- Poruka
- 28.583
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sapic je aktivan..sad je nesto pricao oko starih ljudi.Nestali Vesić, mali Moma i Šapić![]()
ja sam ukljucio klimuDanas se smrzavam...![]()
nema potrebe..ti si informisan pa kada me nešto interesuje imam tebe ..sapic je aktivan..sad je nesto pricao oko starih ljudi.
ali ne gledaj samo N1 gledaj i druge vesti i onda saznas u principu sve.. malo pogledas jedne vesti, malo druge i sredina je kao i uvek negde na sredini.
ja vec palim par danaJuce sam i ja ukljucila klimu a i danas cu
i juce je bio dan letnji..ja vec palim par dana
a kad se setim za prvi maj sam nosio bermude i majicu sa kratkim rukavima![]()
jel mi zivimo u istom gradu?i juce je bio dan letnji..
pa za juce i kažemjel mi zivimo u istom gradu?
samo juce ali pre toga 3..4 dana je bilo ledeno.
drugi put..potaž je za 10 a i gibanica posle..danas je rucak bio bez mesabolje napravi bundevaru od bundeve umesto potaza![]()
ne postoji rucak bez mesadrugi put..potaž je za 10 a i gibanica posle..danas je rucak bio bez mesa
hahaha kod mene postoji...potaž i gibanica..mmmmne postoji rucak bez mesa, to moze biti samo uzina.
onoliki protesti i dežurstva i ne vredi..skidaju most zlotvori a nisu morali
gibanica je za veceru ili uzinu ili dorucak..nikako rucakhahaha kod mene postoji...potaž i gibanica..mmmm![]()
Као да немамо планове или смо заборавили како се зграде зидају (унутра уопште ни не мора поново да буде библиотека, што се мене тиче, док год би било нешто повезано са културом или књигом).Чекам деценијама да неко обнови зграду срушене Народне библиотеке на Косанчићевом венцу. И ништа.
Граде се стадиони и сличне безвезарије.
А та рупа у срцу Београда зјапи и даље.
I to u originalnom zdanju..ali dok su ovi na vlasti i polupismeni Šapić teško da ce se to desitiЧекам деценијама да неко обнови зграду срушене Народне библиотеке на Косанчићевом венцу. И ништа.
i djilas je bio gradonacelnik pa je djoku uradio oko renoviranaj bibliotekeНекима је боље да уместо културе имамо рушевину.
А прављење којекаквих глупости цвета као печурке после кише.
u stvari ideja je da se tu napravi memorijalni parkЧекам деценијама да неко обнови зграду срушене Народне библиотеке на Косанчићевом венцу. И ништа.
i dok su drugi bili na vlasti nista nije uradjeno...I to u originalnom zdanju..ali dok su ovi na vlasti i polupšismeni Šapić teško da ce se to desiti
Pogledajte prilog 1730625