srecetina
Zainteresovan član
- Poruka
- 401
ih ne mogu da pohvatam ovako
kami stavi i ti svoju kartu da vam gledamo sinastriju <3
lele...koj se zeni, koj se udava?!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

medenazasto?!![]()
Deca nam idu preko Urana, njen Uran i moj su u polusekstilu. Deca pametna i nadarena, bilo bi ih vise.
Da, zasto?
divan si djuro...rodicu ti petoro dece...
osim ako nam ona zla djavolja zena ne da dobre razloge protiv toga
![]()
medena
Cekam je, bas da vidim sta je smislila.

Ja se ne zezam, ozbiljno pristupam astrologiji. Nego necu da komentarisem i da se raspravljam sa osobom koja tvrdi da vladari kuca u uporednoj nemaju dejstvo. Imaju ali ona proglasava za pravilo da nema. Postoje jaci i slabiji uplivi, slaganje/neslaganje i slicno, ali objasni to nekom ko se ukljucuje u diskusiju kada je Sunce u losem aspektu Veneri, a neodgovara na pitanje kada joj je bilo postavljeno.
Nije dobro koristiti zvezde za takve stvari. Lep dan zelim.

Nevesto, kakav je to aspekt Saturna i Marsa koji te kaci za rodjendan? Lepa cestitka, nema sta.
), nego je venera bila problematična.

znas da sam osetljiv kad mi neko rusi renome astrologa i govori da nisam upoznat sa materijom, narocito kada to kaze osoba kojoj sam izasao u susret i pomogao da resi haoticnost nekih aspekata, a ona kasnije u potaji pisala drugima u inbox da sam nenormalan zeleci da im se uslihta da i od njih izvacari neku informaciju tipa "kad cu se zaposliti, naci decka" i slicno : )kad dođu ovi moji - biće i preciznijeg odgovoraPogledajte prilog 414079
Bila bih zahvalna za neki komentar.
O umetnosti - bavim se slikarstvom, pisanjem proze i poezije - da li će od toga biti nešto...?

Ne glupiraj se Nevesto, do juce si me pitala da ti protuimacim natal, jer kako si rekla: "ne znam kako sebi da protumacim".znas da sam osetljiv kad mi neko rusi renome astrologa i govori da nisam upoznat sa materijom, narocito kada to kaze osoba kojoj sam izasao u susret i pomogao da resi haoticnost nekih aspekata, a ona kasnije u potaji pisala drugima u inbox da sam nenormalan zeleci da im se uslihta da i od njih izvacari neku informaciju tipa "kad cu se zaposliti, naci decka" i slicno : )
Shvati da si od tog dana potrosila kredit i neces ga nikad povratiti, zato se ne mesaj u moje razgovore sa drugima vec gledaj svoja posla.

Pogledajte prilog 414079
O umetnosti - bavim se slikarstvom, pisanjem proze i poezije - da li će od toga biti nešto...?

ova moja tema posluzi svima sem meni...tako mi je i u zivotu inace,,,moram priznati da je to nesto cime se ponosim...samo nastavite![]()

ova moja tema posluzi svima sem meni...tako mi je i u zivotu inace,,,moram priznati da je to nesto cime se ponosim...samo nastavite![]()

Pogledajte prilog 414079