Negativa

pa lepo je jednom NEKO rekao nešto u smislu - pa šta ako se naši iseljavaju, naselićemo drugi narod..

ej bre, ako je tacna cifra, iz Meite otpušteno naših 300, i došli 300 indijaca

slušah radnika iz Bariča...kaže da ce indijci koji rade umesto njih, imati platu od 250-300 e i da su oni zadovoljni...jer u indiji npr.lekar prima 100ez:(

ako je sve ovo tacno...jadni ljudi...i nasi i ovi drugi

opet nešto čuh, nznm da l' je tačno -
zna se ko treba da kupi apoteku Beograd...- Mocart kladionica

živwla Srbija 🐯
У скоро подигнутој згради која излази на Цара Душана, Книћанинову и Скендербегову (и одакле већ пар дана расклапају кран), на углу Цара Душана и Книћанинове се у приземљу и првом спрату налази некаква "Фондација Мозарт" (они пишу латиницом) где су ставили некакве слике на прозоре а отприлике да најављује терерану. Нисам потпуно сигуран, простор још није опремљен, не видим да ико тамо борави. До сада сам виђао само грађевинце.

Pa najviše ih ima u tvom komšiluku, ko zna gde se ti smucaš?
Po nekim restoranima već rade, rekoh da ih ima u Woltu i Glovo, ima ih u gradskoj čistoći, na građevinama su odavno.
ja zivim skromno, ne koristim wolt i glovo a u restorane idem samo vikednom i na krupnije svece :D

tako da nemam to tvoje iskustvo sirokog zivota

ja zivim skromno, ne koristim wolt i glovo a u restorane idem samo vikednom i na krupnije svece :D

tako da nemam to tvoje iskustvo sirokog zivotai
I ja živim veoma skromno, ali se dosta krećem, imam prijatelje, komšije, poznanike koji se susreću s njima u raznm situacijama.
Eto i ja sam srela tu indijku koja je došla ovde sa detetom da radi a muž joj je godinu dana pre toga došao i od početka je zaposlen.
Oboje rade za indijske poslodavce.

Back