Нема назад.

Dragi moj forumski druze, nema tu mi i vi, ne igramo se nemaca i partizana :lol:
Upoznaces i neku karakterniju zenu, sa 21 godinom ti je jos rano. Samo vodi racuna da kada ona naidje ti ne pobegens ;)

Увек је било ми и ви, само што то неки људи не признају.. У свему је увек било ми и ви..

А такође нисам срео никога ко је побегао од нечега што вреди.. Дакле нисам видео некога ко је побегао од џака пара, добрих кола, велике куће, нормалне жене..

Увек је било ми и ви, само што то неки људи не признају.. У свему је увек било ми и ви..

А такође нисам срео никога ко је побегао од нечега што вреди.. Дакле нисам видео некога ко је побегао од џака пара, добрих кола, велике куће, нормалне жене..

jakost se ne prepozna kao vrednost...najčešće...

Sve mi se manje čini da o nekim stvarima o sebi i drugima govoriš celu istinu i da iz tebe često govori ostrašćenost. Ne bi trebalo tome da pridaješ toliki značaj. Nisu ni sve poslovice tačne.

A o šansama i temi koju si započeo, pitao bih te još samo ovo: da li bi se smeo izraziti koje si verosipovesti? Znam koje jesi, ali bih voleo da pročitam direktno od tebe :) Hvala unapred!

Твој став је очигледно "ми смо нормалне, ви нисте, нормалних жена има колико хоћеш, ал' ови мушкарци" , те које знају шта неће још и видим понекад, а те које знају шта хоће, то још нисам срео а имам 21 и срео сам баш баш доста девојака.. А тек не видех те које би нас волеле до вечности и назад.. Ово "упиње да му удовољи" , ма ево видим поломисте се око нас..
Ја сам видео доста тога што ти кажеш да ниси.

Sve mi se manje čini da o nekim stvarima o sebi i drugima govoriš celu istinu i da iz tebe često govori ostrašćenost. Ne bi trebalo tome da pridaješ toliki značaj. Nisu ni sve poslovice tačne.

A o šansama i temi koju si započeo, pitao bih te još samo ovo: da li bi se smeo izraziti koje si verosipovesti? Znam koje jesi, ali bih voleo da pročitam direktno od tebe :) Hvala unapred!

Шта то о себи и другима говорим неискрено?

Србин - Православац.

Знаш шта циљаш, као Исус се борио за праштање, итд итд, па да, али ја нисам Исус.

Шта то о себи и другима говорим неискрено?

Србин - Православац.

Знаш шта циљаш, као Исус се борио за праштање, итд итд, па да, али ја нисам Исус.

Takođe i ja se izražavam kao Србин - Православац.
Ne ciljam ja mnogo daleko :) Ne ciljam ni na to da trebamo biti On, nego slediti put Njegov.

Nisam rekao da si neiskren, daleko bilo. Rekao sam da ti nekada primetna ostrašćenost uzurpira misli. Najteže je ne verovati.

Evo, recimo da ja verujem duboko da si ti dobra osoba, a neko ko je u koliziji sa tobom zbog nekih stvari ne veruje automatski. To je zaprljan um. I ti i ja umemo biti u sučeljavanju misli, ali odavno sam promenio to kod sebe da ja posle par sučeljavanja i čitanja par direktnih i konkretnih i oštrih odgovora tebe rastumačim kao nekog lošeg.

Malo ja preteram sa pisanjem, ali jasno ti je uglavnom.

Kažem opet - ne propovedam nikakvo građansko vaspitanje, Hare Krišnu, Jehovine Svedoke, Mormone ili neke druge, koji slično govore o nekim aspektima. Ne znam čak ni moju Veru kao čovek preneti drugima, ali se kroz popravljanje sebe, daleko bolje obraćam osobama, prema kojima bih odavno zauzeo protivnički stav.

Neću ti nikad reći probaj to, probaj ovo, probaj ono... nego ću prosto reći: baš zbog toga što izbijam neke glupre prerogative iz glave i dalje nastavljam čuvati dobre odnose sa osobama, koje su suštinski dobre i šanse za popravkama i dalje postoje.

A o šansama i praštanju - pročitao sam to u poukama Oca Tadeja, mada to možeš na još mnogo mesta pročitati.

Ne ciljam ja mnogo daleko :) Ne ciljam ni na to da trebamo biti On, nego slediti put Njegov.

Nisam rekao da si neiskren, daleko bilo. Rekao sam da ti nekada primetna ostrašćenost uzurpira misli. Najteže je ne verovati.

Evo, recimo da ja verujem duboko da si ti dobra osoba, a neko ko je u koliziji sa tobom zbog nekih stvari ne veruje automatski. To je zaprljan um. I ti i ja umemo biti u sučeljavanju misli, ali odavno sam promenio to kod sebe da ja posle par sučeljavanja i čitanja par direktnih i konkretnih i oštrih odgovora tebe rastumačim kao nekog lošeg.

Kažem opet - ne propovedam nikakvo građansko vaspitanje, Hare Krišnu, Jehovine Svedoke, Mormone ili neke druge, koji slično govore o nekim aspektima. Ne znam čak ni moju Veru kao čovek preneti drugima, ali se kroz popravljanje sebe, daleko bolje obraćam osobama, prema kojima bih odavno zauzeo protivnički stav.

Neću ti nikad reći probaj to, probaj ovo, probaj ono... nego ću prosto reći: baš zbog toga što izbijam neke glupre prerogative iz glave i dalje nastavljam čuvati dobre odnose sa osobama, koje su suštinski dobre i šanse za popravkama i dalje postoje.

A o šansama i praštanju - pročitao sam to u poukama Oca Tadeja, mada to možeš na još mnogo mesta pročitati.

Gubis vreme s njim :kafa:

Taj se lozi samo na Kozu Nostru :mrgreen:

Што се тиче Његовог пута, ја сам искрен, и сматрам да је то довољно, можда сам ја и лош човек, ал' кроз моју искреност ти ћеш скапирати да ли сам лош, не претварам се да сам нешто што нисам..

А што се тиче острашћености, нема ту неке острашћености, ја причам о ономе што гледам око себе и о ономе што сам доживео, а то што се дешавало је и направило од мене ово што сам данас, што је и логично, то се дешава свима..

Имам ту књигу..

Што се тиче Његовог пута, ја сам искрен, и сматрам да је то довољно, можда сам ја и лош човек, ал' кроз моју искреност ти ћеш скапирати да ли сам лош, не претварам се да сам нешто што нисам..

А што се тиче острашћености, нема ту неке острашћености, ја причам о ономе што гледам око себе и о ономе што сам доживео, а то што се дешавало је и направило од мене ово што сам данас, што је и логично, то се дешава свима..

Имам ту књигу..

Eto, zato bi ti kod mene imao i više od deset šansi :ok: I ja sam mislio da neka znanja, koja imam, a ne primenjujem će mi doći glave, pa sam brže bolje, prešao u odlučnu borbu protiv sebe.

Možda ja nipodaštavam svoje znanje i životno iskustvo. Nekolicini sam se poverio, pa su me ljudi razumeli. No nikad nisam to koristio za isticanje svojih stečenih znanja, jer ipak - skromnost - toliko je cenim da mislim da od nje sve i počinje.

svi gresimo i imamo losih dana,u besu cu reci-nema sanse da oprostim,ali kada se ohladim malo mogu preci preko nekih stvari,netreba biti iskljuciv..pa po cenu svega nekoga izbaciti iz zivota,nije bitno koji je odnos u pitanju...znas i sam o cemu pricam,nekada se druga sansa isplati.

Баш сам размишљао пре неки дан о томе.. Нпр ја имам трип да свакоме дам једну шансу, и то је то, искористи или упропасти то је на теби, и то свака девојка зна унапред, да не буде после као "нисам знала" бла бла.. И многи ми пребацују то, као "треба попустити" , "не можеш увек тако" итд итд, а мени тај систем функционише савршено, оно, кад неко зна да има једну шансу више ће те поштовати и неће се тек тако за*ебавати и глупирати, схвати на време да може врло брзо бити бивша и замењена.. Е сад, свака прича има добре и лоше стране, ја видим само добре стране моје приче, па би било фино ако неко има неку лошу да ми помене а да није оно "па можда би други пут било боље", не би, чим није ишло први значи да ме смара и да не иде.

Пошто имам доста људи овде што углавном дођу на моју тему и ке*ају о мени, а тема падне у други план, ја бих волео да се овде фокусирате на тему, а не на мене и како сам ја овакав и онакав. 'фала.

popustis po sopstvenoj proceni i zavisi od "greske" i "prekrsaja" druge strane
sto rece neko vec, zavisi koliko je bitna stvar za sam odnos i koliko je taj neko tebi bitan, nista vise

Back