Неки то воле вруће

Ah da jeste!:D
Jeli Strelo sta ti mislis o Draganu Vujicu Vujketu?Kao glumcu, pevacu i stosta jos...bas me zanima...
Po meni je, evo ze primer, on dobar glumac,nije los pevac,ne plese bas narocito dobro, ali je jedina zvezda od muskaraca u tom pozoristu.

Па о Вујкету углавном слично мислимо, осим што ја мислим да је одличан певач, а лош играч... Само што није звезда, већ добар, стандарадан глумац.

Strelo,volela bih da znam sta mislis o Zeljku Jovanovicu?On je u PNT-u umetnicki direktor,imenovan pre otprilike godinu dana.Ja ga pratim i citam njegove kolumne vec godinama, ali mislim da nije dovoljno kompetenten za to mesto.

Жељко Јовановић је помоћник директора за уметника питања, ради по уговору,

студирао је филозофски факултет (нема диплому), убачен је у ПНТ, одлуком

политичких структура (Драгане Зељковић, дипл.економисте, која се такође политичком

(само)вољом обрела у култури, ни крива ни дужна
)....8-)

Evo, ja malo da se ubacim među sve ove intrige i zakulisne radnje da kažem da sam gledala u subotu ''Neki to vole vruće'' i da nije bilo loše. Možda sam se i ja malo uželela PNT-a i mjuzikala, jer nisam dosta dugo navraćala. Bogami, stavrno je bolje kad scenografija i kostimi nisu kupljeni na tezgi prekoputa, lepo ih je Tabački napravio. A ova nova đevojka, Ivana Jovanović je slatka (jeste malo povisoka sa Puslicu, kao što je točkica primetila - broj cipela se nije dao oceniti). Nisam gledala Bojanu S, ali verujem da je ovo bolje rešenje. I da, onaj Goncić je lud k'o struja.
Sve u svemu, baš mi je drago što sam išla.

Жељко Јовановић је помоћник директора за уметника питања, ради по уговору,

студирао је филозофски факултет (нема диплому), убачен је у ПНТ, одлуком

политичких структура (Драгане Зељковић, дипл.економисте, која се такође политичком

(само)вољом обрела у култури, ни крива ни дужна
)....8-)

Dobro hvala na cinjenicama, ali ja sam pitala sta ti mislis o njemu?

Upravo odgledao; smejao sam se sve vreme! Bule Goncić je odigrao za oskara; Puslica je veoma dobra mada uopšte ne znam ko je ta glumica. Inače nijedna uloga ne "škripi" tj. napravljen je odličan izbor glumaca. Za razliku od "Cigana" gde su muzika i igra fenomenalni a radnja je više "pro-forme", ovde su radnja i gluma dominantni.
Ko nije gledao - OBAVEZNO!!!

Zasto tako mislis?

Па знаш како, баксуз је баксуз, ту нема бог зна шта да се мисли, то се више осећа у ваздуху и општој атмосфери, као и неким лошим стварима које се дешавају у позоришту...
Плус оно што сам и раније рекла, човек је нестручан, некомпетентан и неквалификован за место на коме се стицајем околности нашао.
Надам се да ће доћи дан када ће политика престати да се меша у све поре друштва и фаворизовати људе мимо стручности, знања и способности.

Nazalost nisam gledala novu verziju predstave. Ali zato onu staru najmanje 5-6 puta! Onaj tango koji su Bata Paskaljevic i Bule igrali na kraju predstave je nesto najsarmantnije i najmesnije sto sam videla u pozoristu :lol: Inace, ko je zamenio Batu? :(

p.s. I film sam gledala najmanje 10-ak puta. Urnebes :lol:
p.s.2 Skidam kapu Buletu za odlican rad nogu na stiklama. Ja bih se polomila...:worth:

Гледала сам пре неко вече поново "Вруће", пред препуном салом и представа је стварно била изванредна, а
реакције публике одличне. Све се уклопило и сви заједно су одлично функционисали, на радост публике, мада
имам утисак да су и глумци баш уживали...:)

Е да, поред увек одличних Булета и Болета, који посебно у сцени танга измаме салве смеха и аплауза, морам
да похвалим и Ивану Јовановић - Пуслицу, која је нашла праву глумачку меру, за овај лик, као и Јаноша Тота
и остале, а посебно ми је било драго, што се након дужег одсуства на сцени појавио првак балета ПНТ-а Ђорђе
Макаревић. :)

Back