Slavenska
Iskusan
- Poruka
- 5.603
Увале ти у државу своје фирме за видео надзор у кафане , продавнице , вртиће , болнице и онда гледају ..Профилишу и експериментишу , играју се .Мени то смета , ако вама не смета онда ништа .
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
O Zdravitasu sta mislis nemoj da mi izbegavas pitanje, zasto je ova vlast to dozvolila?Нисамо колонија , али неко то жели да будемо и због тога су ове фирмер и дошле у Србију , ако због заштите , они те штите , али не од себе .
Нема шта да фирме за видео надзор са контролним центрим у Шведској , САД и Британија да раде у Србији .
O Zdravitasu sta mislis nemoj da mi izbegavas pitanje, zasto je ova vlast to dozvolila?
Zdravitas skuplja podatke o nasoj deci i salje u inostranstvo preko tih servera, t je direktno drzava umesana nema veze sa privatnim firmama.Не знам зашто дозвољава , вероватно зато што се не меша и нема овлашћење да се меша у одабир видео надзора приватних фирми .
Oni su dozolili stranoj firmi da kod nas skuplja te podatke o tome se radi a roditelji se bune.
Nema ovo veze sa DOS-om ovo je nesto aktuelno i sveze.Многе фирме долазе под разним изговорима и користе наивност грађана у сваком смислу , мислим д амноги их има што треба да се најуре , али треба најурити прво оне које су их довели а то су многи досовски политичари .
Nema ovo veze sa DOS-om ovo je nesto aktuelno i sveze.
I sta je uradio SNS, primio ih u svoje redoveДОС је отворио врата , урушио државу и предао све Генерале , председника све су продали и предали и довели протуве да користе народ и праве га лудим .
А тај ДОС се обогатио , постали су предузетници и газде и то на уштрб државе коју су опљачкали и срушили и сада ми уводе камере са контрол центром у САД , Британији и Шведској , а где су биле камере када су државу лопови покрали , ђубрад
Jel su uhapsili nekog, nisu ..jel su uhapsili nekoga od tajkuna, jesu Miskovica a Beka hteli da ubiju da bi ih reketirali, pa sad placaju odstetu od nasih para...Miskovicu 30 miliona evra.
De si bre jbt. Sve ok?Faca ti je lopovska .
У трговинским ланцима су углавном интерни видео надзори на којима се снимци бришу након 15 до 20 дана, јер то није никоме интересантно. Прикупљање података у базе иде преко лојалити програма, гдје вас привлаче некаквим погодностима, а један од циљева је профилисање купаца како би трговинске компаније имале више информација о вашим куповним навикама те тако имале могућност остваривања веће добити.ауторска тема
Уђем у продавницу да купим неку ситницу и погледам камере око себе , прате твоје кретање и ако се дуже здржиш код неког артикла , онда долазе и радници да ти нуде помоћ при одабру или једноставно су ту да физички испрате твоју куповину .
Готово где год да се окренеш у било коју продавницу да уђеш , продавницу , банку , приватну ординацију имаш камере око себе и понекад се човек запита чему све то ..у реду када је реч о твојој безбедности , али овде није реч о томе јер није реч о видео надзорима који су ту за безбедност грађана , него за праћење грађана .
Злуопотреба оваквог вида надзора је велика јер компаније које нуде овакве услуге нису нити државне , нити имају своју базу у Србији , то су фирме из Шведске , Бртаније , САД и оне нуде послодавцима своје услуге и преко заступнука у Србији , а ради се о веома мутним типовима , нуде услуге видео праћења и детективске услуге тј шпијунажу запосленика и купаца .
Поједини послодавци иду толико далеко да ангажују ове фирме да би своје запослене шпијунирају на боловањима , тј изнајме детективе које ће да их прате на боловању и проверавају злоупотребу .
Ове фирме за видео надзоре а главни од њих су Securitas services,Securitas AB,Phoenix Security као своје упосленике имају бивше припаднике полиције , поједини са дебелим прекршајима дисциплинским мерама и то након што су добили ногу из полиције су кренули и да раде за ове фирме .
А шта тачно раде ?
Видимо велике трговинске ланце , власништво мутних тајкуна , који преко видео надзора гледају и ко долази , шта купује са ким контактира и све то уносе у своје базе података , тј достављају у седишта фирми које врше видео надзор а то је Шведска , Британија и САД .
Профилисање купаца , запосленика и апслутно и тотално урушавање приватности човека и угрожавање његове слободе кретања а злоупотребе овакве врсте можда видимо и данас као резултат ових промена у друштву , насилно покушавање урушења државе .
Имаш видео надзоре како ти купујеш у Србији а на великом си екрану у Лондону , Вашингтону и Бриселу .
У трговинским ланцима су углавном интерни видео надзори на којима се снимци бришу након 15 до 20 дана, јер то није никоме интересантно. Прикупљање података у базе иде преко лојалити програма, гдје вас привлаче некаквим погодностима, а један од циљева је профилисање купаца како би трговинске компаније имале више информација о вашим куповним навикама те тако имале могућност остваривања веће добити.
Наравно да је могућа злоупотреба, aли тако је гдје год се окренеш.
Ajde daj napisi kojje firme?Ове фирме којима је дозвољено да преко својих органака раде у Србији држе комплет монопол , мени смета што им је контол центар у другој држави а како су сведочили бивши запосленици и под дикретном су плалицом страних служби .
Углавном су то приватне фирме гдје је примаран интерес власника компаније.Профилисање купаца тј једне нације , наравно да се злуопотреби јер се не ради о фирми која је под било каквом контролом државе , него страних држава , да не кажем непријатељских држава .
Ajde daj napisi kojje firme?
Ime firme.
A sta mislis mozda i ovaj sajt prate tako, posmatraju?Написала сам имена
Securitas Srbija Шведска фирма и покрива све важне објекте
phoenix security САД фирма
Sa svojim drugaricama babuskamaStrane obavještajne službe nemaju pametnijeg posla nego će pratit babušku. Zato su stavljene kamere. Sve ide u Washington i tamo se babuška analizira