UnixUser
Ističe se
- Poruka
- 2.612
Imaju neki problem sa disfunkcijomKoj će mi moj kad mi se diže naturale?!![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imaju neki problem sa disfunkcijomKoj će mi moj kad mi se diže naturale?!![]()
Ma nisam govorio za tvoju majku konkretno. Znam za moju doktorku da jeste. Samo vidiš dolaze dva gospodina u odelima sa aktovkama u kancelariju. Nema pacijenti da ulaze dok oni ne završe posao, izađu i onda se nastavi rad.Ali ona nije u nikakvom dilu. Bukvalno nikakvom
Pa dobro, sto se ne vakcinises ako te ne ubijaju vakcine?
Mislim sa covid vakcinom. Kazes ne ubijaПелцован сам у детињству.
Aludirao je na sledeće:Mislim sa covid vakcinom. Kazes ne ubija
Aha. A da nije to za firmu kojoj ce da prodaju?Ma nisam govorio za tvoju majku konkretno. Znam za moju doktorku da jeste. Samo vidiš dolaze dva gospodina u odelima sa aktovkama u kancelariju. Nema pacijenti da ulaze dok oni ne završe posao, izađu i onda se nastavi rad.
Ma ne pričam o vakcinama, o lekovima govorim. Za vakcine ne želim da komentarišem jer o tome se ovde govori veoma dugo. I smorilo me.Aha. A da nije to za firmu kojoj ce da prodaju?
To nema veze s vakcinama. Doktor ti ne govori da primis vakcinu X jer je vakcina od strane firme X.
Pa nzm, koliko vidim lajkujes komentare coveku koji deluzion, laze j vredja osobe koje ne zna. Time implicitno govoris da se slazes s njimMa ne pričam o vakcinama, o lekovima govorim. Za vakcine ne želim da komentarišem jer o tome se ovde govori veoma dugo. I smorilo me.
Platila te be farmakomafija, evo i svi moji prijatelji vakcinisali, 2 imali temperaturu i 1 malaksalost. Ostali ni toEvo ja sam se dva puta vakcioniosa i nisam imao nikakve posledica. Ja koji sam srčani bolesnik. Evo otkrivam vam jednu pikanteriju iz nog života.
canak ih je povezao.Fajzer ima širok asortiman lekova i preparata, nisam čuo da je neko povezivao vijagru i vakcine.
Osim toga, tu vakcinu su razvili Nemci (BioTech) a koriste Fajzer za distribuciju i kliničko testiranje
Rekoh ti da nemam ništa protiv tvoje majke, niti poznajem ženu, niti bih dao tako nečovečnu izjavu. Ja sam samo antivakser i to je to. Možete me zvati majmunom, debilom, retardom, nisko inteligentnom osobom i sl. nema veze.Pa nzm, koliko vidim lajkujes komentare coveku koji deluzion, laze j vredja osobe koje ne zna. Time implicitno govoris da se slazes s njim
Da sada kada počnu ovi antivakseri to da pričaju zabavi nikad kraja.Platila te be farmakomafija, evo i svi moji prijatelji vakcinisali, 2 imali temperaturu i 1 malaksalost. Ostali ni to
Mislim sa covid vakcinom. Kazes ne ubija
Pa kako nema kad se slazes s osobom koja vredjala istu?Rekoh ti da nemam ništa protiv tvoje majke, niti poznajem ženu, niti bih dao tako nečovečnu izjavu. Ja sam samo antivakser i to je to. Možete me zvati majmunom, debilom, retardom, nisko inteligentnom osobom i sl. nema veze.
Ali nemam ništa protiv tvoje majke, da se zna.
da, ali u potpuno drugačijem kontekstu
Pa ne primam ni ja protiv sezonskih gripova. Ja ti govorim za Covid19. To je zajebank vecНе примам вакцине против сезонских грипова и сличних прехлада.
Ко хоће, нека прими.
Sve vakcine se testirane. Zato što je to brzo to je zato što su tehnika i komunikacije napredovale.Neverovatno je translaprento sve sto su uradili vezano za test vakcina. Osoba koja govori da nisu testirane ocigledno nikad nije procitala ista, vec je sedela u echo chamber i nastavljala ispred birtije da ispija pivo i prica sa Miletom Halkidiki(ne zivi na halkidiki, nego ima 3 prsta, stolar po profesiji) kako vakcine nisu testirane
Pa niko te ne primorava da se vakcinises. Al znam antivaksere koji su blokirali ulaz bolnice kako NIKO ne bi mogao da se vakcinise.Ljudi imaju pravo da budu šta god žele,osnovno ljudsko pravo na slobodu izbora.Svako nametanje je čist fašizam i tiranija.
Očigledno, ali odabrao si odgovarajući forum za to.Pa nisam ni rekao to. Rekao sam
Antivakseri tvrde da od fajzera moze da se padne mrtav
Fajzer pravi vijagru od koje jos nista nije palo(sem nevinosti bebo)
Time od fazjera ne moze da se padne
Ps. Malo trolam ako nije ocigledno vec
Slažem se sa svime onim što ne uključuje tvoju majku. Samo zameni tvoju majku sa nekim drugim lekarom i to je to.Pa kako nema kad se slazes s osobom koja vredjala istu?
To je već hospitalizujući levelPa niko te ne primorava da se vakcinises. Al znam antivaksere koji su blokirali ulaz bolnice kako NIKO ne bi mogao da se vakcinise.
Pa msm, primera radi, zavrsna faza testiranja kineske sinofarm vakcine je u srbiji. 3. Faza. Oni to jasno kazu. Jasno kazu zasto nije moglo u kini. Jasno je i sta je treca faza. Ne testiraju jel ce ubije nekog ili osteti(bile 2 faze). Testiraju sticanje imuniteta sadSve vakcine se testirane. Zato što je to brzo to je zato što su tehnika i komunikacije napredovale. Samo da pomru ovi antivakseri i mi se vraćamo u normalu.