Nekad ljubav nije dovoljna...

Naravno da može. To je kao sa odnosima u porodici. Te ljude najčešće volimo zaista i zato porodice opstaju uprkos velikim neslaganjima ( neke ne opstanu, ali to su ili ekstremni slučajevi ili baš osetljive osobe).
Prava ljubav upravo i podrazumeva savladavanje prepreka. Ovo što se sad zove ljubav zapravo je potraga za osobom sa kojom će nam uvek biti lepo. Takva ne postoji.

Sve ja to razumem, ljubav ne placa racune, ljubav ne znaci da cemo se slagati u svemu trla baba lan..
Ali zar vi ljudi, ne mislite, da kad nekog iskreno volite, moze na svemu da se radi i sve da se resi?
Ili to samo ja mislim, i zbog toga ispadam budala ili sta god..

ja kontam da si imala prekid veze a da si ti bila ta koja je volela i sad si povređena, srušio ti se svet bla,bla....
nije sve tako jednostavno kako izgleda...

Da ne objasnjavam sad...msm, da se iz naslova moze zakljuciti sve..
Mene zanima zasto?
Zasto ljubav nije dovoljna?

ako ljubav nije dovoljna onda to nije ljubav

ljubav nikad nije samo ljubav i manifestuje se na bezbroj nacina zato niko nije ni dao iole sazetu definiciju

ali ako neko voli a to nije dovoljno onda to nije ljubav

oni kojima ljubav nije dovoljna ne vole istinu i realnost vec svoju predstavu i plan
ne dele i dobro i zlo vec samo dobro

to nije ljubav vec koristoljublje
eksponent egoizma hedonizma i egocentrizma kome maska padne na prvom vecem problemu

Sve ja to razumem, ljubav ne placa racune, ljubav ne znaci da cemo se slagati u svemu trla baba lan..
Ali zar vi ljudi, ne mislite, da kad nekog iskreno volite, moze na svemu da se radi i sve da se resi?
Ili to samo ja mislim, i zbog toga ispadam budala ili sta god..

Pazi ovako, može na svemu da se radi, što je odlika zrelih ljudi; a na žalost, ne možže sve da se reši.

Back