neizreciva
Buduća legenda
- Poruka
- 34.075
Ово може да се схвати и као комплимент
Па не знам како то опасно бодем, не разумем шта си хтела да кажеш..
pa ostrim stavovima, to je ocigledno....
)))....a ostalo nisam probala mada se da naslutiti
)))Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ово може да се схвати и као комплимент
Па не знам како то опасно бодем, не разумем шта си хтела да кажеш..
)))....a ostalo nisam probala mada se da naslutiti
)))pa ostrim stavovima, to je ocigledno....)))....a ostalo nisam probala mada se da naslutiti
)))

Promenio sam i prerogativ, pa tako sada bolje sagledam i osobe koje čitaju sa prerogativom i ekstrahuju reči kako bi sebi potvrdili stavove. Kada sam shvatio kakve to osobe rade, prezreo sam tu negativnu osobinu kod sebe.
Ја сам на деду, а он је у 84-ој прилично оштар са ставовима.. : ))
Има времена, млади смо![]()
))) opa, pa krf nije voda....znaci, ima da bodes i sa 80....pa ti si perspektivan mladitj 
Особе доследне себи, и особе које верују у оно што говоре, а не говоре напамет..

Ја ћу свакако бити замењен, не пуштам женама да ми серу по глави и да глуме лудило, а ви без тога углавном и не можете, па коме треба неко као ја? Мсм од жена.. Коме треба неко са чврстим ставом и карактером?
Zeni koja zna sta hoce.
Mada koliko vidim po temama i komentarima vi se sve muvate sa nekim nedoje*banim zenama.
))) auuuuuu koji je ovo spust....iznikao niotkud....Zeni koja zna sta hoce.
Mada koliko vidim po temama i komentarima vi se sve muvate sa nekim nedoje*banim zenama.
))) opa, pa krf nije voda....znaci, ima da bodes i sa 80....pa ti si perspektivan mladitj
![]()

Nisi me shvatio druže. Dosledne osobe i sociopate, nikada nisam stavljao u isti koš. Osobinu, o kojoj ja govorim, imaju osobe sa patološkim ponašanjem.
Dosledne osobe su nešto drugo. Pričam o osobama, koje primera radi zbog negativnog iskustva iz mladosti, celog života smatraju da npr. osobe sa spojenim obrvama su suština zla na ovom svetu. Evo, ja imam spojene obrve (ne baš onako jednolinijski), pa će neko reći da me je pravio sotona
No da se vratim na priču: zaista sam se promenio. Osobe, koje me znaju, primetile su to i sada me mnogi tapšu po ramenima zbog nekih stvari.
Zeni koja zna sta hoce.
Zeni koja zna sta hoce.
)))a ja iz potaje virim u tvoja slova i nadam se i verujem da ces me jednoga dana primetiti

Па мувам оно што има.. Не можеш ти у радњи да купиш нешто чега нема..
))) auuuuuu koji je ovo spust....iznikao niotkud....

И ја сам променио неке навике, и мене тапшу због тога, али сам ја остао ја.. Да бих ти доказао да си ти заправо остао ти у суштини морао бих то уживо, овако мора дуго да се пише ј б г..
Treba prvo da me poznaješ odavno, pa da nešto od toga potvrdiš ili opovrgneš. Ostaje ti samo da poveruješ mojim prijateljima ili ne.
Баш сам размишљао пре неки дан о томе.. Нпр ја имам трип да свакоме дам једну шансу, и то је то, искористи или упропасти то је на теби, и то свака девојка зна унапред, да не буде после као "нисам знала" бла бла.. И многи ми пребацују то, као "треба попустити" , "не можеш увек тако" итд итд, а мени тај систем функционише савршено, оно, кад неко зна да има једну шансу више ће те поштовати и неће се тек тако за*ебавати и глупирати, схвати на време да може врло брзо бити бивша и замењена.. Е сад, свака прича има добре и лоше стране, ја видим само добре стране моје приче, па би било фино ако неко има неку лошу да ми помене а да није оно "па можда би други пут било боље", не би, чим није ишло први значи да ме смара и да не иде.
Пошто имам доста људи овде што углавном дођу на моју тему и ке*ају о мени, а тема падне у други план, ја бих волео да се овде фокусирате на тему, а не на мене и како сам ја овакав и онакав. 'фала.
Ima, ima, samo mislim da je problem u tome sto sa zenom koja zna sta hoce (a i sta nece) muskarci ne znaju sta ce i kako ce. Vecina vas je u pricama, a jako vas je malo i na delima. Kada naletite na karakternu zenu koja bi vas volela do vecnosti i nazad, uglavnom se upalsite i pobegnete glavom bez obzira. Retki su oni koji sa takvom zenom uspeju da izgrade vezu. Oni malo zreliji se okuraze pa im dodje iz dupeta u glavu i takve veze budu ok.
Mislim da se radi o tome da je mnogo lakse izaci na kraj sa nedoje*banom glupacom koja je sklona igranju igara jer je sa takvim sobama lakse manipulisati i lakse je drzati ih pod kontorolm. Sa takvom zenom je muskarac definitivno gazda u vezi, teren nije klizav i ne mora mnogo da se trudi da bi takvu vezu odrzao, jer je odrzava maltretmanom nad zenom koja se glupa kakva je stalno upinje da mu udovolji.
Ovo nije redak slucaj. Samo provrti skorasnje teme po forumu.
Svaka čast 
Ima, ima, samo mislim da je problem u tome sto sa zenom koja zna sta hoce (a i sta nece) muskarci ne znaju sta ce i kako ce. Vecina vas je u pricama, a jako vas je malo i na delima. Kada naletite na karakternu zenu koja bi vas volela do vecnosti i nazad, uglavnom se upalsite i pobegnete glavom bez obzira. Retki su oni koji sa takvom zenom uspeju da izgrade vezu. Oni malo zreliji se okuraze pa im dodje iz dupeta u glavu i takve veze budu ok.
Mislim da se radi o tome da je mnogo lakse izaci na kraj sa nedoje*banom glupacom koja je sklona igranju igara jer je sa takvim sobama lakse manipulisati i lakse je drzati ih pod kontorolm. Sa takvom zenom je muskarac definitivno gazda u vezi, teren nije klizav i ne mora mnogo da se trudi da bi takvu vezu odrzao, jer je odrzava maltretmanom nad zenom koja se glupa kakva je stalno upinje da mu udovolji.
da nije citiro nebi ni vido...Ima, ima, samo mislim da je problem u tome sto sa zenom koja zna sta hoce (a i sta nece) muskarci ne znaju sta ce i kako ce. Vecina vas je u pricama, a jako vas je malo i na delima. Kada naletite na karakternu zenu koja bi vas volela do vecnosti i nazad, uglavnom se upalsite i pobegnete glavom bez obzira. Retki su oni koji sa takvom zenom uspeju da izgrade vezu. Oni malo zreliji se okuraze pa im dodje iz dupeta u glavu i takve veze budu ok.
da, naravno, nema druge šanse...tako i treba da bude, jer drugačije urušavaš svoj kredibilitet...
e sad...mene zanima kako joj ti staviš do znanja da ima tu jednu šansu, pošto reče "i to svaka devojka zna unapred"...?
Твој став је очигледно "ми смо нормалне, ви нисте, нормалних жена има колико хоћеш, ал' ови мушкарци" , те које знају шта неће још и видим понекад, а те које знају шта хоће, то још нисам срео а имам 21 и срео сам баш баш доста девојака.. А тек не видех те које би нас волеле до вечности и назад.. Ово "упиње да му удовољи" , ма ево видим поломисте се око нас..

"Сви су лоши, ја сам добар" прича не пије воду.Баш сам размишљао пре неки дан о томе.. Нпр ја имам трип да свакоме дам једну шансу, и то је то, искористи или упропасти то је на теби, и то свака девојка зна унапред, да не буде после као "нисам знала" бла бла.. И многи ми пребацују то, као "треба попустити" , "не можеш увек тако" итд итд, а мени тај систем функционише савршено, оно, кад неко зна да има једну шансу више ће те поштовати и неће се тек тако за*ебавати и глупирати, схвати на време да може врло брзо бити бивша и замењена.. Е сад, свака прича има добре и лоше стране, ја видим само добре стране моје приче, па би било фино ако неко има неку лошу да ми помене а да није оно "па можда би други пут било боље", не би, чим није ишло први значи да ме смара и да не иде.
Пошто имам доста људи овде што углавном дођу на моју тему и ке*ају о мени, а тема падне у други план, ја бих волео да се овде фокусирате на тему, а не на мене и како сам ја овакав и онакав. 'фала.