KianyRiws
Ističe se
- Poruka
- 2.747
Pa jednostavan je odgovor-roba uvek treba biti dobrog kvaliteta.Inace,uvek bi trebalo teziti da se proizvod poboljsa,da se nametne neko liderstvo na trzistu i samo tako se moze prosperirati.Zato sam i bio napisao pre neki dan da u vreme kada smo mi ratovali,ostale firme su po svetu radile,proizvodile i poboljsavale svoje proizvode.Sada imamo situaciju da smo iz njih,jer su oni tehnoloski napredovali.To je lako za objasniti tkdj.Da bi se tehnoloski napredovalo onda moras deo zarade izdvajati za tim koji se bavi tehnoloskim napretkom vase firme tj.vasih proizvoda.Jedino ako imas zaradu,onda oni mogu da rade nesto po tom pitanju,a mi ne da nismo imali zaradu,nego smo stali skroz u mestu.Imali smo dva puta sankcije i jednom nam je NATO bombardovanje odnelo milijarde $ imovine,tako da kada se to sve zavrsilo i kada se podvukla crta,lako se pokazalo da im ne mozemo parirati.Jos su neke teoretske sanse i postojale dok smo imali nase firme,ali u privatizaciji smo zadali konacan udarac nasoj ekonomiji i to sami sebi.Bojim se da smo na putu bez povratka.Slažem se sa odgovorom NE na to pitanje. (Verovatno se odnosi na ono što piše franak. Ne obraćam više pažnju na njegovo pisanje.)
Izgleda da nisam dobro formulisao naslov.
Pitanje koje postavljam nalazi se u #47: kakav treba da bude kvalitet robe da bismo ovog trenutka krenuli napred?