Neka pitanja Facebooka

meni nije jasno dodavanje milion ljudi kao prijatelja na fesju sto ce reci otvoreno ih pozivasda ti spijuniraju zivot..ko da ides ulicom i delis svoje avbume i pricas nepoznatima sta ces da radis...
ok mi je recimo da imas dr akaut za posao kolege kontakte van zemlje ili iz dr grada itd...
al vi svi sto ste dodavali te klinkice ili likuse sigurno znate sto ste ih dodali..jer 650 prijatelja sigurno nemate:lol:tako da mi se cini da vecina prvo iskomentarise vidi ribu sto se napucila snimi joj sasi a onda razmislja o ljudskoj psidzi:lol:
a ribe ko ribe posebno u pubertetu hoce da se osecaju posebno i bitno:lol:

зависи како ко
од 61 пријатеља пола ми је родбина, а друга половина људе које познајем у стварном животу, другари и другарице из школе које нисам одавно видео, тако да ми је драго када их видим на сликама

ja imam 26 prijatelja od toga 3 lazna naloga moja sto sam pravila za igrice pa odustala il zaboravila sifru:lol:jedan lazni nalog drugarice opet za igrice,7 ljudi koji mi trebaju a ostali su silom prilika dodati...
kad me rodbina smara hvala bogu retko gledam da se iskobeljam iz te price dodavanja ljudi..

- - - - - - - - - -

зависи како ко
од 61 пријатеља пола ми је родбина, а друга половина људе које познајем у стварном животу, другари и другарице из школе које нисам одавно видео, тако да ми је драго када их видим на сликама

ja sa tim nemam problem.ako me uhvati bubica da proganjam ljude samo odem na njihov profil jer vecina drzi otkljucan:mrgreen:

- - - - - - - - - -

Neki cak i nemaju facebook profil :mrgreen:

znam par ljudi i divim im se...:)

ja imam 26 prijatelja od toga 3 lazna naloga moja sto sam pravila za igrice pa odustala il zaboravila sifru:lol:jedan lazni nalog drugarice opet za igrice,7 ljudi koji mi trebaju a ostali su silom prilika dodati...
kad me rodbina smara hvala bogu retko gledam da se iskobeljam iz te price dodavanja ljudi..

- - - - - - - - - -

ja sa tim nemam problem.ako me uhvati bubica da proganjam ljude samo odem na njihov profil jer vecina drzi otkljucan:mrgreen:

- - - - - - - - - -

znam par ljudi i divim im se...:)

е па ја сам отворио још један налог да видим како ми изгледа овај први што имам и нисам могао да га нађем :hahaha:

е па ја сам отворио још један налог да видим како ми изгледа овај први што имам и нисам могао да га нађем :hahaha:

pa mozda si na originalnom nalogu iskljucio opciju da moze da te neko doda,pa je moguce da nisi ni video sebe....ne znam...
al znam da mozes sa svog naloga da vidis kako ti deluje nalog drugim licima generalno,ili nekom posebno imas tamo u opcijama na fejsu;)

pa mozda si na originalnom nalogu iskljucio opciju da moze da te neko doda,pa je moguce da nisi ni video sebe....ne znam...
al znam da mozes sa svog naloga da vidis kako ti deluje nalog drugim licima generalno,ili nekom posebno imas tamo u opcijama na fejsu;)

е то ћеш морати да ми објасниш, дудук сам за фејс, само сам подигао ногу јер сам видео да се коњи поткивају :D

е то ћеш морати да ми објасниш, дудук сам за фејс, само сам подигао ногу јер сам видео да се коњи поткивају :D

kliknes na ikonicu u obliku katanca(gornji desni ugao fejsbuk stranice)
i onda ti otvori vise opcija i onda kliknes na globus
i onda ti otvori tri opcije i klinkes na ovu:
What do other people see on my timeline?
View As

tj ides ovako:
privacy settings>who can see my stuff>What do other people see on my timeline?
View As

i onda ti prikaze kako tvoj nalog drugima deluje tj pise ti u velikoj crnoj pruzi pri vrhu stranice sledece:
this is what your timeline looks like to : Public View as Specific Person
*i onda moz da razgledas i slike itd....

a ako kliknes na View as Specific Person mozes da ukucas ime odredjene osobe i da vidis sta oni vide kad izadju na tvoj fejs...

kliknes na ikonicu u obliku katanca(gornji desni ugao fejsbuk stranice)
i onda ti otvori vise opcija i onda kliknes na globus
i onda ti otvori tri opcije i klinkes na ovu:
What do other people see on my timeline?
View As

tj ides ovako:
privacy settings>who can see my stuff>What do other people see on my timeline?
View As

i onda ti prikaze kako tvoj nalog drugima deluje tj pise ti u velikoj crnoj pruzi pri vrhu stranice sledece:
this is what your timeline looks like to : Public View as Specific Person
*i onda moz da razgledas i slike itd....

a ako kliknes na View as Specific Person mozes da ukucas ime odredjene osobe i da vidis sta oni vide kad izadju na tvoj fejs...

значи нисам морао отварати други налог да би видео како би ме видели :hahaha:
е сад имам још једну ствар коју никако не могу да провалим, али то морам преко пп, па ако немаш ништа против

Back