Nema vise never been kissed!!!

• Začetnik teme Začetnik teme mgirl
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa da, tako postavljeno pitanje daleko bolje stoji uz naslov, a opet mozes da dobijes zadovoljavajuci odgovor: Prvi put se nisam poljubio u periodu od rodjenja do 9 godine zivota (:
I mirna Bachka.

Btw... sta ima uopste da me pitas ovde, kad je ovo tema na kojoj je mgirl pitala nas nesto, a prakticno joj niko nije odgovorio nista korisno : )

Temu je otvorila zato sto joj je prosla zavrsila pod kljucem, inache verujem da bi tamo okachila epilog svoje priche.
Pitanje sta da radi s momkom zaista jeste imbecilno, kapiram da i ona oseca koliko je glupo, ali u nastupu uzbudjenja verujem da je to prosto moralo da izleti iz nje.
Pitanje oko sexa, nije glupo uopste, stavishe teenovi cesto postavljaju to pitanje, koliko sam zapazio.

Kad_LupimLupim:
Temu je otvorila zato sto joj je prosla zavrsila pod kljucem, inache verujem da bi tamo okachila epilog svoje priche.
Pitanje sta da radi s momkom zaista jeste imbecilno, kapiram da i ona oseca koliko je glupo, ali u nastupu uzbudjenja verujem da je to prosto moralo da izleti iz nje.
Pitanje oko sexa, nije glupo uopste, stavishe teenovi cesto postavljaju to pitanje, koliko sam zapazio.
ne, ne kazem ja za sex ali ove shatare.................bash i ne

gucci_novosadjanka:
jako si lud..................meni samo nije jasno kako neko moze da dozvoli da mu smrde carape!
meni samo nije jasno kako neko mozhe biti razmazhena fufica pa da nikad nije od jutra do mraka bila na ulici i nemati para za patike sa ventilacionim sistemima, pa onda, kao logichan sled, dolazi do miomirisa kad se iste skinu.

mgirl:
LJUDI BOLI ME UVO ZA OVU TEMU RADITE STA HOCEtE S NJOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
mislim da te niko nije ni pitao za dozvolu. :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back