Negativno o znacima

marjaki:
Ribe: dvolichnost (poshto ne vole da drugi misle loshe o njima,oni su uvek prema svima fini i slatki i nemojte da vas zavara taj nevini izgled-sama sam Riba,pa znam),previshe su osetljivi-lako ih je povrediti....
Potpuno si u pravu za ovo, moj najbolji drug je riba, a ja sam bik pa sam se bas vezao za njega, a on je to koristio i cesto me je zajebavao, sve na bazi osecanja. Vremenom sam naucio da "igram njegovu igru" i situacija je obrnuta:)

Virginija i ja sam rekla da škorpije nisu površne ni plitke, svugdje u opisu karakteristika škorpije najnaglešenija je njihova prodornost, dubina i prodiranje u srž stvari, to je činjenica. Ja sam ih branila a rak sam, a osim toga ih i ne volim previše jer su mi jako pesimistične. neznam jako puno škorpija ali sa jednom sam bila u vezi godinu dana imislim da sam ih u tom vremenu mogla jako dobro upoznati. sve da, ali da su površni nisu, imaju oni dosta drugih mana da bi im sad prišivali i neke koje nemaju. i da ja kao rak sam navela baš ono što ne volim kod sebe i prihvaćam kritike, ionako se ne odnose na mene osobno. mislim da je adventur bio možda malo prestrog prema rakovima, ali to je njegovo mišljenji ja ga poštujem

Kritika bez problema ali konstruktivna,ali reci skorpiji da je povrsna je nesto najsmesnije sto sam cula...
Posesivna,samosvesna,ljubomorna,egocentricna-da ali plitka hahahaha
Procitaj svoj post i shvatices neke stvari.

Neko je upitao za JArceve:
Kao prvo isuvise su hladni , sto nije odraz njihove neemotivnosti nego anprosto sklonosti da izbjegavaju scene u bilo kojem smislu. Izuzetno su ambiciozni nekad toiko da ih ljudi iz okruzenja smatraju koristoljubivim, ali njihova ambicioznost je samo potreba za sigurnoscu, ukoliko su amterijalno sigurni osjecaju se dobro i vrijedno u suprotnom...znaci Jarcevi imaju veliki broj strahova i izuzetno ranjivu prirodu ispod one krute i odbojne povrsine. Znaju da se sale na tudji racun, nekad i grubo, ali en oprastaju sale na sopstveni racun. Nisu takticni i znaju da sta god misle tresnu u lice bez uvijanja, pa enkad djeluju veoma arogantno i uvredljivo. pAte od kompleksa vise vrijednosti i vjerovali ili ne narcisoidni su. Jarcevi su snobovi zodijaka jer iom je izizetno bitno da posjeduju markirane stvari, to je svojevrstan statusni sibol, simbol prestiza koji ih odvaja od obicnih smrtnika

Tosicka:
Kritika bez problema ali konstruktivna,ali reci skorpiji da je povrsna je nesto najsmesnije sto sam cula...
Posesivna,samosvesna,ljubomorna,egocentricna-da ali plitka hahahaha
Procitaj svoj post i shvatices neke stvari.

Da ,procitala sam ga vishe puta,i nisam rekla plitka,po 100put,nego povrsna,a rekla sam i zasto.
malla-malla mislim da ipak malo bolje poznajem skorpije od tebe,...
Ja sam sa skorpijom bila 2 god,i 3 bliska druga su mi shkorpije,....I jedna dobra drugarica mi je shkorpija,...Tako da mislim da sa punim pravom mogu da govorim o njima,...Te osobine me izludjuju kod njih,...I uvek imam strah da ih pustim previshe blizu,jer me uglavnom razocaraju,ali bash nasuprot tome uvek mi udu duboko pod kozu.I naravno na kraju bude ista prica,ali nisam zlopamtilo pa prastam,i stalno tako u krug,...

E da zlopamtila smo.
Oprostimo ali nikad ne zaboravimo.
Osvetoljubivi smo.
Nije mi samo jasno kako mozes imati 3 druga skorpije a tako lose misljenje imati onjima
Ja kad o nekom imam lose misljenje ne druzim se sa njim.
I jos nesto dosledne smo.

Pa, da sve najlepse o svom znaku,......
Imam dosta prijatelja,pa medju njima i shkorpije,...Iznerviraju me ,kazem ti,...ali prastam.I naravno opet me povrede,i svaki put kazem :"Necu vise posla sa Shkorpijama'',i sve u krug,...
Dobri su u smislu druzenja na nekoj distanci,...Tipa: nocni izlasci ,zezanje,...Ali nisu mi za neko poveravanje,i bliskost,...I svaki put kad ih pustim previse blizu, zeznu me,...Ne pisano pravilo,...Ali eto kao sto vidis imam 3 druga skorpije.
Isto ne pisano pravilo je da se zaljubljujem u shkorpije,...Ali se trudim da ne budem sa njima,....nego bezim;) salim se

Tosicka:
E da zlopamtila smo.
Oprostimo ali nikad ne zaboravimo.
Osvetoljubivi smo.
Nije mi samo jasno kako mozes imati 3 druga skorpije a tako lose misljenje imati onjima
Ja kad o nekom imam lose misljenje ne druzim se sa njim.
I jos nesto dosledne smo.

Meni se jedna sveti vec pet godina... :roll: :roll: :roll: :roll: bzvz...ne znam ni zasto... 8) :-o :o

Pozdrav svima!
Citam ove vase eseje:) o skorpijama,i shvatila sam da nisam jedina,kako sam mislila,definitivno ima nesto u tim skorpijama sto izludjuje ljude.Nikad nisam verovala da horoskopski znak utice na osobine pripadnika istog,i ako me razocara neki covek ne mislim da je to zato sto je rak ili lav,sto ljudi-sto cudi,ali ovaj zdrav razum ne primenjujem kad su u pitanju skorpije....
Ne poneka,nego SVE skorpije koje su prosle kroz moj zivot su ostavile takav haos i razocaranje,bezobrazne su,drske,gaze preko drugih da bi dosle do vec nekog cilja koje su zacrtale u svojoj glavi,i to ne zato sto im je stalo do necega,vec da ne bi neko drugi napredovao,nemaju ni malo empatije,egocentricne...mislim da je dovoljno od mene...

Sta da radim,to su neka moja upecatljiva iskustva koja sam htela da podelim,kad je vec o tome rec....Ne bih da se niko uvredi...Eto,ja sam BIK,pricajte sta hocete,bas me briga ;)
Mozda se ne kapiram sa skorpijama jer smo dva razlicita sveta!Ali,u glavnom,sto dalje od mene!
Pozdrav svima

Hm...da. Shkorpija mi je podznak i dok mi to jedna drugarica svojevremeno nije tacno izracunala, nije mi bas bilo jasno sto se sa shkorpijama uglavnom (zenskim) dobro slazem.
Ne bih rekao da su bas tako tamne i lose, mada ima istine u ovome sto je receno i neke osobine mozda imam i ja. Ali svakako ne ljubomoru, egocentrichnost i posesivnost.
Moguce da imam nesto od onoga sto imaju shkorpije a to je da ce svaka shkorpija mnogo brzo i mnogo lako "napipati" svaku slabost kod druge osobe.
Cak i da je ne pustite dovoljno blizu.
I ta neka destruktivna energija i raspolozenja koje ponekad ne mogu tako lako da kontrolishem, mada nisu chesti.

adventur:
Brat mi je rak i par drugara :roll: tesko ,jako tesko,
Mane odakle da pocnem ....sebi su centar sveta i jako su nezgodni za razgovor.Tvrdoglavi su do srzi i gotovo bez izuzetka osvetoljubivi.Kada nesto pozele zele to odmah i bas ih briga za druge samo da se to odmah realizuje ,to ce reci nisu ustanju ni sutra da cekaju mora odmah.Veliki na recima tanki na delima, kada se necega i prihvate uglavnom vise naprave vise stete nego koristi a materijalne stvari vole vise nego leba da jedu :evil: . I normalno sve oni znaju najbolje i mozes argumente iznositi do sutra ,odgovor im je "Ma sta ti znas....." Pare trose ko blesavi i nema kraja da se nesto ustedi tesko.A raspolozenje im se menja kao vreme u Engleskoj.Veoma vole da trose novac na kozmetiku i da olajavaju druge ma blagi uzas. Zakljucak toliko loseg na jednom mestu kao i svugde ima izuzetaka ali do sada nisam sreo nijednog.

Jedan korak napred, dva u nazad....:roll:

Inače, sve je tačno. Na moju žalost, znam iz iskustva. A, kako dignu nos ako im se kaže da za nešto nisu u pravu? Lele.....Katastrofa.

Tosicka:
Ma nema problema,samo vi pisite jedino ne znam sto mi bi da se sa djecom raspravljam.
Pozz
p.s.Potpuno mi je jasno zasto vas skorpije gaze.

Takva se jos nije rodila.Inace su mi specijalnost znam ih u prst, pa zato i nepisem o njima potrajalo bi. Kada bi to ispisao onako razgolicenim nista im nebi ostalo da brane.Pa cu biti human i ostaviti da vas drugi kusuraju :p .

adventur:
Takva se jos nije rodila.Inace su mi specijalnost znam ih u prst, pa zato i nepisem o njima potrajalo bi. Kada bi to ispisao onako razgolicenim nista im nebi ostalo da brane.Pa cu biti human i ostaviti da vas drugi kusuraju :p .

Skorpion101.gif

Back