ekonomskoj sceni, mada bojim se da nemamo dovoljno kapaciteta za to, jos uvek su svuda "ostaci starog rezima i komunizma" u pogledu odnosa samih "vlastodrzaca" prema sopstvanim foteljama.
Ono, medjutim, sto mene najvise buni ( i plasi) je sto se sva ta "dosada" dogadja upravo u najgorem trenutku, trenutku svetske krize, a da ne pricam sto smo mi vec decenijama u krizi. E, sad se pitam, da li je normalna ta "ljubav i zatisje" u najgore vreme (a evidentno je da se nista ne radi), i da nije to samo zatisje pred buru, i "uspavanost" pred mnogo vecim neprijateljem, neprijateljem gladi ili nametnutog rata, a mozda i protektorata?

Evo svedoci smo da je konacno u Srbiji uspaostavljen apsolutni monopol sadasnje vladajuce oligarhije i njenih domacih ffinansijera na celukupnu politicku scenu i sva buduca desavanja u Srbiji .
Vladajuci mejnstim - i Evropa i Kosovo , i Moskva i Vasington, i Caves i Bus, i Tito i Draza, i gore i dole , i Srebrenica i Bratunac, nasa Delta nasa snaga , idemo u EU svi srecni ali volimo i Kosovo i saradjujemo sa Hagom ... i sve ostalo ,vise nema ni primesa opozicije .
Dve jedine partije koje koje su koliko toliko talasale u javnim nastupima i remetile sveopstu idilu i blagostanje -SRS i LDP su klinicki ,a uskoro i fizicki mrtve , urusene sto spolja sto iznutra .
Nema vise jeretickih tonova tipa- zalazemo sa za nezavisno Kosovo ili za Srbiju do Trsta , nema vise ekstremnog liberalizma,pederluka i price o "suocavanju sa proslocu" , nema vise ni antiglobalizma , otpora EU i NSPu ,borbe sa slobodu srpskijeh zemalja ,niko vise ne kritikuje nase "postene privrednike" ...nevaljali ekstremisti sa obe strane su uruseni i vise ih niko ne slusa .,heil to that ...
Sada je tu Nacionalno pomirena proevropska vlada ,voljeni predsednik , novi veliki evropejci Toma i Aca koji su uvek bili za i EU groze se velike Srbije ,onda "narodnjacki" otpaci sa novim pojacanjem nacionalno svesnom evro-gradjankom Majom sve je lepo i krasno , ptice pevaju potok zubori ,milina bozija .
Iako je vecini jasno da kakvi su bili predstavnici gorepomenute dve "ekstremne " struje u Srbiji nije nikakva steta sto su i oni i njihove ideje najverovatnije netragom otisli na "djubriste istorije " .Mada je pomalo zabrinjavajuce sto se cela Srbija svela na viziju Saperovog marketing tima u kojoj vise nema nikakve razlike izmedju Tadica i Tome , Dinkca i Velje ,Palme i Micuna , Kostunice i Dacica ,svi su postali manje vise isti , duvaju u istu trubu bez vecih talasanja i svi rade za iste finansijere .
Mislim znam ja da je u normalnim zemljama sasvim uobicajna ova situacija da su sve parttija na manje vise istom kursu oko osnovnih drustvenih pitanja , ali ovde je problem u tome sto je cela ova vladajuca elita i njena "opozicija " vrlo diskutabonih sposobnosti , sto nam garantuje da se nista nece promeniti u narednih 10 godina i da ce svaka naredna vlada voditi istu potpuno politiku kao i do sada .Sto rece nas narod ko nas yebo godinama yebace nas opet bez obzira da li je u pitanju Toma ,Bota , Voja ili Mlada , pa svi smo nasi majku mu ...
Naravno samo su se naivni i ranije mogli nadati nekim ozbiljnijim i krupnijim promenama nabolje , u odnosu vlasti i gradjana kao i u vodjenju zemlje ,ali sada je i zvanicno jasno da od toga za duzi period nema nista .

Најтеже је суочити се са самим собом, кад понестану сви "непријатељи" у лику опозиције......ал' ваљда ће Шапер нешто да смисли и за ту варијанту...:mrgreen:

Back