neko poseban...

Ima nekolicina njih sto su mi skroz simpaticen. Koje bi rado video u RL... Video :mrgreen: :lol:
Na nekoj od prethodnih tema sam pravio i listing ali se do sad naravno promenuo 5 puta. :lol: Svaki dan nova top lista. :)

Menne interesuje da li forumska simpatija može da vam izaziva lepo osećanje
dugo vremena i da možda baš iz razloga što nema ničega između vas ta simpatija
ostane čista i dugovečna. : )

Mogu da izazovu lepa osecanja ali nesto bas i nisu preterano dugovecna i jaka jer ipak je ovo samo net. Pravi filinzi su u RLu. ;)

:rotf::rotf::rotf:

koliko ja vidim vi ne razlikujete avatar od prave fotke
Mislis da je njima i bitna prava fotka? Isto bi bilo i sa slikom tarabe sa odgovarajucim natpisom. :lol:

sta ces kad provode toliko vremena na netu.......
E net je zaraza, neki ljudi stvarno zapostavljaju RL, svoje poslove, zadovoljstva pa cak i obaveze zbog te droge zvane net. Tesko se skidas, a lako navuces. :lol:

Imam takvu osobu na forumu. Prepametna je, odmerena, prelepa, sexy,
ali imam devojku. Ne znam da li je moguće da forumska simpatija postane nešto
više, mada sam čuo da može : ), ali to bi možda bilo prelepo... Eh...
Menne interesuje da li forumska simpatija može da vam izaziva lepo osećanje
dugo vremena i da možda baš iz razloga što nema ničega između vas ta simpatija
ostane čista i dugovečna. : )
Imam hrabrosti rekao sam ono gore boldovano ali ne direktno, ili možda da.

samo sto je samouka zamolila da se i napise ime doticne...sta se stidis ?

kada bih imala forumsku sipmatiju zelela bih vrlo da je upoznam u rl-u, ne znam,cini mi se da ne bih mogla da je drzim samo u granicama foruma, morala bih da je prenesem u rl...

Ima li neko na forumu, ko je vaša tajna simpatija, i svašta bi mu rekli, ali ne smete. I svaki dan , u istom krugu, vodimo priče, glupe ili pametne, a vi bi da se obratite baš toj osobi, ali se osećate kao glupi klinac/klinka, pa se sve završi na kretenskim komentarima?
I imate li sada hrabrosti, da javno, nešto kažete, toj osobi (svi smo ovde naši)?

Nemam ozbiljnu simpatiju ovdje, nekoga u koga sam zaljubljena....sto je i logicno, posto imam decka kog volim..............ali, postoje ljudi koji mi se jako dopadaju, i oni to znaju.......
Postoje i oni koji se meni dopadaju, ali ja njima bas i ne....ali, sta je tu je.....
Pokusavam da napisem nesto smisleno, ali, nece misli da se prenesu na ekran...samo mi nije jasno zasto onda lupetam:roll:

neko je ovdje.... ljubomoran......tehehe.....

gde Zoro da bude ljubomoran....

Joj cure .. gde me nadjoste. :lol: :mrgreen: (spakujte mi 2 za poneti :lol: )
Priznajem da jesam malo ljubomoran ali ne nesto preterano. Inace tesko da sam na Cizmice ljubomoran jer ne verujem da je Unisae toliko looda da bi se petljala sa nekim takvim. ;)

A kako vas 2 gledate na ljubomoru? Jeste vas 2 ljubomorne?

PS Unsaie ja uvek citam Unisae... sta bre znaci taj nik?

Back