Negativan test za utvrdjivanje trudnoce

Straobalno je da žene nemaju pojma kad šta i kako nego da tu kao postavljamo pitanja u ime nekih drugih žena.
Pričamo o činjenicama - mi ne znamo ko pita i zašto i što baš na spam forumu posle lekarskog nalaza plus postoje lekrski forumi.

Vidite, ne trebaju vama ni plodni ni neplodni dani ni testovi ako ste sigurni da nešto muško nije bilo u blizini i to u svojstvu situacije od koje se može ostati u drugom stanju. To vi najbolje znate a mi ne znamo jer tada niste postavljali temu da mi procenimo. A ako ste se eventulno očešali o muškarca u javnom prevozu ili prodavnici dok ste gurali korupu da što pre stavite na pult kasirke, verujte da vam neće biti ništa.

Racimo moj drugar, koji je danas tata, tri meseca računao sa suprugom te plodne i neplodne dane kako prema njenom kalendarčetu za dobijanje tako i on po svom iz vojske.

Znači kvazi psiholozi aman zaman...

Poslednja izmena:
Nije to bila greška već namera

A sad vizit kartu prodavnice za kupovinu super testa...
reklamiranje preko neta kroz neobaveznu pričicu a da se ne plati ni ovolicko :D

Ja sad odoh a potencijalnoj mami u godini beba sve najbolje! :D
I da nas ima što više ko u vreme naših baba kad nije bilo tih trakica i farmaceutskih menadžera kurtona :D

Poslednja izmena:
Da li je moguce da test pokaze pogresne rezultate? Odnosno da li je moguce da sam trudna iako test pokaze da trudnoce nema? S obzirom da mi je od plodnih dana proslo 3 nedelje... Jel ima neko slicno iskustvo? Nemojte samo da mi pisete da idem kod lekara odmah
:)

pa dobro, ne moraš baš odmah kod lekara
ali to ti je najsigurniji test----pregled ultrazvukom ili test krvi

pa bolje sačekaj, 3 nedelje od plodnih dana je još mala trudnoća, ako i postoji tj
a može da se u privatnoj laboratoriji uradi test
samo ja znam za slučaj kad im se slučajno pomerio zarez za jedno mesto
pa umesto da pokaže da žena ima, lupam, 0.8 nekih hormona pa da test izađe pozitivan, pokazivalo je da ima 0.08 tih hormona i bio je negativan
i ko zna koliko žena je tih dana otišlo misleći da nije trudno
gadno, a?

Back