Ти си емотивац који живи у свом свету маште. Руси су хладан народ као Скандинавци, ми смо темпераментан народ, јер нисмо прави Словени, имамо много више домородачке крви, потомци Винчанске цивилизације и Илира.
Руси хладан народ по овом времену како је било за викенд они носи летњу одећу, а ове ми смрзотине одмах сви у зимске јакне. Они хладни, једва и да се рукују, а ми се рукујемо, грлимо, љубимо.
Њима браћа Украјинци, а нама ови балкански народи осим Албанаца који су дођоши.
То што постоји јака веза СПЦ-РПЦ то је све лепо, али не може та веза да направи од нас мале Русе, нити од њих неке Србе.
Па неће бити да је само запад наметнуо усташу Тита, заборавио си када су Совјети дошли на ове просторе, заборавио си да су власт дали Титу и партизанима и да су са њима били још неколико година у савезу. Је л треба да ти качим слике Тита и Стаљина када су били у љубави ?
Једно је када Американци ратују далеко од своје државе и шаљу своје плаћенике, а сасвим друго је када Путин ратује у Украјини која се граничи са Русијом и када мобилише руске мањине, како би поштедео Москву и Санкт Петербург. И онда се још рат прелива и на Русију.
Да бар има муда да то заврши за месец дана, него гњави. То није српски, јер ми бисмо извршили блиц-криг и Зеленски би висио на Мајдану за 30 дана од почетка рата, али то је проблем Путина нејаког.
Како је недопустиво да НАТО буде на граници са Русијом, када се Русије вековима граничи са С.А.Д., дакле и са НАТОом и нико ништа. Па је л се граниче на северу или не ? И у чему је био проблем ? 'Продали Аљаску. Нема ни то проблема. Ко је крив ? Опет запад ?