Nema vise never been kissed!!!

• Začetnik teme Začetnik teme mgirl
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam sa mojom devojkom (pre nego sto je to postala) bili prijatelji. Znali smo se vepoma dobro. Ona sada je u skoli u bg-u a ja ovde. Razisli smo se ali smo svakodnevno u kontaktu. Vise nismo zajedno i ona ima decka. Ostati prijatelji posle veze. To je yspeh. HOOOOOOray za mene!

i moji kriterijumi uopste nisu u pitanju...stavise ne mogu da verujem da mi je decko susta suprotnost svim momcima tj tipu momaka koji su mi se dosad svidjali sto i mene zbunjuje...ali sta cu kad mi se svidja jbt....[\QUOTE]
that's a spirit baybe! Kako moji dubokoumni postoivi teraju da promenis misljenje i vidike i postove.

e nije zbog TVOJIH postova i dubokoumnih komentara nego je tako...ali stvarno sam i ja razmisljala o tome kad smo se smuvali(tj posle sastanka) koliko on u stvari odudara od mog tipa momaka....ali sad vidim da to nije ni bitno toliko kad sam sa divnim i potpuno otkacenim mokom...;)

mgirl:
e nije zbog TVOJIH postova i dubokoumnih komentara nego je tako...ali stvarno sam i ja razmisljala o tome kad smo se smuvali(tj posle sastanka) koliko on u stvari odudara od mog tipa momaka....ali sad vidim da to nije ni bitno toliko kad sam sa divnim i potpuno otkacenim mokom...;)
to je pravo cudo kod riba kazu ja hocu samo sa crnim momcima takvim i takvim, pa se posle udaju za plavusana koj nema veze sa tim........ ti tipovi ljudi toje samo povrsna stvar, pogotovo sto se tice izgleda, najvaznije je da se osobe uklope spontano, a to nema veze sa tim da li je neko ovakav ili onakav

mare34:
to je pravo cudo kod riba kazu ja hocu samo sa crnim momcima takvim i takvim, pa se posle udaju za plavusana koj nema veze sa tim........ ti tipovi ljudi toje samo povrsna stvar, pogotovo sto se tice izgleda, najvaznije je da se osobe uklope spontano, a to nema veze sa tim da li je neko ovakav ili onakav
e hvala bogu i ja to pocinjem da kontam...rastemmmmmm znaci.......:D

Marko93:
Jaooooo koje fore eeeeeeeeeeeeeeeeeeee pa mislim stvarno ili si zaostala u glavu ili imash 3 godine i 7 meseci.
Ma nemoj da se ljutis......ja samo malo volim da zezam mladje od mene koji se lako iznerviraju..............veruj ja moju sestru dovodim do loooooodila...............mala ce zavrsiti u Vrscu do svoje 18-te...................iskulirajte bre.............sta kidate zivce zbog osoba za koje nemate pojma................... ;-)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back