Negativa

Razumeš ti dobro, ali hajde: bukvalno svako može da vidi gomile kafenih na devastiranom Trgu, a ti kažeš da ih nema.
brate, to su romi..beogradput je jedna od retkih firmi koja bas ima izrazenu poslovnu politiku prema socijalno ugrozenim populacijama kao sto su romi i osobe sa invaliditetom..a ti nastavi da loopas kao otvoren prozor.

brate, to su romi..beogradput je jedna od retkih firmi koja bas ima izrazenu poslovnu politiku prema socijalno ugrozenim populacijama kao sto su romi i osobe sa invaliditetom..a ti nastavi da loopas kao otvoren prozor.
Nema dostavljača iz Bangladeša i ostalih shithole? Ima ih na Trgu a kamoli, recimo, u Višnjici, gde devojke ne smeju da prolaze pored njih, jer su im pogledi i fizionomije zastrašujuće?

trg radi beogradput.

Ko priča o radovima na Trgu???
Ti ne razlikuješ naše rome i ove crne iz Indije i okolnih joj zemalja???

Nisu naši!!!
Gomila azijskih dostavljača je pored zgrade Inexa sa svojim biciklima i na okolnim klupama, a drugi deo, za koji ne znam šta rade, sede ili spavaju na samoj zgradi, sa zavežljajima ispod glave!!!
Veoma ružno za videti!

Gomila azijskih dostavljača je pored zgrade Inexa sa svojim biciklima i na okolnim klupama,
ovo je otvaranje jednog zanimljivog pitanja.
pre dve .. tri godine su te poslove radili nasi ljudi i pricalo se o enormnim zaradama..sad zaista poslove dostavljaca radi dosta emigranata... pitanje je zasto je doslo do te promene.

Прошао сам јуче преко Трга, око 7 сати и нисам видео нико да ради било шта... кружни ток итд.

Очекивао бих да не раде преко најтоплијег периода, а да су зато ту рано ујутру и поподне... само што нису.

ovo je otvaranje jednog zanimljivog pitanja.
pre dve .. tri godine su te poslove radili nasi ljudi i pricalo se o enormnim zaradama..sad zaista poslove dostavljaca radi dosta emigranata... pitanje je zasto je doslo do te promene.

Pa vrv su zbog njih snizili cenu rada.
Čitam juče da su se azijski dostavljači pobunili u HR, znatno im je smanjena zarada.

I nisu emigranti već imigranti, ako ti treba razlika između jednih i drugih pitaj ili googlaj :lol:

Прошао сам јуче преко Трга, око 7 сати и нисам видео нико да ради било шта... кружни ток итд.

Очекивао бих да не раде преко најтоплијег периода, а да су зато ту рано ујутру и поподне... само што нису.
Ja sam prošla oko 12 i radili su...

Back