Nema bolje viagre od druge zene

• Začetnik teme Začetnik teme Guede
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
isto rogove, samo su finije skrojeni :lol:

- - - - - - - - - -

Kao i za uvodni post i za ovo si potpuno u pravu.

Inače sam mišljenja da spavaća soba bračnim parovima brzo donosi penziju...

Treba se izmestiti u neke druge itekako zanimljive prostorije
nije možda najbolje rešenje iz muškog ugla :lol: ali je manje stereotipno od ravnog kreveta

Kao i skoro uvijek, imas pravo. Nesto kontam ovo - Nema bolje viagre od druge zene - ne znaci da mora biti fizicki druga zena ... vec je mozda poenta u toj uslovno receno metamorfozi :D

metamorfozu prvo uradiš iznutra.
svaka žena traži nekog da je nežno voli i surovo tuca.
kad jedno izostane, i drugo pada u zaborav...
tako je to sa ženama mada rizikujem poplavu negodovanja od strane žena na ovom topiku
ali suštinski mi smo na nekom nivou veoma jednostavna bića.

svakako bi trebalo da postoji neka interakcija ako već priželjkujete eksplicitan zahtev od žene,
morate joj poobarati sve rampe koje su joj godinama usađivali što okolina što familija što vaspitne ustanove....
ali polako i put od hiljadu kilometara započinje prvim korakom.

tako je to sa ženama mada rizikujem poplavu negodovanja od strane žena na ovom topiku

svakako bi trebalo da postoji neka interakcija ako već priželjkujete eksplicitan zahtev od žene,
morate joj poobarati sve rampe koje su joj godinama usađivali što okolina što familija što vaspitne ustanove....
Ja se slazem sa ovim :)

Ta faza je nula sa prejakim uzemljenjem :D

Bitno da ima uzemljenje :D

Inače sam mišljenja da spavaća soba bračnim parovima brzo donosi penziju...

Treba se izmestiti u neke druge itekako zanimljive prostorije
nije možda najbolje rešenje iz muškog ugla :lol: ali je manje stereotipno od ravnog kreveta

Nije najbolje resenje iz muskog ugla jer su valjda manje mastoviti :lol: , opet kako ko ..
Zato je zena hvala bogu puna ideja, a oni se prilagode brzo da nemas kad da skapiras kako se toga nisu sami dosetili :lol:

sto pogresni izbori,i na kraju naravno vredi sav trud,uvek se isplati,ispod je sigurno najvredniji dragulj,nebruseni dijamant

Bitno da ima uzemljenje :D

Nije najbolje resenje iz muskog ugla jer su valjda manje mastoviti :lol: , opet kako ko ..
Zato je zena hvala bogu puna ideja, a oni se prilagode brzo da nemas kad da skapiras kako se toga nisu sami dosetili :lol:
Tičice, imala sam na umu zapravo ovo
Muški ugao je da bi radije našao neku drugu ženu sa kojom bi mogao sasvim opušteno da se upusti u sex bez limita koji ima evidentno prema svom bračnom partneru...
nekad i taj bračni partner ima veliki udeo u postavljanju limita..
sve u svemu kad dobiju dete pretvore se u roditelje i prestanu da budu ljubavnici...
posle im je krivo kad ulove svog partnera u krađi zadovoljstava u tuđem naručju...

- - - - - - - - - -

sto pogresni izbori,i na kraju naravno vredi sav trud,uvek se isplati,ispod je sigurno najvredniji dragulj,nebruseni dijamant

nisam razumela baš najbolje šta si hteo da kažeš, ali mi se čini da si pomalo ironičan!

Od - kad idem ebati zenu kao da idem ebeti oca, do - nemoj sreco, nemoj danas ... naslusao sam se ovih i slicnih izjava od mnogih "mladjih" muskaraca koji su u braku. Kad je rijec o sexu, tu se nikad ne spominju vlastite zene, vec iskustva neka od ranije, neke fantazije, pa sve do otvorenih priznanja povodom prevare.

Nemam zenu, a i pored dugih veza koji sam imao, nije mi se desilo da upadnem u tu kolotecinu da mi sex se omrzne ... a vidim da je problem realan, i da mnoge spavace sobe nisu ni priblizno zanimljive koliko bi trebale da budu.

Sta treba uraditi da se izbjegne ovo stanje, koje su to stvari bitne, i cine krevet necim vise od samo mjesta za spavanje i odmor ?

Meni se cini da zena ima vecu odgovornost u ovom pitanju, i da je ona ta koja mora vise da zapne kako bi krevet ostao vruc ... smanjen libido i potencija uopste, ne moraju imati veze sa godinama, misljenja sam da bi motor radio kako treba, valja voditi racuna o njemu ... :D

Vasa iskustva i misljenje ...

Nema bolje viagre od pohvale drugih muškaraca izgledu i hebozovnosti tvoje žene ili partnerice. Muškarci su po prirodi posesivci koji se vole faliti onim što imaju, bilo to časovnik, auto, žena,.......

Kad od drugih čuju pohvalne komentare o svojoj ženi, pa još izjave tipa "ufff, kako bi ja to hebavo", njiova žena će isto veče garant "nastradati i dobiti svoje". :mrgreen:

Ako ne i pre, u toku dana. :hahaha:

Nema bolje viagre od pohvale drugih muškaraca izgledu i hebozovnosti tvoje žene ili partnerice. Muškarci su po prirodi posesivci koji se vole faliti onim što imaju, bilo to časovnik, auto, žena,.......

Kad od drugih čuju pohvalne komentare o svojoj ženi, pa još izjave tipa "ufff, kako bi ja to hebavo", njiova žena će isto veče garant "nastradati i dobiti svoje". :mrgreen:

Ako ne i pre, u toku dana. :hahaha:

Davno je utvrđeno da ništa ne privlači muškarca kao drugi muškarci koji se vrzmaju okolo ;)

- - - - - - - - - -

@tema
Retko u braku samo keks škripi... obično se radi o tome da ljudi ne ostave međusobne frustracije pre nego što se hmmm... tako da se to samo reflektuje... Sem onih koji su u braku u kome nije ni bilo varnica

Back