Неко нас посматра, неко нас стално гледа!

Мени смета видео надзор таквих фирми , нисам лопов , али ми смета .

Смета ми јер те фирме које се баве видео надзором имају своја седишта у другим државама , тј ту су им базе и ту одлазе сви прикупљени подаци .

Није поента да се посматра јединка која краде , али ако поменуте фирме са седиштем у државам ЕУ и САД имају за циљ праћење ,профилисање и кретање комплет народа , онда то јесте шпијунажа .Видео надзор јесте део шпијунирања , специјално ако се ради о фирмам које уско срађаују са страним службама .

смета ми , мени смета .

Meni kamere na smetaju. Ni one u prodavnicama, ni one na ulici.

Mislim da je dobro da postoje kamere jer na neki način osećam sigurnost. Na primer, na ulici neko počne da me maltetira, iz ko zna kojih razloga..postoji kamera koja beleži taj događaj.

Kamere pomažu policiji da pronađu kriminalce, tako ja shvatam prisustvo kamera.

U mojoj zgradi imamo dve kamere. Jedna je na parkingu, druga u prizemlju. Da li je moj komšija upravnik zgrade neki špujun? Kamere smo postavili zbog lopova kojih je u našem naselju bilo puno u jednom periodu.

Kako znaš da te firme koje se bave video nadzorom imaju sedišta u drugim državama?

Daj nam neki link do neke firme.

Ne vide ni kamere sve. Jednom sam bila u DM-u, dvije gospođe srednjih godina na odjelu za kreme. Ispraksane, vidi se. Iako je zabranjeno otvaranje kutija, one otvaraju i ko fol njuskaju. Tako brzo prebacuju one skuplje kreme u kutije jeftinijih da ni ja nisam bila sigurna šta rade. Kada su završile odoše dalje. Ja uzmem jednu od tih kutija i vidim da se radi o zamjeni krema. Čuvar na 5 m udaljenosti, a kamera ko zna koliko.
Hvala za ideju :zper:

ауторска тема

Уђем у продавницу да купим неку ситницу и погледам камере око себе , прате твоје кретање и ако се дуже здржиш код неког артикла , онда долазе и радници да ти нуде помоћ при одабру или једноставно су ту да физички испрате твоју куповину .

Готово где год да се окренеш у било коју продавницу да уђеш , продавницу , банку , приватну ординацију имаш камере око себе и понекад се човек запита чему све то ..у реду када је реч о твојој безбедности , али овде није реч о томе јер није реч о видео надзорима који су ту за безбедност грађана , него за праћење грађана .

Злуопотреба оваквог вида надзора је велика јер компаније које нуде овакве услуге нису нити државне , нити имају своју базу у Србији , то су фирме из Шведске , Бртаније , САД и оне нуде послодавцима своје услуге и преко заступнука у Србији , а ради се о веома мутним типовима , нуде услуге видео праћења и детективске услуге тј шпијунажу запосленика и купаца .

Поједини послодавци иду толико далеко да ангажују ове фирме да би своје запослене шпијунирају на боловањима , тј изнајме детективе које ће да их прате на боловању и проверавају злоупотребу .

Ове фирме за видео надзоре а главни од њих су Securitas services,Securitas AB,Phoenix Security као своје упосленике имају бивше припаднике полиције , поједини са дебелим прекршајима дисциплинским мерама и то након што су добили ногу из полиције су кренули и да раде за ове фирме .

А шта тачно раде ?

Видимо велике трговинске ланце , власништво мутних тајкуна , који преко видео надзора гледају и ко долази , шта купује са ким контактира и све то уносе у своје базе података , тј достављају у седишта фирми које врше видео надзор а то је Шведска , Британија и САД .

Профилисање купаца , запосленика и апслутно и тотално урушавање приватности човека и угрожавање његове слободе кретања а злоупотребе овакве врсте можда видимо и данас као резултат ових промена у друштву , насилно покушавање урушења државе .

Имаш видео надзоре како ти купујеш у Србији а на великом си екрану у Лондону , Вашингтону и Бриселу .
Komunisticka Kina ima instaliranih 740.000.000 kamera.
To su kamere koje pripadaju drzavi.

A onda na to dodas privatne kamere. Verovatno jos toliko.

Ti si se uclanila u SNS, izasla si iz SKOJ-a i naravno da ces biti pod nadzorom.

Људи виде камере и човек мисли да то је због лопова , али погледајте које фирме нуде услуге видео надзора ..

Нема их много а све имају конторлне центре у другим државама Шведска , САД и Британија .

Securitas Србија основана 1934 у Шведској на наше триште долази 2008 године и отвара још предузећа Гордон 2009 и Sistem FTO 2010 године , нуди услуге видео надзора , мобилних надзора , обезбеђења , трансфер новца детективске услуге ..Понета је што је контролни центар у Шведској и све , али све што ова фирма забележи иде на на територију друге државе .

Затим фирма Phoenix Security srbija која нуди исте услуге , као и продају система заштите , наводне заштите за објекте и кучу је повезана са контрол центром у САД ...Значи ја узмем заштиту за кућу , то је повезано са контрол центром ове фирме у САД .

Све што ове фирме прикупе , сниме , испрате иде на територију друге државе у контрол центар ..то ми смета .

Inace, morate da uzmete u obzir jednu vaznu cinjenicu, da bi razumeli zabrinutost konzumenata teorija zavera,tj ovakve temilice

Naime takva lica, kao na primer ovde Komunistkinja, imaju tu misao i potpuno su ubedjeni da su oni toliko bitni u svetu, da ih CIA i FSB nonstop nadziru, snimaju, prate i arhiviraju sve to. Da tamo negde u nekom centru bezbednosti sedi neki procelav analiticar i belezi koliko cesto idu u wc. Za svaki slucaj pustaju vodu pod tusem, da prikriju druge zvukove kada majka priroda pozove.

Људи виде камере и човек мисли да то је због лопова , али погледајте које фирме нуде услуге видео надзора ..

Нема их много а све имају конторлне центре у другим државама Шведска , САД и Британија .

Securitas Србија основана 1934 у Шведској на наше триште долази 2008 године и отвара још предузећа Гордон 2009 и Sistem FTO 2010 године , нуди услуге видео надзора , мобилних надзора , обезбеђења , трансфер новца детективске услуге ..Понета је што је контролни центар у Шведској и све , али све што ова фирма забележи иде на на територију друге државе .

Затим фирма Phoenix Security srbija која нуди исте услуге , као и продају система заштите , наводне заштите за објекте и кучу је повезана са контрол центром у САД ...Значи ја узмем заштиту за кућу , то је повезано са контрол центром ове фирме у САД .

Све што ове фирме прикупе , сниме , испрате иде на територију друге државе у контрол центар ..то ми смета .
I ti stvarno mislis da si toliko znacajna da bi te CIA posmatrala iz bilo kog blesavog !! razloga ??

Inace, morate da uzmete u obzir jednu vaznu cinjenicu, da bi razumeli zabrinutost konzumenata teorija zavera,tj ovakve temilice

Naime takva lica, kao na primer ovde Komunistkinja, imaju tu misao i potpuno su ubedjeni da su oni toliko bitni u svetu, da ih CIA i FSB nonstop nadziru, snimaju, prate i arhiviraju sve to. Da tamo negde u nekom centru bezbednosti sedi neki procelav analiticar i belezi koliko cesto idu u wc. Za svaki slucaj pustaju vodu pod tusem, da prikriju druge zvukove kada majka priroda pozove.
Patologija teska je to u tim glavama.

Zaista ne mogu da verujem da u 21. veku, danas, bilo gde , jos uvek postoje ovakve sulude misli i ideje.
Psihoterapija, za pocetak...

Нису то слуде идеје , имаш видео надзор и то иде у контрол центар на територију друге државе .

то су фирме које се у Србији баве видео надзорима а под директном су плицом страних служби друге државе .

Нису то слуде идеје , имаш видео надзор и то иде у контрол центар на територију друге државе .

то су фирме које се у Србији баве видео надзорима а под директном су плацимо страних служби друге државе .
A zbog cega? Znas li i to? Zasto to rade?

A zbog cega? Znas li i to? Zasto to rade?

профилишу народ и онда креће друга фаза , изазивање незадвољства , покретање обојених револуција , наметање својих система вредности , контрола окупиране територије итд..

Ако неко сматра или жели да Србија постане њихова колонија , онда желе комплет увид у сваки сегмент друштва а ове фирме им дођу као кец на 11 .

профилишу народ и онда креће друга фаза , изазивање незадвољства , покретање обојених револуција , наметање својих система вредности , контрола окупиране територије итд..

Ако неко сматра или жели да Србија постане њихова колонија , онда желе комплет увид у сваки сегмент друштва а ове фирме им дођу као кец на 11 .
Mi i jesmo kolonija zahvaljujuci AVTIHRISTU koji malo pa malo trckara kod Hila kao i njegova ekipa.

Нисамо колонија , али неко то жели да будемо и због тога су ове фирмер и дошле у Србију , ако због заштите , они те штите , али не од себе .

Нема шта да фирме за видео надзор са контролним центрим у Шведској , САД и Британија да раде у Србији .

Back