Nekome ko će razumeti ostavite poruku

МОЛИТВА ГОСПОДЊА – ОЧЕ НАШ

Оче наш, који си на небесима, да се свети име Твоје, да дође царство Твоје, да буде воља Твоја и на земљи као на небу; хлеб наш насушни дај нам данас; и опрости нам дугове наше као што и ми опраштамо дужницима својим; и не уведи нас у искушење, но избави нас од злога.
Отче наш, иже јеси на небесјех, да свјатитсја имја Твоје, да приидет царствије Твоје, да будет воља Твоја, јако на небеси и на земљи. Хљеб наш насушчниј дажд нам днес и остави нам долги нашја, јакоже и ми остављајем должником нашим. И не воведи нас во искушеније, но избави нас от лукаваго. Амин.

file.jpg

Čisto da ostane negde zapisano i moje mišljenje. Pa ko mi veruje, veruje, ko ne, ništa ja tu ne mogu pomoći :)

Ne želim od svog života da pravim stvar za svakoga. Želim da imam svoj mali svet i oko njega strogu privatnost. Ne želim da bilo ko od onoga što pišem(bilo gde) ili pričam da pravi javnu stvar(stvar za svakoga). Ne želim da bilo ko od mojih naloga na mrežama pravi javnu stvar. Pogotovo ne ljudi koje ja(ili koji pak mene blokiraju) blokiram na mrežama. :)

Back