Неки то воле вруће

Ma ljuuuudi, dajte molim vas,ona je jeziva !Katastrofa, ocaj...zena dobije sansu da igra glavnu ulogu u ovoj kultnoj predstavi i upropasti ceo koncept.Sta je sa seksipilom,sarmom,a kamoli zanatom.
Merilin Monro i Soja Jovanovic se prevrcu u grobu!
Bojana zveci na sceni koliko je prazna!To je pozoriste ,a ne Strahinjica Bana gde joj je mozda dovoljno samo da se napirlita kao i vecina ostalih.
Ima toliko sjajnih komicarki u tom pozoristu koje su mogle da naprave vatromet na sceni!

Strela:
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=3944219&postcount=10

Погледај шта на дргој теми "душмани са злим језицима" причају о некима... :wink:
Stvarno svi sa iole pameti u glavi shvatice da o Ivanu nisam rekla nishta loshe... Dechko jednostavno nije moj omiljeni glumac nije me ochrao nichim i to je sve... Zelim mu svu srecu da uspe u kojim se bavi... A shto se Tiche Boke, svako ima svoje vidjenje sharma i seksipila, o ukusim ne vredi raspravljati! :D

Strela:
@Шминкерка,
прво искључи Caps Lock. Друго, на крају упитне реченице се ставља знак питања.

Гледала сам премијеру, која је била, као и увек у овом позоришту, гламурозна. Било је познатих из света уметности и политике, "севали" су блицеви...
Буле Гонцић је био сјајан, Боле Стошић, који је дошао на место покојног Бате Паскаљевића, се јако добро уклопио у представу, а Раде Марјановић је био стандардно добар, међутим ова млада глумица Бојана Стефановић је неадекватна замена за Ивану Михић... Нема женствености и шарма који је потребан за улогу - Пуслице (како је код нас преведено).
Све у свему представу ће радо гледати, посебно она публика која није видела претходну верзију
.

nije bilo glamura uopste.
mozda u poslednjim redovima?

Strela:
Имам нека сазнања о којима не бих јавно говорила. Мада, чим је неко танак у некој области и добије неки посао мимо способности и заслуга, готово увек је у питању политичка позадина... :roll:

shhhhhhhhhhh.
pssssssssssssssssst.
izvesno vreme.
i predji na latinicu.
zdravije je.

@ultimatebg,
баш добро што имаш очи на потиљку, али штета је јер тако не можеш да гледаш представу.
Кад ти неко окрене главу на праву страну, ја ћу прећи на латиницу.

Što reče narodni pesnik: ''Drumovi će zaželjet Ivane Mihić, al' Ivane nigde biti neće...'' :D :D :D

Zezam se, nisam gledala ovu novu verziju, ali sudeći po tome kako se pokazala u Korus ljanu, potpuno vam verujem da je Bojana Stefanović i ovde žasu tebra. Čini mi se ad je za ulogu Puslice važnije da je glumica slatka, simpatična, šarmanta i nekako nesvesno privlačna i neodoljiva, nego da je neka naročito dobra glumica i pevačica. Uh, mislim da sam upravo pobrojala sve osobine koje Bojana S. nema.
E da, da se pohvalim - Bojana išla sa mnom u osnovnu (ali je godinu dana starija). Jel' mi zavidite, a? a? :D :D :D

cartoon_203.gif

Chestam takodje!!!:D

(Kao da su se dogovarale medjusobno,prosto neverovatno!)

Zaista,prelepe vesti!

cartoon_214.gif

Back