Giordanna:Leeeeeeeeeeelee,pa sto nas Rakove ocrni toliko?Uopste nismo takvi.Nezni,osecajni.pozrtvovani,Sta mogu kad sam takva.
Eto moja iskustva su drugacija...ebiga....ima izuzetaka sigurno samo nisam jos upoznao nijednog.
Pozdrav :wink:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Giordanna:Leeeeeeeeeeelee,pa sto nas Rakove ocrni toliko?Uopste nismo takvi.Nezni,osecajni.pozrtvovani,Sta mogu kad sam takva.
Potpuno si u pravu za ovo, moj najbolji drug je riba, a ja sam bik pa sam se bas vezao za njega, a on je to koristio i cesto me je zajebavao, sve na bazi osecanja. Vremenom sam naucio da "igram njegovu igru" i situacija je obrnutamarjaki:Ribe: dvolichnost (poshto ne vole da drugi misle loshe o njima,oni su uvek prema svima fini i slatki i nemojte da vas zavara taj nevini izgled-sama sam Riba,pa znam),previshe su osetljivi-lako ih je povrediti....

Tosicka:Kritika bez problema ali konstruktivna,ali reci skorpiji da je povrsna je nesto najsmesnije sto sam cula...
Posesivna,samosvesna,ljubomorna,egocentricna-da ali plitka hahahaha
Procitaj svoj post i shvatices neke stvari.
VIRGINIJA:I uvek imam strah da ih pustim previshe blizu,jer me uglavnom razocaraju,ali bash nasuprot tome uvek mi udu duboko pod kozu.I naravno na kraju bude ista prica,ali nisam zlopamtilo pa prastam,i stalno tako u krug,...

Tosicka:E da zlopamtila smo.
Oprostimo ali nikad ne zaboravimo.
Osvetoljubivi smo.
Nije mi samo jasno kako mozes imati 3 druga skorpije a tako lose misljenje imati onjima
Ja kad o nekom imam lose misljenje ne druzim se sa njim.
I jos nesto dosledne smo.

immph:Meni se jedna sveti vec pet godina...![]()
![]()
![]()
bzvz...ne znam ni zasto... 8) :-o
![]()
o skorpijama,i shvatila sam da nisam jedina,kako sam mislila,definitivno ima nesto u tim skorpijama sto izludjuje ljude.Nikad nisam verovala da horoskopski znak utice na osobine pripadnika istog,i ako me razocara neki covek ne mislim da je to zato sto je rak ili lav,sto ljudi-sto cudi,ali ovaj zdrav razum ne primenjujem kad su u pitanju skorpije....lyon69:I ta neka destruktivna energija i raspolozenja koje ponekad ne mogu tako lako da kontrolishem, mada nisu chesti.
:grin:
.adventur:Brat mi je rak i par drugaratesko ,jako tesko,
Mane odakle da pocnem ....sebi su centar sveta i jako su nezgodni za razgovor.Tvrdoglavi su do srzi i gotovo bez izuzetka osvetoljubivi.Kada nesto pozele zele to odmah i bas ih briga za druge samo da se to odmah realizuje ,to ce reci nisu ustanju ni sutra da cekaju mora odmah.Veliki na recima tanki na delima, kada se necega i prihvate uglavnom vise naprave vise stete nego koristi a materijalne stvari vole vise nego leba da jedu. I normalno sve oni znaju najbolje i mozes argumente iznositi do sutra ,odgovor im je "Ma sta ti znas....." Pare trose ko blesavi i nema kraja da se nesto ustedi tesko.A raspolozenje im se menja kao vreme u Engleskoj.Veoma vole da trose novac na kozmetiku i da olajavaju druge ma blagi uzas. Zakljucak toliko loseg na jednom mestu kao i svugde ima izuzetaka ali do sada nisam sreo nijednog.
marjaki:Evo da dam i ja svoj doprinos...U negativne osobine se razumem odlichno...
Vodolija: sebichan prema bliznjima,human prema drugima... (ali nekako mi se chini da oni imaju najmanje mana).
white dragon:I da, rakovi su skloni debljanju, a Djevice uvijek zele besprijekornu liniju (mozete misliti kako je meni koja nosim ta dva spoja u sebi![]()
....Ma nema problema,samo vi pisite jedino ne znam sto mi bi da se sa djecom raspravljam.VIRGINIJA:Cutiiii,.....cuce te Tosicka,.....![]()
Tosicka:Ma nema problema,samo vi pisite jedino ne znam sto mi bi da se sa djecom raspravljam.
Pozz
p.s.Potpuno mi je jasno zasto vas skorpije gaze.
Tosicka:Ma nema problema,samo vi pisite jedino ne znam sto mi bi da se sa djecom raspravljam.
Pozz
p.s.Potpuno mi je jasno zasto vas skorpije gaze.
.adventur:Takva se jos nije rodila.Inace su mi specijalnost znam ih u prst, pa zato i nepisem o njima potrajalo bi. Kada bi to ispisao onako razgolicenim nista im nebi ostalo da brane.Pa cu biti human i ostaviti da vas drugi kusuraju.