- Poruka
- 29.300
Totalni su par.opaaaa zainteresovana za sarmantnog krompirka.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Totalni su par.opaaaa zainteresovana za sarmantnog krompirka.
Mnogo si bre izbirljiv, da ti kazem :>Pza RKL i mene dzabe gura
ali je simpa da neko ima takve neke osecaje ... ali bas zabavno
sve za vizu i doope i obraz
a ti krenulo provodadzisanje ... alal ti mocart kugle![]()

Isto ste mi ludi. Pozitivno ludi.za RKL i mene dzabe gura
ali je simpa da neko ima takve neke osecaje ... ali bas zabavno
Isto ste mi ludi. Pozitivno ludi.
Ruki ima specifican smisao za humor, mnogi je preozbiljno dozivljavaju.
Da se sa vama dvoma nadjem u drustvu mislim da bih pala sa stolice od smejanja. : ))
))))))ja mislim da je ruki generalno ozbiljna zena..ono kad te ozbiljno pogleda iznad naocara, samo ucutisRuki ima specifican smisao za humor, mnogi je preozbiljno dozivljavaju.

naravnop da mislite jer bi joj izmakli stolicuI mi to mislimo))))))

naravnop da mislite jer bi joj izmakli stolicu![]()
I mi to mislimo))))))

da sam vlast ne bi mi setao bez nanogvice.Opet si ispao teta muškarčić.Nisi je zaštitio.Uradio sam joj šta sam hteo a ti si se za to vreme pravio mrtav.
Pozdrav.
Pogledajte prilog 1347060
sto mi lici na nekog, ali ne mogu da se setim na koga

sto mi lici na nekog, ali ne mogu da se setim na koga![]()
Kliknuh gore da vidim koga „grdis“ i…nisam iznenadjena.da sam vlast ne bi mi setao bez nanogvice.
pogledaj ti ovu poruku...
cisto bih te drzanjem na oku sprecavao da se ne ponovi mladenovac...
potreba da se nekom rugas na takav nacin je bolest.

To je đavolja rabota.Kliknuh gore da vidim koga „grdis“ i…nisam iznenadjena.
Mislim da mi je taj covek bar dve godine na ignoru, a tamo ih stavim samo ako mislim da nista, ali bas nista normalno ne mogu procitati. Sukobi, cerupanja, ma sve je to normalno, ali takve crne rupe uopste ne mogu da gledam.
I bude mi zao moderatora i administracije, jer dzabe i kazne i banovi, jer to nije normalan covek da se postidi i promeni ponasanje.
sta je pisao keve ti , prepricaj mi posto je na "ne vidim te dg."To je đavolja rabota.
Ono samo pomračen um može da sastavi i onako razmišlja.

Znas koja je tema.sta je pisao keve ti , prepricaj mi posto je na "ne vidim te dg."
![]()
a hahahaha pa bilde ne zna da je poslednje slovo alfabeta Omega... al aj sad nije to temaZnas koja je tema.
Dakle on ostavlja poruku nekome jel... Bitno da on razume jel...
Al sadržina....
Evo vidi:
Opet si ispao teta muškarčić.Nisi je zaštitio.Uradio sam joj šta sam hteo a ti si se za to vreme pravio mrtav.
Pozdrav.
Djavli tu likuju. Đavolja rabota. Nije ni malo za sprdanciju.a hahahaha pa bilde ne zna da je poslednje slovo alfabeta Omega... al aj sad nije to tema