Nema seksa bez rolex-a

Ono sto meni upada u oci ( a zbog toga i ovaj lukas) jeste da zene u rl
vole uspesne muskarce , i da neke misle da su bogom dane ( kao misle )
a nisu :(
Jbg :lol:

pa kao nije logično da vole uspješne muškarce?i muškarci se radije druže s uspješnim muškarcima, vole društvo uspješnih kulturnih, pametnih primjeraka. to diktira način života, posao struka, inteligencija , itd. sasvim prirodno, ne želiš bit u društvu pijanca ispred dućana nego ćeš radije izabrat ručak u finom restoranu , ako možeš , naravno.

I dobro, čitamo se tu mesecima,godinama,danima,eonima...Bla truć...
I sada ovi što potenciraju priču kako ih neko gotivi zbog kinte, kako je neko alav na njihov buđelar, čisto da mi objasne-kako su sexali dok nisu pili evijan, furali rolex (može i neka skuplja marka), trljali se kavijarom i lickali papaju ?
Dobro, znam, to ste sve izmislili, ali hajde onako opušteno-epilog čitave priče je šta? Onannisanje -dok se ne kupi pentahaus ili šta?

hahahahaaaaaa lickali papaju...:zcepanje:

pa kao nije logično da vole uspješne muškarce?i muškarci se radije druže s uspješnim muškarcima, vole društvo uspješnih kulturnih, pametnih primjeraka. to diktira način života, posao struka, inteligencija , itd. sasvim prirodno, ne želiš bit u društvu pijanca ispred dućana nego ćeš radije izabrat ručak u finom restoranu , ako možeš , naravno.

Ali vidis da moralisu , i ne znam ni sta hoce da kazu na kraju krajeva , i ko bi se sad setio uvodnog posta :lol:
Uglavnom nema nista lose u uspehu , dobrom satu , kolima :)

I sada ovi što potenciraju priču kako ih neko gotivi zbog kinte, kako je neko alav na njihov buđelar, čisto da mi objasne-kako su sexali dok nisu pili evijan, furali rolex (može i neka skuplja marka), trljali se kavijarom i lickali papaju ?
Dobro, znam, to ste sve izmislili, ali hajde onako opušteno-epilog čitave priče je šta? Onannisanje -dok se ne kupi pentahaus ili šta?

falusom:rumenko:

Ali vidis da moralisu , i ne znam ni sta hoce da kazu na kraju krajeva , i ko bi se sad setio uvodnog posta :lol:

pa uglavnom se brane od generalizacije, slično ko i mi muškarci kad kažu... svi ste vi isti.žena i muškarac su ko amerika i rusija. uvik, ali uvik neko treba , želi, mora dominirat. tako je to priroda postavila.

pa uglavnom se brane od generalizacije, slično ko i mi muškarci kad kažu... svi ste vi isti.žena i muškarac su ko amerika i rusija. uvik, ali uvik neko treba , želi, mora dominirat. tako je to priroda postavila.
Ma nije to tema, ali hajd...Ko je još video da se piše o temi :lol:

Nego, da si nas redovnije obilazio u pauzama između sex-posao-plaža, da ne ispadneš iz fazona :zag:
Neki domino dancing? ;)

- - - - - - - - - -

:rotf:

el se racuna avokado?

Mjok,to je out od prošle sezone :ljutko:

sunjamo se :))))
to je uvek simpaticno
magelan ;)

'
prvo zavisi sta ti podrazumevas pod uspesnim...
nema, ali moras da razlikujes privlacnost ka osobi koja je uspesna jer su to osobine koje cenis,tipa borbenost i slicno,od zelje da budes s nekim ko je uspesan da bi te izdravao...

ako si parazit onda je to moralno neispravno..

'iza bogatog čovjeka stoji jedan đavo, iza siromašnog dva'

Jebavali skromnije ribe koje ne mogu da se prodaju dobro, svaka roba ima svoju musteriju, ako ste vi sa siromasnim momcima to uglavnom znaci da i niste neke picoke.

Upravo je o tome rec, 90% ne moze da se proda jer nema izgled.One koje izgledaju prosecno i ispod proseka nemaju sta da traze kod sponzora .Sponzori redovno ocekuju mlade i izuzetno atraktivne devojke kojih ima vrlo mali broj.Trziste apsolutno sve regulise tako se i povezuju polovi.

Ovo nisi dobro povezao, na jednoj strani kada pricas o bogatima dodeljujes im apsolutno sve kvalitete dok sa druge strane ides u krajnost i one koji nisu predstavljas kao propalice, pijanice.To sto neko ima pare ne znaci da ima drustveni ugled,da je pametan,obrazovan i kulturan jer vecinom pogotovo u Srbiji bogatasi su ili iz kriminalnog okruzenja,sportisti ili tatini sinovi.Bogatasi uglavnom nisu ugledni profesori,lekari,advokati,inzinjeri itd.Vecina obrazovanih,uglednih i kulturnih momaka koji izgledaju iznad proseka u 90% slucajeva nisu bogatasi koji mogu da priuste luksuzan zivot vec uglavnom zive tek nesto iznad proseka .Vecina bogatih narko dilera, kriminalaca, sportista nema nikakvu skolu, ponasanje,vaspitanje ali ima besna kola, milione, moze da se rasipa.

Back