Неки то воле вруће

Drug Chlan:
Gledaj sve shto mozesh na Terazijama.
Treba sachekati repertoar , da vidimo kako ce da izadju na kraj sa "kadrovskim problemima"...

Сад ће Миша да се врати свеж и одморан из Египта и пун идеја, па ће очас

посла да реши кадровске проблеме, настале због великог броја трудница у кући... :-)

QueenHatshepsut:
Ljubitelji pozorista,
sta bi mi posavetovali da pogledam sledece u Pozoristu na Terazijama. Kiss me Kate ili Chicago ili...??? Ili najbolje sve?
Definitivno CIGANI LETE U NEBO!!!Prosle godine sam isla po sto puta na tu predstavu i uvek je sa odusevljenjem gledam...jedva cekam da idem opet...Naravno tu je i Cikago sa prvom postavom (Boba Micalovic ...)

QueenHatshepsut:
Hvala, hvala, sledece sto cu pogledati bice "Cigani lete u nebo" verujem vam na rec da je dobar :-D

Pa, sve zavisi od ukusa, kakvu vrstu mjuzikla voliš. Meni su ''Cigani'' najgora predstava na rešertoaru PNT-a, jer mi uopšte ne liče na pozorišnu predstavu - nit dramske radnje je prilično nepostojeća, nema nikakve karakteriizacije likova, muzika, pesma i igra ne služe dramskoj radnji, ne komentarišu je, već sve mnogo više liči na koncert ciganske muzike (koju ja, pritom, i ne volim) i mahanje šarenim suknjama. Istina, ovo mislimo izgleda samo ja i jedna moja drugarica, svi drugi koji su gledali, a sa kojima sam pričala su oduševljeni predstavom.

Strela:
Е видиш ово не знаш. Катарина није нова Пуслица, јер не зна да пева.

To mnoge u PNT-u nije sprečilo da igraju u mjuziklima. :twisted:

zezam se, tj. polu se zezam, polu sam ozbiljna. Ja mislim da to dal' neko zna savršeno d apeva i nije baš kljuna stvar u mjuziklu. Mislim da dobar glumac može svojim glumačkim talentom da nadoknadi nedostatak glasa... svaka pesma može na milion načina da se izvede, tako da se nedovoljna muzički talenat zabašuri i uopšte ne smeta. (Daleko od toga da ja branim Katarinu Radivojević - nemam pojma zna li da peva, ali znam da ne zna da glumi, tako da se nadam da nije baš ona nova Puslica.)

privalova:
To mnoge u PNT-u nije sprečilo da igraju u mjuziklima. :twisted:

zezam se, tj. polu se zezam, polu sam ozbiljna. Ja mislim da to dal' neko zna savršeno d apeva i nije baš kljuna stvar u mjuziklu. Mislim da dobar glumac može svojim glumačkim talentom da nadoknadi nedostatak glasa... svaka pesma može na milion načina da se izvede, tako da se nedovoljna muzički talenat zabašuri i uopšte ne smeta. (Daleko od toga da ja branim Katarinu Radivojević - nemam pojma zna li da peva, ali znam da ne zna da glumi, tako da se nadam da nije baš ona nova Puslica.)

Наравно да глумци не морају да певају савршено. Мало је међу глумцима и у светским размерама оних који певају савршено, Лиза Минели и Џули Ендрјус, код нас Љиља Стјепановић...
Наравно да они глумци који имају иоле слуха, знају другим средствима да "покрију" певачке недостатке, али овде је реч о томе да је неко тотални антислухиста. Војкан Борисављевић, који има огромно музичко искуство, у стању је да процени кога има шансе да научи да пева, а кога не...

Back