Kad_LupimLupim
Elita
- Poruka
- 19.925
Ljudi, bre, sta vam je... nije smeshno, ovo je ozbiljna stvar.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
rece rece KLL i poce da place.....Kad_LupimLupim:Ljudi, bre, sta vam je... nije smeshno, ovo je ozbiljna stvar.

pa da.mare34:jesam, ali uvek imaj u vidu da moze da izmisli neku srceparajucu pricu i da se smeje nama kako se cimamo oko nje..........
mgirl:e ako se neko seca ima ovde jedna tema zapoceta pre jedno mesec dana....naravno od strane mene....
tad sam kukala kako nemam decka bla bla trutj trutj...
e pa mom kukanju je dosao kraj...pre 2 dana sam se smuvala sa divnim momkom...mnogo mi se svidja i eto nista ne bi ni bilo izmedju nas da se ja slucajno nisam izletela da mi se on svidja....jer ovako sam po pitanju momaka dosta stidljiva...
divan je....nikad necu da zaboravim taj trenutak prvog poljupca....nacisto sam se izgubila...ali sa njim mi je divno i vreme mi mnogo brzo i lepo prolazi...
nadam se da ovo nece da bude neka kratka veza.....meni se bar cini da nece....
kad smo se prvi put ljubili pomalo me je i bilo sramota....ali vec sledeceg puta mi je bilo mnogo bolje i bas sam se opustila sa njim...inace ja imam 16 a on 18....
e sad temu sam postavila prvo da vam se pohvalim a drugo da mi date neke savete...bilo sta znaci sta npr momci vole sta ne vole u vezi itd...pisite i svoja iskustva sa prvim momcima/devojkama....
i naravno interesuje me kada je pravo vreme tj posle koliko je vec normalno da se krene sa
petingom ,sexom itd....mislim znam da bi trebalo da je devojka spremna ali ono koje je vreme pogodno ....???
vi piskarajte ja cu opet rado da chituckam......![]()
osecam kako cekas da te neko priupita: '' a sa koliko si se ti prvi put poljubila''gucci:IZVINI NISAM DOBRO RAZUMELA...........PRVI PUT SI SE POLJUBILA SA 16????
******, suzdrzi se od prepricavanja svog zivota i toka vase veze. Mislim da je ovo ujedno i savet za odrzavanje veze....ko vec napravi ovu temu:e sad temu sam postavila prvo da vam se pohvalim a drugo da mi date neke savet
Marko93:...ali nije fufa kao ti da krlja zvaku svakom momku nego je nasla pravu ljubav.
Marko93:...Nemoj bash puno da se nadash jer ce ti tada biti josh gore ako raskine sa tobom....

e da i josh nesto.Ako se budesh kresnula sa njim nemoj da zaboravish kondom!!!!!!!!To je najbitnije!!
O zaboga dete, kako ne kapirash? Smeshno...Marko93:Cek cek ne josh lock dok mi ovaj Kadlupilupim ne pojasni sta sam sebe saseko?
Zanima me
Pa ako je nashla pravu ljubav, kako onda da bilo ko ocekuje da ce da pukne veza.Marko93:Cek cek ne josh lock dok mi ovaj Kadlupilupim ne pojasni sta sam sebe saseko?
Zanima me
mali nemoj da te posaljem na spavanje bez vecere!Marko93:Izvini sta kao ti si neka novosadjanka super P I C A a?Pa sta ako se devojcica poljubila sa 16 godina?
Mogla je da se poljubi sa 5 ali nije fufa kao ti da krlja zvaku svakom momku nego je nasla pravu ljubav.
I to je 1000 puta bolje nego da joj je prvi kiss sa nekim idiot**
Nixxx:Pa brande, prvo napišeš da joj je to prava ljubav a posle kao nemoj da se nadaš mnogo ako te ostavi... Kontaš?
:Idol::osecam kako cekas da te neko priupita: '' a sa koliko si se ti prvi put poljubila''
Ne duso ne ocekujem, ne brini....................al' bar znam da nisam sa 16!
******, suzdrzi se od prepricavanja svog zivota i toka vase veze. Mislim da je ovo ujedno i savet za odrzavanje veze....

da ja jesam sponzorusa ali samo tatina.......................Nixxx:@marko93
Ma ona je znaš fensy ovo, ono...Pa i sam nadimak joj kaže gucci, znači neka sponzorušica verovatno, maloj pristavlja đuntu, kako ko stigne znaš, stipu je...
Ova tema malo (mnogo) smara mogo bi jedan lock ovde da se grune...
Ma luda kuca... cmakanje na sve stranenensy4ever:shta je bre ovo danas...![]()

Jbt sta se sve desi s devojkama kad predju preko bare... ladno se smuvaju s sopstvenim caletom :shock::shock::shock:gucci_novosadjanka:da ja jesam sponzorusa ali samo tatina.......................
napravi razliku izmedju ribe i sponzoruse