Неко нас посматра, неко нас стално гледа!

Осим тога проблем су и запослени људи у тим фирмама , није то Пера и Жика , него бивши припадници полиције а многи од њих најурени или дезертирали из полиције , мутни типови , као и сувласници тих фирми , тј њихових огранак у Србији .

Сведочли су бивши поштени запосленици о овом феномену још 2013 , али их нико није слушао . побегли су главом без обзира када су видели шта се ради .

Нисамо колонија , али неко то жели да будемо и због тога су ове фирмер и дошле у Србију , ако због заштите , они те штите , али не од себе .

Нема шта да фирме за видео надзор са контролним центрим у Шведској , САД и Британија да раде у Србији .
O Zdravitasu sta mislis nemoj da mi izbegavas pitanje, zasto je ova vlast to dozvolila?

O Zdravitasu sta mislis nemoj da mi izbegavas pitanje, zasto je ova vlast to dozvolila?

Не знам зашто дозвољава , вероватно зато што се не меша и нема овлашћење да се меша у одабир видео надзора приватних фирми .

Држава може да одговори на начин на који је одговорила у вези намештања цена тих трговниских ланаца који су највћи корисници поменутих видео надзора .

Нека уведе онај закон о страним аргентурама и може да их најури из Србије , то може и то би требало да се најури јер служи за профилисање народа у целини.

Не знам зашто дозвољава , вероватно зато што се не меша и нема овлашћење да се меша у одабир видео надзора приватних фирми .
Zdravitas skuplja podatke o nasoj deci i salje u inostranstvo preko tih servera, t je direktno drzava umesana nema veze sa privatnim firmama.

Oni su dozolili stranoj firmi da kod nas skuplja te podatke o tome se radi a roditelji se bune.

Многе фирме долазе под разним изговорима и користе наивност грађана у сваком смислу , мислим д амноги их има што треба да се најуре , али треба најурити прво оне које су их довели а то су многи досовски политичари .

Многе фирме долазе под разним изговорима и користе наивност грађана у сваком смислу , мислим д амноги их има што треба да се најуре , али треба најурити прво оне које су их довели а то су многи досовски политичари .
Nema ovo veze sa DOS-om ovo je nesto aktuelno i sveze.

Nema ovo veze sa DOS-om ovo je nesto aktuelno i sveze.

ДОС је отворио врата , урушио државу и предао све Генерале , председника све су продали и предали и довели протуве да користе народ и праве га лудим .

А тај ДОС се обогатио , постали су предузетници и газде и то на уштрб државе коју су опљачкали и срушили и сада ми уводе камере са контрол центром у САД , Британији и Шведској , а где су биле камере када су државу лопови покрали , ђубрад

ДОС је отворио врата , урушио државу и предао све Генерале , председника све су продали и предали и довели протуве да користе народ и праве га лудим .

А тај ДОС се обогатио , постали су предузетници и газде и то на уштрб државе коју су опљачкали и срушили и сада ми уводе камере са контрол центром у САД , Британији и Шведској , а где су биле камере када су државу лопови покрали , ђубрад
I sta je uradio SNS, primio ih u svoje redove :hahaha:

Jel su uhapsili nekog, nisu ..jel su uhapsili nekoga od tajkuna, jesu Miskovica a Beka hteli da ubiju da bi ih reketirali, pa sad placaju odstetu od nasih para...Miskovicu 30 miliona evra.

Председник Вучић води озбиљну борбу са корупцијом и наравно да све треба да се пријави , озбиљно у то верујем јер је мени довољн доказ што су ухапшени пропадници службе безбедности и полиције који су наштетили грађанима Србије , ухапшени и они који су мисли да ће се сакрити из СНС ..тако да верујем да ће сви за своја недела да одговарају .

сваку корупцију пријавити надлежним органима , али овде је тема о другим стварима јер ово није корупција , мада је настало на темљеима корупције ДОСА , ово је нешто друго ..стране фирме за видео надзоре нема шта да раде у Србији

ауторска тема

Уђем у продавницу да купим неку ситницу и погледам камере око себе , прате твоје кретање и ако се дуже здржиш код неког артикла , онда долазе и радници да ти нуде помоћ при одабру или једноставно су ту да физички испрате твоју куповину .

Готово где год да се окренеш у било коју продавницу да уђеш , продавницу , банку , приватну ординацију имаш камере око себе и понекад се човек запита чему све то ..у реду када је реч о твојој безбедности , али овде није реч о томе јер није реч о видео надзорима који су ту за безбедност грађана , него за праћење грађана .

Злуопотреба оваквог вида надзора је велика јер компаније које нуде овакве услуге нису нити државне , нити имају своју базу у Србији , то су фирме из Шведске , Бртаније , САД и оне нуде послодавцима своје услуге и преко заступнука у Србији , а ради се о веома мутним типовима , нуде услуге видео праћења и детективске услуге тј шпијунажу запосленика и купаца .

Поједини послодавци иду толико далеко да ангажују ове фирме да би своје запослене шпијунирају на боловањима , тј изнајме детективе које ће да их прате на боловању и проверавају злоупотребу .

Ове фирме за видео надзоре а главни од њих су Securitas services,Securitas AB,Phoenix Security као своје упосленике имају бивше припаднике полиције , поједини са дебелим прекршајима дисциплинским мерама и то након што су добили ногу из полиције су кренули и да раде за ове фирме .

А шта тачно раде ?

Видимо велике трговинске ланце , власништво мутних тајкуна , који преко видео надзора гледају и ко долази , шта купује са ким контактира и све то уносе у своје базе података , тј достављају у седишта фирми које врше видео надзор а то је Шведска , Британија и САД .

Профилисање купаца , запосленика и апслутно и тотално урушавање приватности човека и угрожавање његове слободе кретања а злоупотребе овакве врсте можда видимо и данас као резултат ових промена у друштву , насилно покушавање урушења државе .

Имаш видео надзоре како ти купујеш у Србији а на великом си екрану у Лондону , Вашингтону и Бриселу .
У трговинским ланцима су углавном интерни видео надзори на којима се снимци бришу након 15 до 20 дана, јер то није никоме интересантно. Прикупљање података у базе иде преко лојалити програма, гдје вас привлаче некаквим погодностима, а један од циљева је профилисање купаца како би трговинске компаније имале више информација о вашим куповним навикама те тако имале могућност остваривања веће добити.
Наравно да је могућа злоупотреба, aли тако је гдје год се окренеш.

У трговинским ланцима су углавном интерни видео надзори на којима се снимци бришу након 15 до 20 дана, јер то није никоме интересантно. Прикупљање података у базе иде преко лојалити програма, гдје вас привлаче некаквим погодностима, а један од циљева је профилисање купаца како би трговинске компаније имале више информација о вашим куповним навикама те тако имале могућност остваривања веће добити.
Наравно да је могућа злоупотреба, aли тако је гдје год се окренеш.

Профилисање купаца тј једне нације , наравно да се злуопотреби јер се не ради о фирми која је под било каквом контролом државе , него страних држава , да не кажем непријатељских држава .

Ове фирме којима је дозвољено да преко својих органака раде у Србији држе комплет монопол , мени смета што им је контол центар у другој држави а како су сведочили бивши запосленици и под дикретном су плалицом страних служби .

Ове фирме којима је дозвољено да преко својих органака раде у Србији држе комплет монопол , мени смета што им је контол центар у другој држави а како су сведочили бивши запосленици и под дикретном су плалицом страних служби .
Ajde daj napisi kojje firme?
Ime firme.

Профилисање купаца тј једне нације , наравно да се злуопотреби јер се не ради о фирми која је под било каквом контролом државе , него страних држава , да не кажем непријатељских држава .
Углавном су то приватне фирме гдје је примаран интерес власника компаније.

Back