Nekome ko će razumeti ostavite poruku

S&S
file.jpg

Nadam se boljem.
Mislim da to ne postoji vise kod mene..Bojim se najgoreg a to da ce mo ga morati uspavati da se ne pati..Prosli put zena ispred nas uspavala svoju princezu koja je mlada od njega pola godine ista sorta,imala je u danu 15 napadaja a on 20 i borimo se da mu pomognemo koliko mozemo...
:sad2: :sad2: :sad2: :rida:
Krvna slika i Bio nalazi uredni,da ne mogu biti uredniji.Sad budi pametan

Mislim da to ne postoji vise kod mene..Bojim se najgoreg a to da ce mo ga morati uspavati da se ne pati..Prosli put zena ispred nas uspavala svoju princezu koja je mlada od njega pola godine ista sorta,imala je u danu 15 napadaja a on 20 i borimo se da mu pomognemo koliko mozemo...
:sad2: :sad2: :sad2: :rida:
Krvna slika i Bio nalazi uredni,da ne mogu biti uredniji.Sad budi pametan
Postoji itekako. Uspavati je najzadnje. Budi uz njega koliko možeš ili budite. Mislim da će morati živjeti sa lijekovima non-stop. Tanguy svaki dan pije po 2 tablete. Zbog kože, konkretno šapa. Ako dan ili 2 preskoči, pojave mu se kraste i krv itd. Proljetos je imao tzv Hotspot kod pasa. Cijela koža se gulila, same kraste itd. Krv i test alergije sve u redu. Davao sam mu antibiotik, kožu medivinskim jodom mazao, rane lušijom sa maslinama ispirao. I sad je super. Ali mora tablete piti protiv svraba itd. Tako da mislim da će Coco biti bolje, ali daljnji život uz lijekove ili tablete. Nije on meni za šlrice. I ako bude se to moralo, a mislim da neće, uz njega da se bude. A, ne ko ovi moji debili dovedu psa i ostave veterinaru ko da je paket. Biti će bolje, njemu treba mir, bez stresa, dobra hladovina i ti uz njega;)

:rida:danas kad smo mu izvadili krv krenuli u auto ,,sidila sam iza sa nji.,suza suzu prati on se okrenuo sam prema meni i poljubi me jezikom po vrhu nosa,meni tek tad poceo djelovati normabel,emocije me svladale,tocno me nadrogiralo.Tesko je to gledati,on ima sigurno urodenu Epilepsiju,ide razmak misec i nesto dana,i.onda udara serija napadaja 2 dana ,sad mi malo sve to u soku jer pije tablete pola ujutro,pola navecer.
Krvne slike sve uredno,nesto mu izaziva to,ili je urodena ili kako su rekli da je tumor na mozgu pa kad se pomice stvara napadaje....Sve u svemu prestrasno to gledati.Cak sam snimila i poslala snimak veterinaru da mi je istog trena propisa tablete bez razmisljanja jer su napadaji toliko zestoki da se po sebi pomokri,kad prestanu on pola sata ne zna tko je on,tko smo mi,di se nalazi zvukovi mu smetaju,vid mu se zamagli ne vidi,sok i tuga gledati.

O njemu pricamo
Divan je, vjerojatno ima ili je dobio Epilepsiju. Jednostavno nije, a ni lako. Međutim uz ljubav i njegu može mu biti lakše. Živjeti će on još, ne brini. Morati će dobivati lijek na dnevnoj bazi. On traži pažnju, vidi mu se na slici. Treba biti, ostati, smiren uz njega. Što si ti bolje i tvoji i on je. Naravno, i nas zub, leđa itd. zabole i drugo što. Tako i on ima to. Nije on birao. Iskreno volio bih ga uživo vidjeti i koju s njim “progovoriti”. Ima on puno toga za reći. Nikad ne reci nikad, možda se ja i on ispričamo jednog dana. Coco, budi mi dobro i dobro mi stoj:)

Back