Nelogicnost antivaksera

Ma nisam govorio za tvoju majku konkretno. Znam za moju doktorku da jeste. Samo vidiš dolaze dva gospodina u odelima sa aktovkama u kancelariju. Nema pacijenti da ulaze dok oni ne završe posao, izađu i onda se nastavi rad.
Aha. A da nije to za firmu kojoj ce da prodaju?
To nema veze s vakcinama. Doktor ti ne govori da primis vakcinu X jer je vakcina od strane firme X.

Pa nzm, koliko vidim lajkujes komentare coveku koji deluzion, laze j vredja osobe koje ne zna. Time implicitno govoris da se slazes s njim
Rekoh ti da nemam ništa protiv tvoje majke, niti poznajem ženu, niti bih dao tako nečovečnu izjavu. Ja sam samo antivakser i to je to. Možete me zvati majmunom, debilom, retardom, nisko inteligentnom osobom i sl. nema veze.

Ali nemam ništa protiv tvoje majke, da se zna.

Neverovatno je translaprento sve sto su uradili vezano za test vakcina. Osoba koja govori da nisu testirane ocigledno nikad nije procitala ista, vec je sedela u echo chamber i nastavljala ispred birtije da ispija pivo i prica sa Miletom Halkidiki(ne zivi na halkidiki, nego ima 3 prsta, stolar po profesiji) kako vakcine nisu testirane

Neverovatno je translaprento sve sto su uradili vezano za test vakcina. Osoba koja govori da nisu testirane ocigledno nikad nije procitala ista, vec je sedela u echo chamber i nastavljala ispred birtije da ispija pivo i prica sa Miletom Halkidiki(ne zivi na halkidiki, nego ima 3 prsta, stolar po profesiji) kako vakcine nisu testirane
Sve vakcine se testirane. Zato što je to brzo to je zato što su tehnika i komunikacije napredovale.

Poslednja izmena od moderatora:
Sve vakcine se testirane. Zato što je to brzo to je zato što su tehnika i komunikacije napredovale. Samo da pomru ovi antivakseri i mi se vraćamo u normalu.
Pa msm, primera radi, zavrsna faza testiranja kineske sinofarm vakcine je u srbiji. 3. Faza. Oni to jasno kazu. Jasno kazu zasto nije moglo u kini. Jasno je i sta je treca faza. Ne testiraju jel ce ubije nekog ili osteti(bile 2 faze). Testiraju sticanje imuniteta sad

Back