Nekulturni Zoran Ostojić

ajde crnogorcino ne davi , *ebo te voz koji te dono :roll:

Otac iz Beograda a majka srpkinja iz Kolasina, rodjen u Beogradu i nemam crnogorsko drzavljanstvo (ne zelim ga),
dakle Srbin 100%.
Nego odakle je tvoja malogradjanstina?
Negde gde je prostakluk i primitivizam na ceni?

No dobro, nemoj se ljutiti, ne moze svako da bude kulturan i pristojan. Nemoj ocajavati, mozda ima neke sanse i za tebe. Ukoliko su Japanci uspeli da nauce simpanzu da slika mozda i tebe (i Ostojica) neka "visa sila" priuci bontonu i pristojnom ponasanju, dakle svemu onome sto je tvoja majka propustila.

Tema je Otojic, a ne Sarapa mada i on se ponasa kao ucesnik diskusije, a ne neko kome je posao da postavlja pitanja.
Srbija je nalazi u vrlo teskoj situaciji i bori se za opstanak, a sa likovima poput Ostojica mi smo komedija od drzave ( citaj tragedija ).

P.S. Ne znam da li si citala Dantea Aligijeria ?

Nije valjda da očekuješ od jednog pijnaog, iskompleksiranog Sarape da se ponaša..?:eek::lol:

A Ostojić uopšte nije izuzetak...svi su nam takvi na javnoj sceni...najobičniji uličarski ološ i šljam ali tražili smo pa gledajmo...ko nam je kriv:roll:

Otac iz Beograda a majka srpkinja iz Kolasina, rodjen u Beogradu i nemam crnogorsko drzavljanstvo (ne zelim ga),
dakle Srbin 100%.
Nego odakle je tvoja malogradjanstina?
Negde gde je prostakluk i primitivizam na ceni?

No dobro, nemoj se ljutiti, ne moze svako da bude kulturan i pristojan. Nemoj ocajavati, mozda ima neke sanse i za tebe. Ukoliko su Japanci uspeli da nauce simpanzu da slika mozda i tebe (i Ostojica) neka "visa sila" priuci bontonu i pristojnom ponasanju, dakle svemu onome sto je tvoja majka propustila.

ako si ti pojam kulture i pristojnosti , onda sacuvaj nas Boze :roll:

Nije valjda da očekuješ od jednog pijnaog, iskompleksiranog Sarape da se ponaša..?:eek::lol:

A Ostojić uopšte nije izuzetak...svi su nam takvi na javnoj sceni...najobičniji uličarski ološ i šljam ali tražili smo pa gledajmo...ko nam je kriv:roll:

Pa to arogantno i necivilizovano ponasenje je uzelo velikog maha tako da su mnoge javne licnosti umislilie da je to odlika uspesnih ljudi.
Mislim da je na delu socijalni darvinizam sto je porazavajuce u XXI veku.

Pa to arogantno i necivilizovano ponasenje je uzelo velikog maha tako da su mnoge javne licnosti umislilie da je to odlika uspesnih ljudi.
Mislim da je na delu socijalni darvinizam sto je porazavajuce u XXI veku.

Šta da ti odgovorim na ovo, kada se i sama osećam poraženo i poniženo kada ih sve ukupno sagledam...:thumbdown::confused:

A tek kada "nas" prikažu u komšiluku , susJedstvu , svejedno...tuga. Nešto je bilo na HRT-u , valjda oko Jocićevog hapšenja i kao gosta komentatora pozvali su nekog novinara iz Blica...zaboravih mu ime...čovek je toliko mucao i zamuckivao, toliko nije znao da skrsti dve suvisle i ispao i gluplji no što možda jeste da sam se sa ove strane naprosto naježila...nisam više znala na koga da budem besna...dal' na hrvate što nas i ovako ponižavaju dovodeći takve primerke da nas predstavljaju ili što imamo takve primerke koji nam kreiraju javno mnjenje...ma...jah !

Poslednja izmena:
Gledam juce Zorana Ostojica iz LDP-a.
Gledam danas Zorana Ostojica iz LDP-a.
Gledam vec mesecima unazad Zorana Ostojica iz LDP-a.

I ne mogu da verujem.
Kako je moguce da na politickoj sceni postoji jedna tako nekulturna, bezobrazna, nevaspitana kreatura? Cini mi se da je Zoran Ostojic najobicnija kopija Velje Ilica.
A da stvar bude jos gora on predstavlja stranku koja se formalno bori za ljuCka prava, liberalizam i nesto sto se naziva evropskim vrednostima!
Kakva crna Evropa, prava i liberalizam, Zoran Ostojic svojim ponasanjem jedino moze da predstavlja grupu nakupaca sa kaleniceve pijace, mada se i oni ponasaju kulturnije od njega.
Upadanje u rec, vredjanje, klevetanje, izvlacenje iz konteksta, laganje...to su samo neki od nacina na koji jedna nekulturna osoba poput Zorana Ostojica komunicira.
Da ima pravde Zoran Ostojic (i slicni) ne bi sedeli u skupstinskim klupama i ne bi danonocno prodavali "testise" za bubrege po svim mogucim televizijama vec bi se bavili ovcarstvom po nekim planinskim vukojebinama gde mentalno i pripadaju.

ja ga gledao jos u studiju b.

zbog novca. on leci sve. i testise i bubrege.

Back