VIRGINIJA
Iskusan
- Poruka
- 6.438
Cini mi se da si rekla da si samo sa jednim imala posla,...
Naravno ima izuzetaka,..
Naravno ima izuzetaka,..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mattru8681:Ako je to istina, da se svete do kraja zivota ja sam onda gotova...
Pa zapravo dvi veze, ali jedna toliko kratka da nije vrijedna spomena, a ova druga je bila baš nešto posebno i dugo je trajalo pa mislim da sam ih dosta dobro skapirala. Ali ja sam rak a za nas kažu da se sa škorpijama kužimo bez riječi...I imam jednu frendicu škorpijicu, prva liga cura, baš mi je draga nevjerojatno. Što se tiče ovog povrjeđivanja, mene milijun puta više povrijede i iznevjere blizanci i vage nego škorpijeVIRGINIJA:Cini mi se da si rekla da si samo sa jednim imala posla,...
Naravno ima izuzetaka,..![]()
Tosicka:Nemoj tako odmah ce da misle ovi strelcevi da kujemo neku urotu protiv njih ...
Sellena:Ma kakvi Strelcevi, oni se ne mogu naljutiti ni da hoce!
Kod njih je sve easy going![]()
adventur:klin se klinom izbija...pa sto se ti ne bi svetila njima![]()
Samantha Jouns:To je tacno Mirka krokodilka Bikovi su stvarno JAKOOOOOO VELIKI prijatelji i dace sve za drugarstvo, samo sto ima gomila ljudi koji to ne znaju da cene. I jako se vezu za ljude, brzo ih zavole zato su uglavnom Bikovi i razocarani ljudima pa se okrecu zivotinjama.
Raisa:RAKOVI
Jaaaaako su nesigurni( BEZ RAZLOGA!!) i cesto kada zele nesto da urade,nece jer misle da su drugi bolji,ili da vise vrede od njih,sto je glupost.Tada pokusavaju da kompenzuju to sto misle kontrom-ponasaju se neprirodno,umisljeno,svadljivo(opet,NEKI),mada su i oni pomalo narcisoidni(ali,meni je to kod njih slatko).Umeju da planu ali,brzo se smire.To su ljudovi OGROMNOG srca,samo ih moras pogurati.Mogu da se dure,i da upadnu u depresiju kada se skroz zatvaraju u svoju ''ljusturu''.Ne shvataju da njihovom tugom povredjuju ljude oko sebe i da su nam potrebni!
Hmmmm istina... niko ne ceni nase iskreno prijateljstvo...Samantha Jouns:To je tacno Mirka krokodilka Bikovi su stvarno JAKOOOOOO VELIKI prijatelji i dace sve za drugarstvo, samo sto ima gomila ljudi koji to ne znaju da cene. I jako se vezu za ljude, brzo ih zavole zato su uglavnom Bikovi i razocarani ljudima pa se okrecu zivotinjama.
Alex 777:Hmmmm istina... niko ne ceni nase iskreno prijateljstvo...![]()
Samantha Jouns:E Hebo vas kakve ste samo se raspravljate...nisam ja zato otvorila temu da bi se vi meni tu prepucavale,...
Hahahahah vidim da BIKOVE niko nije nesto posebno ocrnio![]()