neko raspolozen da baci pogled?

srecetina

Zainteresovan član
Poruka
401
javlja vam se jedna, ne bas normalna i klasicna, ribica kojoj bi valjalo da joj neko kaze o cem se radi u njenom zivotu...jer ona pojma nema :dash:
rodjena 13.03.1976. u 18:50h u beogradu.
ako neko nema treca posla nego bi da se malo bakce sa mnom i mojim zivotom :worth: unapred se zahvaljujem
astro_w2gw_01_aleksandra_perovic.42319.14109.gif

Prilozi

• karta.jpg
    karta.jpg
    44,8 KB · Pregleda: 15
Poslednja izmena:
nemoj da mi kazes da sam normalna...volim da budem da nisam normalna :D
u principu nemam pitanje...jednostavno sam u periodu zivota kada ne znam odakle da krenem...dogodile se ludacke pretumbacije, krenuvsi od ljubavi pa preko posla pa do promene zivotne sredine...i nadjoh se u intelektualnom procepu ili ti u varijanti "sta sad?!"
ako neko vidi nesto sto bi mi moglo posluziti kao putokaz, na koju stranu okrenuti fokus, sta skockati kao prioritet, gde sipati energiju...nesto
ljubim vas i hvala :cmok2:

Orbis u radiks horoskopu ide do 8 stepeni, sekstil aspekt Venere i Urana do 6.

Posebna si, to ti je zbog jacih aspekata Urana. Iako imas jedan trigon Urana a ne tri, opet si posebna zbog drugih parametara. Jesi malo, ali na svoj nacin ;)

Znam o cemu pricas jer imamo slicnu kartu, i tebi i meni prelazi Jupiter preko ascendenta. Zadnjih mesec dana turbulentan period, jake emocije i sve se skupilo... bol, radost, razocarenje, odusevljenje. Samo siba :)

hvala na razumevanju :zag:
taj period kod mene traje od maja i sada vec postaje predugo za kompletno ludilo :eek:
crnjak je sto sam fleksibilna pa lagano pocinjem da se navikavam na ludilo :zcepanje:
i vec 3 meseci ne mogu sebi odrediti fokus i sledeci korak pa samim tim svasta nesto trpi, posebno posao...
sve u svemu nemam pojma...

Mene skoro uhvatilo :lol: To je zato sto ima i razlike u kartama, tebi je Jupiter u polju javnosti koje nosi odnose sa okolinom pa te tu malo poremetio, kod mene je u 12 i vise ide na unutrasnje ludilo. Posao ce ti krenuti u decembru, ako si zaposlena tada ti je napredak, ako ne radis u decembru mozes naci dobar posao.

Covece, kako si lepa i privlacna :heart: imas Marsa u blizancima, Plutona na AC, podznak si vaga, a Venera ti u polju ljubavi. Ako nisi u braku udaj se za mene.

:heart:
:rumenko:
jaoooo...pa evo sad crvenim stvarno...i kezim se u monitor :D
nisam u braku...ne se udajem...ne verujem u taj vid ljubavi...mislim da ljubav ne zasluzuje papirolosko otrcavanje :)
a nisam ni lepa...interesantna i drugacija je tacnije od lepa...bar je to moje "skromno" misljenje

Mene skoro uhvatilo :lol: To je zato sto ima i razlike u kartama, tebi je Jupiter u polju javnosti koje nosi odnose sa okolinom pa te tu malo poremetio, kod mene je u 12 i vise ide na unutrasnje ludilo. Posao ce ti krenuti u decembru, ako si zaposlena tada ti je napredak, ako ne radis u decembru mozes naci dobar posao.

Covece, kako si lepa i privlacna :heart: imas Marsa u blizancima, Plutona na AC, podznak si vaga, a Venera ti u polju ljubavi. Ako nisi u braku udaj se za mene.

:lol:

Pluton daje najvecu privlacnost, njen na mom asendentu, znaci da bih odlepio kad bih je video. Jos i lep sa mojim Mesecom, nocima bih je sanjao.

:heart:
:rumenko:
jaoooo...pa evo sad crvenim stvarno...i kezim se u monitor :D
nisam u braku...ne se udajem...ne verujem u taj vid ljubavi...mislim da ljubav ne zasluzuje papirolosko otrcavanje :)
a nisam ni lepa...interesantna i drugacija je tacnije od lepa...bar je to moje "skromno" misljenje

Jesi i interesantna, ali si i lepa. Najlepsa :cmok: Slazem se, ako ima ljubavi potpisali se ili ne potpisali, nebitno je.

jeste, ali u vodoliji, odnosno ribama. :mrgreen:
samo nemoj da ti rađa decu.

Back