Pera zdera
Buduća legenda
- Poruka
- 42.696
Nisam siguran naravno i mislim da ne postoji.Da li si siguran da postoji misao?
To je apstraktna cinjenica
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam siguran naravno i mislim da ne postoji.Da li si siguran da postoji misao?
Nisam cuo, ni video, samo su mi pricali i za boga i za isusa i za bibliju......isto kao sto su tebi pricali za tog Klavdija Ustjuzanina
Daj neki zivi primer, neko odavde...... i da nije lik iz biblije nego neko koga mozes da vidis, opipas, da dokaze to sto prica a ne ono rekla-kazala
Nisam siguran naravno i mislim da ne postoji.
To je apstraktna cinjenica
Samo uz pomoc molitve......Jedna moja poznanica se izlecila od raka, samo uz pomoc molitve
Izvini ali glupo je pitanje.A sta je misao ?
Samo uz pomoc molitve......
Daj obelodani tu tvoju poznanicu pa da pomognemo svima koji boluju i umiru od te opake bolesti
Izvini ali glupo je pitanje.
Kao kad bih te ja pitao "Sta je to nista" ?
Kad bi to tako bilo kao sto kazes ovi koji su dobili tumor nebi spavali, samo bi se moliliIma puno svedocanstava o tome da su se ljudi izlecili od raka samo uz Bozju pomoc, ali se trazenju takve pomoci od Boga mora pristupiti uz istinsko, duboko pokajanje za sve pocinjene grehe, izuzetno krotko, smireno, sa dubokom verom i ljubavlju.

Jes... Svakakvih priča ima...
U jednoj udaljenoj guberniji samovao je Igor Lazarovič Strabuhin. Zvanično je bio poštar i šumar, ali kako nikada nisu stizala pisma koja bi trebalo da raznosi, a o šumi su se i bez njegove pomoći brinuli medvedi i vukovi, imao je obilje slobodnog vremena koje je popunjavao molitvama. Budio se rano i molio se da svane, uveče bi se molio da se smrkne i njegove molitve su uvek bile uslišene. To ga je uverilo u snagu molitve u toj meri da je jednom odsekao nogu ispod kolena i molio se da mu naraste nova noga. Ujutro ga je pred vratima čekala nova nova novcata drvena noga ofarbana u plavo sa kaiševima od najboljeg goveđeg boksa. Pun zahvalnosti namontirao je drvenu nogu na patrljak ispod kolena i molio se da noga oživi. Kada se produdio idućeg jutra, čim se pomolio da svane, video je da mu je nova noga olistala.![]()

Super , znaci ti nemas zdravstvenu knjizicu ?Ima puno svedocanstava o tome da su se ljudi izlecili od raka samo uz Bozju pomoc, ali se trazenju takve pomoci od Boga mora pristupiti uz istinsko, duboko pokajanje za sve pocinjene grehe, izuzetno krotko, smireno, sa dubokom verom i ljubavlju.
Sto se tive definicije za "misao", procitaj sve sta sam napisala.

Super , znaci ti nemas zdravstvenu knjizicu ?![]()
Da li je spasenje moguce bez prihvatanja Hrista za spasitelja ? Mnogi smatraju da ima, medju njima cak i moderni Hriscani. Dakle ?
Spasenje od cega?

O, čoveče, zar ti to ne znaš?Temu si postavila 11.12. prošle godine i prelistavao sam sve do 17. 12. iste godine i nisam naišao na tvoj odgovor na ovo piranje koje ti je postavio Svabov. Nisam dalje tražio pa bih te zamolio da odgovoriš.
I mene veoma interesuje od čega vas to spasitelj Hrist spašava? Ako si odgovorila na to pitanje molim te ponovi, ili ukaži gde je odgovor.

Kad bi to tako bilo kao sto kazes ovi koji su dobili tumor nebi spavali, samo bi se molili
O, čoveče, zar ti to ne znaš?
Čovečanstvo, odnosno pojedinci, biće spašeni od bacanja u vatru.
Daklem, klasičan mafijaški scenario plaćanja zaštite. Ko ne plati, zavitlaju mu Molotovljev koktel u izlog.![]()
Važi!Ovo može biti jedna od istina. Hteo bih da vidim i cicalana-inu istinu. Lično se pitam od čega jednog hrišćanina, koji živi u skladu sa Hristovim učenjem, treba On i da spasi.

Pa nek se onda spasavaDa li je Gospodin Isus,
sam po sebi spasitelj?
Da je stvarno pogubljen na tom kako ti kazes "krizu" ne bi mu pomogle ni kozne gaceTKO je spasio Isusa kada je umro na križu?
Da je stvarno pogubljen na tom kako ti kazes "krizu" ne bi mu pomogle ni kozne gace
Da li Onaj - Isus - kojemu je i samome trebalo spasenje od Boga,
može biti GLAVNI spasitelj?
TKO je spasio Isusa kada je umro na križu?
--------------------------------------------------------
Niko, i zato je na samrti u očajanju uzviknuo "Oče moj, oče moj, zašto si me napustio".