bird again
Veoma poznat
- Poruka
- 12.982
Smernice su strogo cuvana tajna.Ispričaj nam kako se to profiliše Mile kad uđe u pekaru i kupi burek i jogurt
Šta kaže CIA na to, kakve su smernice
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Smernice su strogo cuvana tajna.Ispričaj nam kako se to profiliše Mile kad uđe u pekaru i kupi burek i jogurt
Šta kaže CIA na to, kakve su smernice
Мени смета видео надзор таквих фирми , нисам лопов , али ми смета .
Смета ми јер те фирме које се баве видео надзором имају своја седишта у другим државама , тј ту су им базе и ту одлазе сви прикупљени подаци .
Није поента да се посматра јединка која краде , али ако поменуте фирме са седиштем у државам ЕУ и САД имају за циљ праћење ,профилисање и кретање комплет народа , онда то јесте шпијунажа .Видео надзор јесте део шпијунирања , специјално ако се ради о фирмам које уско срађаују са страним службама .
смета ми , мени смета .
Hvala za idejuNe vide ni kamere sve. Jednom sam bila u DM-u, dvije gospođe srednjih godina na odjelu za kreme. Ispraksane, vidi se. Iako je zabranjeno otvaranje kutija, one otvaraju i ko fol njuskaju. Tako brzo prebacuju one skuplje kreme u kutije jeftinijih da ni ja nisam bila sigurna šta rade. Kada su završile odoše dalje. Ja uzmem jednu od tih kutija i vidim da se radi o zamjeni krema. Čuvar na 5 m udaljenosti, a kamera ko zna koliko.
Komunisticka Kina ima instaliranih 740.000.000 kamera.ауторска тема
Уђем у продавницу да купим неку ситницу и погледам камере око себе , прате твоје кретање и ако се дуже здржиш код неког артикла , онда долазе и радници да ти нуде помоћ при одабру или једноставно су ту да физички испрате твоју куповину .
Готово где год да се окренеш у било коју продавницу да уђеш , продавницу , банку , приватну ординацију имаш камере око себе и понекад се човек запита чему све то ..у реду када је реч о твојој безбедности , али овде није реч о томе јер није реч о видео надзорима који су ту за безбедност грађана , него за праћење грађана .
Злуопотреба оваквог вида надзора је велика јер компаније које нуде овакве услуге нису нити државне , нити имају своју базу у Србији , то су фирме из Шведске , Бртаније , САД и оне нуде послодавцима своје услуге и преко заступнука у Србији , а ради се о веома мутним типовима , нуде услуге видео праћења и детективске услуге тј шпијунажу запосленика и купаца .
Поједини послодавци иду толико далеко да ангажују ове фирме да би своје запослене шпијунирају на боловањима , тј изнајме детективе које ће да их прате на боловању и проверавају злоупотребу .
Ове фирме за видео надзоре а главни од њих су Securitas services,Securitas AB,Phoenix Security као своје упосленике имају бивше припаднике полиције , поједини са дебелим прекршајима дисциплинским мерама и то након што су добили ногу из полиције су кренули и да раде за ове фирме .
А шта тачно раде ?
Видимо велике трговинске ланце , власништво мутних тајкуна , који преко видео надзора гледају и ко долази , шта купује са ким контактира и све то уносе у своје базе података , тј достављају у седишта фирми које врше видео надзор а то је Шведска , Британија и САД .
Профилисање купаца , запосленика и апслутно и тотално урушавање приватности човека и угрожавање његове слободе кретања а злоупотребе овакве врсте можда видимо и данас као резултат ових промена у друштву , насилно покушавање урушења државе .
Имаш видео надзоре како ти купујеш у Србији а на великом си екрану у Лондону , Вашингтону и Бриселу .
I ti stvarno mislis da si toliko znacajna da bi te CIA posmatrala iz bilo kog blesavog !! razloga ??Људи виде камере и човек мисли да то је због лопова , али погледајте које фирме нуде услуге видео надзора ..
Нема их много а све имају конторлне центре у другим државама Шведска , САД и Британија .
Securitas Србија основана 1934 у Шведској на наше триште долази 2008 године и отвара још предузећа Гордон 2009 и Sistem FTO 2010 године , нуди услуге видео надзора , мобилних надзора , обезбеђења , трансфер новца детективске услуге ..Понета је што је контролни центар у Шведској и све , али све што ова фирма забележи иде на на територију друге државе .
Затим фирма Phoenix Security srbija која нуди исте услуге , као и продају система заштите , наводне заштите за објекте и кучу је повезана са контрол центром у САД ...Значи ја узмем заштиту за кућу , то је повезано са контрол центром ове фирме у САД .
Све што ове фирме прикупе , сниме , испрате иде на територију друге државе у контрол центар ..то ми смета .
Patologija teska je to u tim glavama.Inace, morate da uzmete u obzir jednu vaznu cinjenicu, da bi razumeli zabrinutost konzumenata teorija zavera,tj ovakve temilice
Naime takva lica, kao na primer ovde Komunistkinja, imaju tu misao i potpuno su ubedjeni da su oni toliko bitni u svetu, da ih CIA i FSB nonstop nadziru, snimaju, prate i arhiviraju sve to. Da tamo negde u nekom centru bezbednosti sedi neki procelav analiticar i belezi koliko cesto idu u wc. Za svaki slucaj pustaju vodu pod tusem, da prikriju druge zvukove kada majka priroda pozove.
Zaista ne mogu da verujem da u 21. veku, danas, bilo gde , jos uvek postoje ovakve sulude misli i ideje.
Psihoterapija, za pocetak...
A zbog cega? Znas li i to? Zasto to rade?Нису то слуде идеје , имаш видео надзор и то иде у контрол центар на територију друге државе .
то су фирме које се у Србији баве видео надзорима а под директном су плацимо страних служби друге државе .
I ti stvarno mislis da si toliko znacajna da bi te CIA posmatrala iz bilo kog blesavog !! razloga ??
Ja bih ipak rekao da je ovde u pitanju nejebica, al ajdePatologija teska je to u tim glavama.
I ti stvarno mislis da si toliko znacajna da bi te CIA posmatrala iz bilo kog blesavog !! razloga ??
Sta mislis Babuska o Zdravitasu i njihovom prikupljanju decjih podataka i opasnosti koja vreba iz toga?не , јединку , него комплет народ ..то је профилисање нације да би даље могли да врше одређене стимулације .
A zbog cega? Znas li i to? Zasto to rade?
Ja mislim da ovoj temi nije mesto na Politici.
Mi i jesmo kolonija zahvaljujuci AVTIHRISTU koji malo pa malo trckara kod Hila kao i njegova ekipa.профилишу народ и онда креће друга фаза , изазивање незадвољства , покретање обојених револуција , наметање својих система вредности , контрола окупиране територије итд..
Ако неко сматра или жели да Србија постане њихова колонија , онда желе комплет увид у сваки сегмент друштва а ове фирме им дођу као кец на 11 .