Negativa

i dok su drugi bili na vlasti nista nije uradjeno...

to i jeste problem srbije..sto su svi isti.

prvo je komuniste bolelo doope da to srede, posle slobu, posle djindjica pa tadica, djilasa i posle vesica, sapica i vucica..zabole ih..

nema razlike....
Ovi mladi ljudi kada dodju na vlast možda ce njih da zaboli doope pa nešto urade

svi stari su nekad bili mladi..
ovi mladi su samo neiskusni..ne ocekujem nista drugacije od njih kad zavrse fakultete..svi imaju istu mantru u glavi..pare..mlade generacije su jos gore od nasih..ove prethodne su i imale neke ideale, nove sve gledaju kroz novac i samopromociju.

svi stari su nekad bili mladi..
ovi mladi su samo neiskusni..ne ocekujem nista drugacije od njih kad zavrse fakultete..svi imaju istu mantru u glavi..pare..mlade generacije su jos gore od nasih..ove prethodne su i imale neke ideale, nove sve gledaju kroz novac i samopromociju.
ne znam što me sa ovim što pišeš podsecaš na Vučića :mrgreen:

pisem cinjenice, nema veze sa vucicem..da li si videla mlade?
ne pricam o studentskim protestima, pricam generalno..
raspitaj se kako se ponasaju u skoli, pogledaj tiktok i instagram pa se vrati da pricamo.

i djilas je bio gradonacelnik pa je djoku uradio oko renoviranaj biblioteke
Библиотека је државна, читај републичка.
А Ђилас је био градоначелник Београда.

Е сад ћеш имати задатак да ми покажеш правну надлежност.

Библиотека је државна, читај републичка.
А Ђилас је био градоначелник Београда.

Е сад ћеш имати задатак да ми покажеш правну надлежност.
ok.. ako djilas nije bio nadlezan jeste tadic, djindjic, kostunica?

...ко није изгубио годину у "скидању" Милошевића - био је ћаци, као што су и сад такви који хоће све да се промени, а да се ништа не промени.
Да није глупо, било би тужно.

ok.. ako djilas nije bio nadlezan jeste tadic, djindjic, kostunica?
Ђинђић је покренуо завршавање Храма Светог Саве. Имали смо само сиву бетонску цркву, која је стајала тако од 1990. или слично.

Тадића нећу да коментаришем иако сам гласао за њега.

А Необавештеног ћу препустити забораву.

Дошло решење за порез... 15% више.

Било би и нешто мање, него је бирократска вредност (иначе мања од праве тржишне) једним делом прешла у виши разред, који се више плаћа.

Дошло решење за порез... 15% више.

Било би и нешто мање, него је бирократска вредност (иначе мања од праве тржишне) једним делом прешла у виши разред, који се више плаћа.

U e-sanduče?
Meni još nije, ali po stanju na lpa, vidim da nije povećano u odnosu na prošlu godinu, ili možda minimalno.

Stigao mi račun za struju na mail, gledam one poslednje 4 cifre za koje su rekli da će se menjati svakog meseca i da će predstavljati godinu i mesec za koji se plaća račun.
Međutim to nije tako
Evo ga poziv na broj na računu
1000023448.jpg

Kada skeniram QR kod pokazuje mi isto, nigde nema 2505, kako bi trebalo da bude pošto je ovo račun za maj 2025, i ko je ovde lud? 🤔
1000023445.jpg

Back