Negativa

Чудо да се и ти једном сложиш са мојим коментаром :lol:
sa onim gde si u pravu ja se slozim..kao sto odavno rekoh.. ja ne slusam trend, ja slusam sebe..mene ne zanima koji poliitcar je nesto rekao, pozicija ili opozicija..ne znaima me....ako je u pravu slozicu se, ako nije u pravu necu se sloziti..isto vazi i za forumase :D

More...počeo si polako da krčiš put za prelet :hehe:
i dalje tvrdim da su elektrobusevi bolje resenje od trola.. mene ne zanima ko je nesto rekao nego da li se slazem sa tim ili ne.

sad je krenulo opste loodilo..
poceli su u novom sadu da se zale sto je promenada promenila ime u big
promenila je jer je promenila vlasnika ..sad se ljudi za sve bune.. nastao je opsti haos.

490347341_122199199652088736_2802425953323347562_n.jpg

Da lu je moguće da je tako komplilovano da se nađe majstor koji će stvarno da dođe ili da se javi kad se dogovorimo?
Jel nije lakše da se neko otkači na sam poziv.
Tipa zabole me traži drugog majstora.
Zoveš kaže u nekom je poalu javiće se kad odradi. Ne javlja se, posle par dana ja pozovem on kaže uzeo je neki poaao pa će da se javi kad završi, ili kaže da će da dođe, robinaš u kući ceo dan čekajući, on ne dođe i sve tako u krug. Imam utisak da je to tako samo jer sam žensko

ja započela 'petljanje' sa majstorima...
Toliko mi se zgadio majmun koji je obradio špaletne....da od tad stojim već tri meseca i ne zovem majstore za velike radove...
Ponasaju se kao da mi za džabe rade

ja započela 'petljanje' sa majstorima...
Toliko mi se zgadio majmun koji je obradio špaletne....da od tad stojim već tri meseca i ne zovem majstore za velike radove...
Ponasaju se kao da mi za džabe rade
Malo pre sam ostavila podatke na ovom sajtu
https://www.daibau.rs/
Pozvao me neki majstor i rekao da će sutra da dođe i može i sutra da počne sa radovima...
Baš da vidim i to čudo.
Pođoh ranije na posao da svratim do banke.
Šta ga znam možda stvarno bude nešto...

Pozvao me neki majstor i rekao da će sutra da dođe i može i sutra da počne sa radovima...
Baš da vidim i to čudo.
(meni ce trebati pregradni zidovi, gipsarski radovi, krecenje, promena podova i sobnih vrata u celom stanu, promena uticnica i prekidaca, bojlera...)
Ako nešto od ovog i ti radis, i budes zadovoljna uradjenim, piši mi u pp kontakt majstora

Da lu je moguće da je tako komplilovano da se nađe majstor koji će stvarno da dođe ili da se javi kad se dogovorimo?
Jel nije lakše da se neko otkači na sam poziv.
Tipa zabole me traži drugog majstora.
Zoveš kaže u nekom je poalu javiće se kad odradi. Ne javlja se, posle par dana ja pozovem on kaže uzeo je neki poaao pa će da se javi kad završi, ili kaže da će da dođe, robinaš u kući ceo dan čekajući, on ne dođe i sve tako u krug. Imam utisak da je to tako samo jer sam žensko
Ма пусти пацијента... Гледај даље.

Baš da vidim i to čudo.
onaj majstor koji je slobodan da odmah dodje mi je sumnjiv.

vec si skapirala kako te odhebu narocito ako imas sitne poslove jer su im pune ruke posla.. prosecan majstor zaradjuje bolje nego inzenjer... nece da se cimaju za manje od 100...200 evra u dan dva posla.

Back