tockica
Zainteresovan član
- Poruka
- 185
Boba Micalovic bi mogla da igra Puslicu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
tockica:Boba Micalovic bi mogla da igra Puslicu.
Drug Chlan:I ja sam je tu gledao i nisam odushevljen. Ja stvarno nemam ideju, ko uposhte moze da igra Puslicu...Ivana Mihic kakva god da je (bila) glumica, bila je stvorena za Puslicu.
).
da su mi isle suze.
da, da to ce biti zanimljivoDrug Chlan:Gledaj sve shto mozesh na Terazijama.
Treba sachekati repertoar , da vidimo kako ce da izadju na kraj sa "kadrovskim problemima"...
Drug Chlan:Gledaj sve shto mozesh na Terazijama.
Treba sachekati repertoar , da vidimo kako ce da izadju na kraj sa "kadrovskim problemima"...
Ko je to? Nikad cula!Drug Chlan:Ivana Jovanovic, o5 nezvanichno...
Definitivno CIGANI LETE U NEBO!!!Prosle godine sam isla po sto puta na tu predstavu i uvek je sa odusevljenjem gledam...jedva cekam da idem opet...Naravno tu je i Cikago sa prvom postavom (Boba Micalovic ...)QueenHatshepsut:Ljubitelji pozorista,
sta bi mi posavetovali da pogledam sledece u Pozoristu na Terazijama. Kiss me Kate ili Chicago ili...??? Ili najbolje sve?
ta devojka ne zna da peva,mada bi ona sigurno jako volele da ume!ina_90_:Koliko ja znam, a znam mnogo, Katarina Radivojevic je nova puslica...
ina_90_:Koliko ja znam, a znam mnogo, Katarina Radivojevic je nova puslica...

QueenHatshepsut:Hvala, hvala, sledece sto cu pogledati bice "Cigani lete u nebo" verujem vam na rec da je dobar :-D
Strela:Е видиш ово не знаш. Катарина није нова Пуслица, јер не зна да пева.
privalova:To mnoge u PNT-u nije sprečilo da igraju u mjuziklima.![]()
zezam se, tj. polu se zezam, polu sam ozbiljna. Ja mislim da to dal' neko zna savršeno d apeva i nije baš kljuna stvar u mjuziklu. Mislim da dobar glumac može svojim glumačkim talentom da nadoknadi nedostatak glasa... svaka pesma može na milion načina da se izvede, tako da se nedovoljna muzički talenat zabašuri i uopšte ne smeta. (Daleko od toga da ja branim Katarinu Radivojević - nemam pojma zna li da peva, ali znam da ne zna da glumi, tako da se nadam da nije baš ona nova Puslica.)
jeste strelo a ivan i jelena su bas bezveze .hahahahaha....Strela:Е да, осим Љиље, Вујке одлично пева, Никола Булатовић, Мина Лазаревић и Ивана Кнежевић.