„ВАКЦИНЕ“ ДЕЛУЈУ… Светска популација је већ за милијарду мања него пре вакцина

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jesam fan, ali moj deda, o kom sam napisala samo istinu, nema pojma ko je dr Miroljub Petrović.
Znam, znam, nasalila sam se, niti ti nametljiva kao poneki/e.

Ne valja ti sto verujes Miroljubu Petrovicu, ali naravno da tvoj deda nema veze s tim...tako su se uostalom "lecili" svi stari i dozivljavali duboku starost. Tako i moj pradeda.

da vakcine cemu valjaju, kuraz bi oni to dali narodu
Kao mala sam, recimo sa 8 ili 9 godina, iz averzije prema bockanju pobegla nekom prilikom sa redovnog vakcinisanja i mislila da će mi to tako proći. Ćale je morao vanredno da me odvede na vakcinisanje.
OK je to bilo tad-redovno vakcinisanje i generacije koje nisu imale efekte ikakve škodljivosti, samo preventive.
U ono gadno vreme 2019. su stupili brendovi vakcina koje su sve bile u fazi testiranja jer vremenski ne može da se postigne to što su oni ubeđivali narod da su postigli. Kao:"Može da pomogne, ali mogu i da vam izrastu rogovi, ili npr-rep, ili ruka viška, a mogli biste i da umrete!"
Svet je bio maltretiran čak i vremenom u koje prema starosnoj granici sme da kupuje namirnice u obližnjem marketu!
Kao-starci su veoma rizični, pa neka oni kupuju u 5 ujutro, pre svih!
"Nemoj iko da je izašao u intervalu od-do!"
Policija i vojska paradiraju tim pustim ulicama...
Mogli su da nam ugrade i instaliraju po zadatku šta god hoće, i ako je to bilo u zamisli, oni jesu odradili svoj posao!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back