sofffy
Elita
- Poruka
- 23.144
Sta fali,to je normalna stvar 
Ehhh ova omladina nista ne razumije
Ehhh ova omladina nista ne razumije
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Onaj podforum ionako jako smara u zadnje vreme i nikad niko nije ozbiljno vodio rachuna o njemu, pa me bole dupe za njega. A ovi Teenovi su nekad bili sjajni i zao mi je da propadnu samo zato sto nisu ni pod kakvom kontrolom.gucci_novosadjanka:A to sto si samnom razvezao na automobilima o mom ugovoru za to nikom nista!!!
odrasti pa neces ni morati da ides na teen i sve ce ti biti ravno!Kad_LupimLupim:Onaj podforum ionako jako smara u zadnje vreme i nikad niko nije ozbiljno vodio rachuna o njemu, pa me bole dupe za njega. A ovi Teenovi su nekad bili sjajni i zao mi je da propadnu samo zato sto nisu ni pod kakvom kontrolom.
jako si lud..................meni samo nije jasno kako neko moze da dozvoli da mu smrde carape!Keeper:ova guchi novosadjanka se garant shprica parfemom i po tabanima.
naravno pre toga odradi sprej protiv buva.
Ja sam i tamo i ovde prisutan, neam nameru da totalno odrastem i jedino tebi, od celog foruma, delujem kao neodrastao.gucci_novosadjanka:odrasti pa neces ni morati da ides na teen i sve ce ti biti ravno!
ja dobro izvini, POSTOVANI SVECHE!Kad_LupimLupim:Ja sam i tamo i ovde prisutan, neam nameru da totalno odrastem i jedino tebi, od celog foruma, delujem kao neodrastao.

nego ajde na temuKad_LupimLupim:Nista, nista![]()
dobro nije al sta da te pitam KAD SE PRVI PUT NISI POLJUBIO?????? :smile:Kad_LupimLupim:Pa nije to tema (:
ne, ne kazem ja za sex ali ove shatare.................bash i neKad_LupimLupim:Temu je otvorila zato sto joj je prosla zavrsila pod kljucem, inache verujem da bi tamo okachila epilog svoje priche.
Pitanje sta da radi s momkom zaista jeste imbecilno, kapiram da i ona oseca koliko je glupo, ali u nastupu uzbudjenja verujem da je to prosto moralo da izleti iz nje.
Pitanje oko sexa, nije glupo uopste, stavishe teenovi cesto postavljaju to pitanje, koliko sam zapazio.
slabo kapiram u poslednje vremesofffy:Manijache jedan,pu,pu,nisam ja nekrofilicharrrrrr...
Nisam mislila na taj nachin...
gucci:ja dobro izvini, POSTOVANI SVECHE!
Da ali razlika je u tome sto ja nisam pokusavala da budem duhovita!:Idol::slabo kapiram u poslednje vreme
obozavam tvoj smisao za humor. Tako je...pa ... smesan.
meni samo nije jasno kako neko mozhe biti razmazhena fufica pa da nikad nije od jutra do mraka bila na ulici i nemati para za patike sa ventilacionim sistemima, pa onda, kao logichan sled, dolazi do miomirisa kad se iste skinu.gucci_novosadjanka:jako si lud..................meni samo nije jasno kako neko moze da dozvoli da mu smrde carape!
mislim da te niko nije ni pitao za dozvolu.mgirl:LJUDI BOLI ME UVO ZA OVU TEMU RADITE STA HOCEtE S NJOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Keeper:meni samo nije jasno kako neko mozhe biti razmazhena fufica pa da nikad nije od jutra do mraka bila na ulici i nemati para za patike sa ventilacionim sistemima, pa onda, kao logichan sled, dolazi do miomirisa kad se iste skinu.
mislim da te niko nije ni pitao za dozvolu.![]()
Keeper:fufico.
fufico.
fufico.
fufico.
fufico.

Kad_LupimLupim:
Ma to je samo Andrej, sta si se upecala odma... (: