n-a-t-a
Ističe se
- Poruka
- 2.102
haha....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Joj cure .. gde me nadjoste.![]()
(spakujte mi 2 za poneti
)
Priznajem da jesam malo ljubomoran ali ne nesto preterano. Inace tesko da sam na Cizmice ljubomoran jer ne verujem da je Unisae toliko looda da bi se petljala sa nekim takvim.
A kako vas 2 gledate na ljubomoru? Jeste vas 2 ljubomorne?
PS Unsaie ja uvek citam Unisae... sta bre znaci taj nik?
on i ja smo se sprijateljili tokom seksa u ludnici,
ti mi nisi zanimljiv![]()

on i ja smo se sprijateljili tokom seksa u ludnici,
ti mi nisi zanimljiv![]()

hajde, neko iskren...

ju bokte efendija![]()

Pa dobro, naravno da ima. Ne bih se inace ovim mracnim coskovima vise muvao da nema nikoga zanimljivog koji ti ovalo ili onako drag.
Ali da to navedem poimence ovde, pokvarilo bi car, kao flert prekinut direktnom ponudom...
Pa dobro, naravno da ima. Ne bih se inace ovim mracnim coskovima vise muvao da nema nikoga zanimljivog koji ti ovalo ili onako drag.
Ali da to navedem poimence ovde, pokvarilo bi car, kao flert prekinut direktnom ponudom...
jel' zna to shishmish?![]()
naravno...simpatija, pričamo o simpatiji, pa zar ste svi zaboravili šta je to?
Симпатија је неко ко ти се свиђа и за кога се потајно надаш да би могао да ти буде нешто више, али из разних и различитих разлога обично не буде...
Рецимо, мени је у СЖ симпатија једна Теа коју нисам видео годинама...

...ti si nam bas zaljubljive prirode
...ti si nam bas zaljubljive prirode
![]()
Zanimljivo...ma nesto ga dugo nije bilo..bar pod tim imenom![]()

Не знам како да то објасним али нисам био заљубљен у њу, нисам ни сада, али та девојка ме је импресионирала скромношћу, интелигенцијом и лепотом...
И очима које су огледало мојих...
Ја лако пуштам људе да ми приђу близу али кад униште поверење једном после тога више нема...
А имам и много година, било би штета да се до сада нисам заљубљивао...