- Poruka
- 72.909
11:39
Počni da se brineš.
Počni da se brineš.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Počela11:39
Počni da se brineš.
11:39
Počni da se brineš.
Gle, golupcici se i dalje muvaju.Počela![]()

Gde bre muvaju?!Gle, golupcici se i dalje muvaju.![]()

i tako u krug e kad se ona skinula,di nestade ona zgodna zena....Stomak ispade,****** se objesila mlohava,cice odose do pupka 

kako uteci ccc,,,, a gol na krevetu,tu vecer nekako se provukao,ujutro kad je on nju vidio bez šminke,nikad vise nije pogledao lipe i zgodne zene.

al me ovo nasmijaloKaze:Lipa,zgodna guza zategnuta,podignuta,ma divota je gledati,svaki dan ju gledam, grudi podignute ma san snova,toliko nestvarna da takve zene postoje.
Moj cilj da je moja,i tako pola godine mic po mic,bogami odvede on nju u krevet.On se skinuo i bacio se na krevet,ona izgasila svitlo da je njoj lipse u mraku,ona ga izgasi i do pola se skine,on upali ona stane![]()
![]()
i tako u krug e kad se ona skinula,di nestade ona zgodna zena....Stomak ispade,****** se objesila mlohava,cice odose do pupka
kako uteci ccc,,,, a gol na krevetu,tu vecer nekako se provukao,ujutro kad je on nju vidio bez šminke,nikad vise nije pogledao lipe i zgodne zene.
nikad.....

I mene kad je pricao,suze su mi isle kako sam mu se smijala,pa se on okreni meni pa ozbiljnim glasom.Sto se ti smijes,mozda si ko ona,vrag vam vise moze da viruje kad ste sve umjetne,lipe,zategnute,,, aj sad znaj koja je prava...Reko ja sam ti igora od teal me ovo nasmijalo![]()

I mene kad je pricao,suze su mi isle kako sam mu se smijala,pa se on okreni meni pa ozbiljnim glasom.Sto se ti smijes,mozda si ko ona,vrag vam vise moze da viruje kad ste sve umjetne,lipe,zategnute,,, aj sad znaj koja je prava...Reko ja sam ti igora od te![]()
a tako je to kad hoce zategnuto i napeto
ja u pocetku preferiram opusteno, pa kad se bolje uponnamo opusteni lako se poslije zatezemo i natezemo ako odlucimo 

mislis zanimljiv stranaczanimljiva stranica![]()

nekako stalno o tome mislim,iako ja njega grlim,ljubim,igram se sa njim idemo u setnju,cesljam ,perem cistim di on spava,on sve to ne sljivi ni jedan posto,ja ocistim i operem i odem ca da se susi,on odmah odleti tamo i sve zapisa od do,kad ga ocesljam jer ima dugu dlaku,on ode u crvenu zemlju i izvalja se cili,kad mu ulijem cistu vodu,on dode i popisa se u nju.Pa dobro koji je njemu vrag pitam se,kakav bi bio da je ko ovi psi oko njega na lancu i ograniceno setanje,da ga se toliko ne ljubi i grli,tepa ,,,kakav bi onda tek bio.....Dode mi da ga zadavim koliko mi tlak digne,a kad ga zaboli placem ko blesava cili dan koliko mi ga je zao gledati takvog....
Da li psi znaju da ih se voli,to mi stalno prolazi kroz glavu,svi ispale odmah ko iz topa,,znaju naravno,a dobro kako to vi znate...Mozda me bas ne podnosi moj pas, iako ja njega volim,a on kad me opazi mozda pomisli -evo ove opet u pm ne da mi ziviti -nekako stalno o tome mislim,iako ja njega grlim,ljubim,igram se sa njim idemo u setnju,cesljam ,perem cistim di on spava,on sve to ne sljivi ni jedan posto,ja ocistim i operem i odem ca da se susi,on odmah odleti tamo i sve zapisa od do,kad ga ocesljam jer ima dugu dlaku,on ode u crvenu zemlju i izvalja se cili,kad mu ulijem cistu vodu,on dode i popisa se u nju.Pa dobro koji je njemu vrag pitam se,kakav bi bio da je ko ovi psi oko njega na lancu i ograniceno setanje,da ga se toliko ne ljubi i grli,tepa ,,,kakav bi onda tek bio.....Dode mi da ga zadavim koliko mi tlak digne,a kad ga zaboli placem ko blesava cili dan koliko mi ga je zao gledati takvog....