Nekome ko će vas razumeti ostavite poruku

Opet si ispao teta muškarčić.Nisi je zaštitio.Uradio sam joj šta sam hteo a ti si se za to vreme pravio mrtav.
Pozdrav.
1684968258035.png

Opet si ispao teta muškarčić.Nisi je zaštitio.Uradio sam joj šta sam hteo a ti si se za to vreme pravio mrtav.
Pozdrav.
Pogledajte prilog 1347060
da sam vlast ne bi mi setao bez nanogvice.

pogledaj ti ovu poruku...

cisto bih te drzanjem na oku sprecavao da se ne ponovi mladenovac...

potreba da se nekom rugas na takav nacin je bolest.

da sam vlast ne bi mi setao bez nanogvice.

pogledaj ti ovu poruku...

cisto bih te drzanjem na oku sprecavao da se ne ponovi mladenovac...

potreba da se nekom rugas na takav nacin je bolest.
Kliknuh gore da vidim koga „grdis“ i…nisam iznenadjena.
Mislim da mi je taj covek bar dve godine na ignoru, a tamo ih stavim samo ako mislim da nista, ali bas nista normalno ne mogu procitati. Sukobi, cerupanja, ma sve je to normalno, ali takve crne rupe uopste ne mogu da gledam.
I bude mi zao moderatora i administracije, jer dzabe i kazne i banovi, jer to nije normalan covek da se postidi i promeni ponasanje.

Kliknuh gore da vidim koga „grdis“ i…nisam iznenadjena.
Mislim da mi je taj covek bar dve godine na ignoru, a tamo ih stavim samo ako mislim da nista, ali bas nista normalno ne mogu procitati. Sukobi, cerupanja, ma sve je to normalno, ali takve crne rupe uopste ne mogu da gledam.
I bude mi zao moderatora i administracije, jer dzabe i kazne i banovi, jer to nije normalan covek da se postidi i promeni ponasanje.
To je đavolja rabota.

Ono samo pomračen um može da sastavi i onako razmišlja.

sta je pisao keve ti , prepricaj mi posto je na "ne vidim te dg."
:)
Znas koja je tema.

Dakle on ostavlja poruku nekome jel... Bitno da on razume jel...

Al sadržina....

Evo vidi:
Pozdrav.

Prilozi

• 1684968258035.png
    1684968258035.png
    2,6 KB · Pregleda: 7

Back