Некад и сад

Ваљало би да се мења...
Da,ali neke osnovne stvati i osobine ostaju.Problem je kad se ne menjaju oboje,i ako jedno od njih nece da se menja.Covek kako odrasta menjaju se proriteti,zelje,navike...I ako se oboje menjaju zajedno,obicno se vremenom sve bolje uklapaju.Ako ne,razlaz je neminovan.
Ali ono osnovno,bazicno se ne menja,to sta cini nas karakter,i nas kao osobe.

Da,ali neke osnovne stvati i osobine ostaju.Problem je kad se ne menjaju oboje,i ako jedno od njih nece da se menja.Covek kako odrasta menjaju se proriteti,zelje,navike...I ako se oboje menjaju zajedno,obicno se vremenom sve bolje uklapaju.Ako ne,razlaz je neminovan.
Ali ono osnovno,bazicno se ne menja,to sta cini nas karakter,i nas kao osobe.

Свака личност је оригинална и јединствена.

Ова тема није ЉиС, већ се говори о личностима које се развијају, стагнирају, пропадају или се уздижу...

- -
Када се овакве ствари догађају, ваља прочитати Јунга и шта каже религија о ипостасу...

шта је Свет, то свако зна док не треба да да своју дефиницију (1)
тек, тада видиш колико су људи шупљи и како сви дају различите дефиниције.

"Свет је моја представа" (воља+свест) - Шопенхауер (2)

(3) спој дефиницију (1) + (2) и ето ти ове теме "Некад и Сад"

Meni se desilo. Momak pun fantazije,maste,saznanja o "univerzumu" i tome slicno. Znao je da mi prica satima.Posle par godina i dalje je pricao o istim stvarima,sa istim zarom,no bice da je do mene posto su se moja interesovanja blago promenila pa mi ta ista prica izazivala kontra efekat,jbga.
Realno....ovo je ono što se dešava najčešće. Nema sinhronizacije u "evoluciji" + efekat ponavljanja i predvidivosti. Više emocija sahranilo od svih ljubavnica/ka ovoga sveta :lol:

Је л могуће да све ствари које су вам биле страшно симпатичне код партнера годинама касније постану ствари које вас најгоре нервирају? Али баш све.
Нешто што вам је било преслатко једног дана постане ствар због које желите да га удавите итд.

Ово је наравно из серијала драги браво питам за другарицу.
Odavno razmišljam i ne znam sad šta da kažem...
Ne mogu da kažem da je počelo sve da me nervira s godinama, ali imam dane kad me nervira sve kod njega i tačno da me ne mrzi da posle ribam celu kuću, kupila bih pušku. A opet, on uradi nešto ili dođe neki drugi dan i ja ne mogu da zamislim život bez njega. On je moja stena da me drži, a ja sam zmaj na vetru. To istovremeno obožavam kog njega i ta njegova staloženost me najviše izludi.
To kaže moja drugarica, ofc.

Back